افزایش ۲٫۵ برابری فروش صادراتی شرکت فروسیلیس
به گزارش روند بورس امروز، مهدی مشایخی مدیر مالی شرکت فروسیلیس ایران (سهامی عام ) در خصوص افزایش درآمد در ماههای آینده گفت: شرکت فروسیلیس اقدام به اجرای طرح توسعهی کورهی دوم کرده است. ظرفیت اسمی کارخانه طبق پروانه بهره برداری ۲۵ هزار تن است اما ظرفیت عملی ۲۶ هزار و ۵۰۰ تن است. به […]
به گزارش روند بورس امروز، مهدی مشایخی مدیر مالی شرکت فروسیلیس ایران (سهامی عام ) در خصوص افزایش درآمد در ماههای آینده گفت: شرکت فروسیلیس اقدام به اجرای طرح توسعهی کورهی دوم کرده است. ظرفیت اسمی کارخانه طبق پروانه بهره برداری ۲۵ هزار تن است اما ظرفیت عملی ۲۶ هزار و ۵۰۰ تن است. به عبارتی کارخانه بیش از ظرفیت اسمی تولید می کند. شرکت هیچ گونه ذخیره محصولی ندارد؛ زیرا با تولید هر محصول مشتری برای آن محصول فراهم است. با افزایش ظرفیت تولید طبیعتاً درآمد این شرکت نیز افزایش خواهد یافت.
مشایخی با اشاره به برنامههای فروش شرکت فروسیلیس ایران (سهامی عام ) در بازارهای خارجی اظهار داشت: باتوجه به اینکه اکنون شرکت در حال فروش محصولات خود به کشورهای خارجی همچون هند، ترکیه و کشورهای اروپایی است. این فروش مازاد بر بودجه ی شرکت بوده و به عبارتی فروش صادراتی حدود ۲٫۵ برابر شده است. لذا با افزایش ظرفیت تولید، شرکت میتواند، صادرات خود را افزایش دهد.
مدیر مالی شرکت فروسیلیس ایران (سهامی عام ) در خصوص طرح توسعهای مخزن آب عنوان کرد: استان سمنان یک استان کم آبی است و شرکت حین تولید به آب زیادی نیاز دارد. لازمهی طرح توسعهی جدید مربوط به کورهی دوم، داشتن ذخیرهی آب زیاد است. از انجا که میزان مصرف آب در شهرک صنعتی سمنان در ۶ ماههی دوم سال کاهش مییابد، شرکت این منبع را ذخیره کرده تا در فصل تابستان دچار کمبود آب نشود. ظرفیت مخزن آب ۱۰ هزار لیتر مربع است
مشایخی با اشاره به چالشهای تأمین مواد اولیه تأکید کرد: در حال حاضر مشکلی در خصوص تأمین مواد اولیه نداریم. همچنین شرکت اکنون به اندازهی کافی مواد اولیه ذخیره دارد. حتی ممکن است برای سال آتی نیز تأمین باشیم.
مدیر مالی شرکت فروسیلیس ایران (سهامی عام ) در نهایت خاطر نشان کرد: طرح مخزن آب مربوط به طرح توسعهای است. در نتیجه تأثیری روی تولید کنونی ندارد. چرا که تولید فعلی با همین ظرفیت ادامه مییابد. همچنین این طرح توسعهای است که نیاز به مخزن آب برای قسمت سنگ شور و قسمت خنککننده دستگاههای هیدرولیک دارد.
راهبردهای مدیریتی برای دستیابی به اهداف
با توجه به فزونی تقاضای محصولات فروسیلیس و ظرفیت های تولید شرکت های فولادی در داخل کشور،فرصت عرضه محصولات در قبال تقاضاهای پایدار و مطمئن برای محصولات شرکت فراهم بوده و نگرانی از بابت عدم وجود تقاضا برای محصولات شرکت وجود ندارد.
جایگاه شرکت در صنعت فروآلیاژها و وضعیت رقابتی آن
کشور چین با تولید سالانه ۲۰ میلیون تن انواع فروآلیاژ بزرگترین کشور تولید کننده فروآلیاژ دنیا محسوب می گردد.تولید فروسیلیسم این کشور در سنوات گذشته در حدود ۶ میلیون تن بوده که با این مقدار تولید در حدود ۶۷ درصد از سهم تولید این فروآلیاژ را در جهان به خود اختصاص داده است، لذا این کشور در زمینه تولید فروآلیاژها خصوصا فروسیلیسم دارای رتبه نخست جهان به شمار می رود. پس از کشور چین،کشور روسیه،نروژ و هند در رتبه های بعدی قرار دارند،شایان ذکر است در کشور ما عمده تولید این نوع فروآلیاژ توسط سه شرکت صنایع فروآلیاژ ایران (سهامی خاص)، شرکت فروسیلیس ایران و شرکت فروسیلیس غرب پارس صورت می پذیرد.
در حال حاضر تولید فروسیلیسم در ایران بالغ بر ۱۰۳ هزار تن بوده که حدود ۲۶ درصد آن توسط این شرکت،۵۰ درصد توسط شرکت صنایع فروآلیاژ ایران و ۲۳ درصد باقیمانده توسط شرکت فروسیلیس غرب پارس و دو شرکت دیگر که در منطقه اشتهارد و در منطقه اصفهان قرار دارند تولید می گردد.با توجه به آنکه شرکت صنایع فروآلیاژ ایران با شرکت فروسیلیس ایران دارای سهامداران مدیریتی مشترکی هستند،سیاست های اجرایی دو شرکت جهت تنظیم بازار فروش محصولات و نیز بهبود فعالیت های آتی خصوصا تنظیم بازار خرید مواد اولیه،برنامه ها و پیشنهادات کاری دو شرکت ابتدا فی مابین مدیریت دو شرکت مطرح و پس از اخذ تصمیمات و هماهنگی های لازم به مرحله اجرا گذاشته می شود.