امضای توافقنامه بین پتروشیمی تبریز و شازند
توافقنامه همکاری مشترک با هدف ایجاد ارزش افزوده، بین شرکتهای پتروشیمی شازند اراک و تبریز به امضا رسید.توافقنامه همکاری مشترک فنی و سرمایه گذاری با هدف جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده، بین شرکتهای پتروشیمی شازند اراک و تبریز به امضا رسید.
به گزارش روند بورس امروز، توافقنامه همکاری مشترک با هدف ایجاد ارزش افزوده، بین شرکتهای پتروشیمی شازند اراک و تبریز به امضا رسید.
توافقنامه همکاری مشترک فنی و سرمایه گذاری با هدف جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده، بین شرکتهای پتروشیمی شازند اراک و تبریز به امضا رسید.
این توافقنامه به امضای آقایان ابراهیم ولد خانی مدیرعامل پتروشیمی شازند اراک و سیاوش درفشی مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز رسید.
بر اساس این توافقنامه، دو پتروشیمی شازند و تبریز برای توسعه زنجیره ارزش و تنوع بخشی به تولید محصولات و پرهیز از خام فروشی همکاری خواهند کرد.
این توافقنامه منجر به سرمایه گذاری مشترک برای توسعه زنجیره ارزش افزوده و احداث واحد استحصال بنزن، احداث کوره نفتای سنگین، افزایش ظرفیت واحد اتیل بنزن و مونومر استایرن، افزایش ظرفیت واحد پلی استایرن و سایر محصولات پلیمری زنجیره استایرن خواهد شد.
مدیرعامل پتروشیمی شازند اراک زمان تولید محصولات بر اساس این قرارداد را دو سال آینده اعلام کرد.
ولدخانی افزود: دو شرکت برای احداث این واحدها بیش از ۴۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خواهند کرد که نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده محصولات پتروشیمی و پرهیز از خام فروشی دارد.
وی گفت: بر اساس این قرارداد، از یک محصول اولیه به نام PGH بنزن و سایر محصولات زنجیره ارزش افزوده پایین دستی تولید خواهد شد.
ولدخانی در خصوص ایجاد ارزش افزوده این قرارداد افزود: هم اکنون هر تن PGH حدود ۵۰۰ دلار در تن ارزش دارد که در صورت ایجاد ارزش افزوده، تا هزار دلار در تن به فروش میرسد.
همچنین مدیرعامل پتروشیمی تبریز گفت: بر اساس این توافقنامه بستر لازم برای سرمایه گذاری مشترک در حوزه استایرن ها، پلی استایرنها و بنزن ایجاد خواهد شد.
سیاوش درفشی افزود: دانش فنی این قرارداد برعهده پتروشیمی تبریز است و خوراک آن را نیز پتروشیمی اراک تامین خواهد کرد.
وی گفت: بر اساس قراردادهای آتی در حوزه تبدیل PGH اراک به بنزن و توسعه واحدهای بنزن، استایرن و پلی استایرن اقدام خواهیم کرد و از PGH به عنوان خوراک، بنزن و سایر فراوردههای با ارزش بالاتر استخراج میشود.