آشنایی با «نازنین دانشور» بنیانگذار موسسه تخفیفان
نازنین دانشور، کارشناسی خود در رشته فناوری اطلاعات را از دانشگاه امیرکبیر تهران دریافت کرده است. پس از آن برای یافتن شغل به آلمان مهاجرت کرد. سپس به ایران بازگشت و چند سال بعد ایده یک سرویس تحویل مواد غذایی را اجرایی کرد.
به گزارش روند بورس امروز،نازنین دانشور، کارشناسی خود در رشته فناوری اطلاعات را از دانشگاه امیرکبیر تهران دریافت کرده است. پس از آن برای یافتن شغل به آلمان مهاجرت کرد. سپس به ایران بازگشت و چند سال بعد ایده یک سرویس تحویل مواد غذایی را اجرایی کرد.
کار موضوع مهمی برای نازنین است که آن را اولین بار ترم دوم دانشگاه در همان موسسهای که برای کنکور در آن درس خوانده بود، شروع کرد. منتها کمی بعد از تدریس به پشت کنکوریها پا پس کشید و ترجیح داد وارد شغلی شود که از جنس خودش باشد.
یک ترم بعد از میان آگهیهای روزنامه درخواست یک شرکت به «هلپ دسک» را دید و با تشویق پدرش به مصاحبه کاری رفت. هرچند میگوید در آن زمان هیچ تجربهای از این کار نداشته اما به اصرار و راهنمایی پدر تمام سوالات مصاحبه استخدامی را با «بله بلدم» جواب داده و در نهایت برای کار مربوطه انتخاب شدهاست. البته در همان روز اول بعد از اینکه به همه کارمندان گفت که تمام سیستمها حتی سرور اصلی را بعد از اتمام ساعت اداری خاموش کنید، متوجه شد که باید برای حفظ کار از سایر دوستانش کمک بگیرد و چم و خم آن را یاد بگیرد.
شرکت «آتیه داده پرداز» تجربه بعدیاش بود و به عنوان برنامه نویس وارد آن شد. از آنجائیکه سن او از سایرین کمتر بود مورد حمایت همکارانش قرار گرفت و به یک برنامه نویس حرفهای تبدیل شد و مدتی بعد توسط همان شرکت به دفتر لندن فرستاده شد. او که در برنامهنویسی متخصص شده بود در لندن به عنوان لیدر برنامه نویسان انتخاب شد. موضوعی که پذیرش آن برای سایر همکارانش سخت بود، به همین دلیل چند نفری اعلام کردند که استعفا میدهند اما در مقابل مدیر از دانشور و تصمیم خود دفاع کرد و پاسخ داد که هرکس قصد استعفا دارد همین الان شرکت را ترک کند.
دانشور به ایران بازگشت و در مرداد ماه سال ۱۳۹۰ تخفیفان را راهاندازی کرد. تخفیفان با رقیب همیشگی خود نت برگ رقابت کرد و بزرگ شد. هرچند اثبات اولین بودن در میان این دو شرکت کمرنگ شده اما دانشور میگوید که تخفیفان یک ماه قبل از نت برگ اولین آفر خود را فروخت و رسما افتتاح شد. امروز هم به گفته دانشور، سهم این برند از بازار این حوزه ۶۰ تا ۷۰ درصد است؛ ادعایی که دانشور آمار موجود روی سایتها را سند آن میداند و البته بازخورد جامعه بیرونی هم اتفاق مشابهی است.