مکانیسمی غیر از عرضه و تقاضا در بازار فولاد بیتاثیر است
عزیزی کارشناس بازار سرمایه در خصوص بحث محدودیت در صادرات محصولات فولادی به منظور افزایش عرضه در بازار داخلی و پایین آوردن قیمت محصولات فولادی از این راه معتقد است که این روش در گذشته هم اعمال شده و نتیجهای در برنخواهد داشت.
به گزارش روند بورس امروز، جعفر عزیزی کارشناس بازار سرمایه در خصوص بحث محدودیت در صادرات محصولات فولادی به منظور افزایش عرضه در بازار داخلی و پایین آوردن قیمت محصولات فولادی از این راه معتقد است که این روش در گذشته هم اعمال شده و نتیجهای در برنخواهد داشت.
وی با بیان این در این خصوص ممکن است صف خرید برای محصولات فولادی ایجاد شود اظهار میکند: خریدار آهن می داند سال آینده طرح ساخت ۴۰۰ هزار واحدی مسکن دولتی شروع خواهد شد.همچنین خریدار می داند نرخ ارز واقعی نیست و حداقل ۳۰ درصد فولاد را با نرخ فعلی ارزان تر میخرد. ضمن اینکه خریدار از وضعیت ساخت و ساز و اینکه در بهار و تابستان ساخت و ساز و فعالیتها رونق می گیرد خبر دارد.
عزیزی با اشاره به دلایل دیگری که ممکن است بر قیمت فولاد تاثیر بگذارد تاکید میکند: با این شرایط هر تصمیمی اتخاذ شود ده ها برابر عرضه تقاضا و صف خرید تشکیل خواهد شد.
وی می افزاید: در صورتی که بر صادرات محصولات فولادی محدودیت ایجاد شود قیمت ارز در کشور افزایش می یابد. چرا که حدود ۳۰ درصد ارز نیمایی کشور از طریق صادرات محصولات فولادی تامین می شود. محدودیت صادرات در این بخش می تواند به کمبود ارز در کشور و افزایش قیمت آن بیانجامد.