پیش به سوی شاخص ۱۷ هزار واحدی
رشد بازار،تورمی است و بازار بورس از سایر بازار بسیار عقب تر است و بیشتر بخاطر این عقب ماندگی نقدینگی جدید به سمتش آمده و طبق سابقه معمولا بورس هرچند به عنوان آخرین بازار رشد تورمی را آغاز میکند اما در نهایت بازدهی بیشتری از سایر بازارها را نصیب سهامداران خود میکند. علی ابتهاج،کارشناس […]
رشد بازار،تورمی است و بازار بورس از سایر بازار بسیار عقب تر است و بیشتر بخاطر این عقب ماندگی نقدینگی جدید به سمتش آمده و طبق سابقه معمولا بورس هرچند به عنوان آخرین بازار رشد تورمی را آغاز میکند اما در نهایت بازدهی بیشتری از سایر بازارها را نصیب سهامداران خود میکند.
علی ابتهاج،کارشناس بازار سرمایه در رابطه با شاخص کل بازار با خبرنگار بورس امروز به گفتگو پرداخته است.
ابتهاج گفت:در مطلبی که یک ماه پیش درباره شاخص کل نوشتم، از روزهای خوب شاخص صحبت کردیم و گفتیم که با شکست ۹۵۵۰۰ انتظار شاخص ۶ رقمی، یعنی شاخص بالای ۱۰۰ هزار را میکشیم.این موضوع محقق شد و اکنون که شاخص ۱۷ هزار واحد بالاتر از آنروز قرار دارد، به وضعیت آتی مقاومت ها و اهداف شاخص کل میپردازیم.
وی افزود:همانطور که در تصویر میبینید ،شاخص کل عملا با شکست سطح ۱۰۵ هزارواحد، که یکی ازخطوط موثر میانی کانال صعودیش محسوب میشد، اینک فضای رشد مناسبی را به دست آورده است، بطوری که تا منطقه بین ۱۳۰ و ۱۴۰ هزار واحدی، مقاومت جدی برای شاخص کل به چشم نمیخورد.
کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد:هرچند در این میان می توان انتطار اصلاحاتی میانی را داشت، اما در اینکه قیمتها به سمت سطوح جدید و رکورد شکنی خیز برداشته اند شکی نیست، همزمان با شکست سطوح مهمی که در موردشان صحبت کردیم، رشد چشمگیر حجم معاملات بازار مهر تاییدی بر ادامه این رشد بود و مشخصا نقدینگی مناسبی وارد بازار شده است. هرچند به دلیل بحران ها و ریسک های بزرگ موجود و پیش رو ، نباید جانب احتیاط را از دست داد، اما این را هم نباید فراموش کرد که رشد بازار تورمی است و بازار بورس از سایر بازار بسیار عقب تر است و بیشتر بخاطر این عقب ماندگی نقدینگی جدید به سمتش آمده و طبق سابقه معمولا بورس هرچند به عنوان آخرین بازار رشد تورمی را آغاز میکند اما در نهایت بازدهی بیشتری از سایر بازارها را نصیب سهامداران خود میکند.