آشنایی با “بنفشه صدیق” موسس و مدیر شرکت تولیدی صنعتی شیگال
به گزارش روند بورس امروز،«بنفشه صدیق» موسس و مدیر شرکت تولیدی صنعتی شیگال است. او علاوه بر مدیریت این شرکت تولیدی، مدیر عامل انجمن ملی زنان کارآفرین است و سابقه های دیگری همچون رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه مرسل، عضو هیات مدیره موسسه توانمندی های زنان آسیا، عضو انجمن سازندگان قطعات خودرو، عضو انجمن تحقیق […]
به گزارش روند بورس امروز،«بنفشه صدیق» موسس و مدیر شرکت تولیدی صنعتی شیگال است. او علاوه بر مدیریت این شرکت تولیدی، مدیر عامل انجمن ملی زنان کارآفرین است و سابقه های دیگری همچون رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه مرسل، عضو هیات مدیره موسسه توانمندی های زنان آسیا، عضو انجمن سازندگان قطعات خودرو، عضو انجمن تحقیق و توسعه صنایع ایران و عضو انجمن مدیران صنایع ساوه را هم در کارنامه خودش دارد.
بنفشه صدیق به عنوان یک زن کارآفرین که موفقیت های زیادی را پشت سر گذاشته است به زنان توصیه می کند: «توانمندی های خود را بشناسید و دیدگاه های جنسیتی را از خود دور کنید. با پشتکار و همت به آنچه علاقه مندید دست خواهید یافت. از فرصت های زمانی زیادی که در اثر ماشینی شدن زندگی در عصر ما ایجاد شده، در عرصه کارآفرینی استفاده کنید تا اوقات فراغت بلااستفاده نگردند.»
مقاومت کردم، پیروز شدم
آنطور که خود «صدیق» می گوید مدیر کارخانه ای که او به عنوان مدیر تضمین کیفیت در آن کار می کرده، مخالف حضور زنان در عرصه صنعت بوده است. همین قضیه انگیزه ای شده تا او شرکت تولیدی صنعتی شیگال را در سال ۱۳۷۰ در ساوه تاسیس کند. او اکنون برای ۷۰ نفر ایجاد شغل کرده است و پیامش به زنان این است که دیدگاه های جنسیتی را از خودشان دور کنند.
آنطور که خودش می گوید بعد از دیپلم و در حین تحصیل در دانشگاه در شرکت پدرش مسئول بخش IT (نرم افزار و سخت افزار) شده و بعد از آن بوده که فکر اولیه تاسیس شرکتی مستقل به فکرش رسیده است. بعد از آن در شرکت تولیدی قطعات خودرو مدیر تضمین کیفیت شده و انگیزه اصلی کارآفرین شدنش همان مدیر کارخانه ای بوده که مخالف حضور زن در عرصه صنعت بوده است.
همین باعث شده که تصمیم بگیرد توانمندی هایش را به اثبات برساند و با استفاده از تسهیلات بانکی و منابع موجود این شرکت را فعال کند. خودش الگوی کارش را پدرش معرفی می کند که اولین تولیدکننده شیر اجاق گاز در داخل کشور بوده است. او درباره پدرش می گوید: «از زمان کودکی در روزهای جمعه پدرم ما را به کارخانه می برد. همین باعث علاقه مندی من به کارهای فنی و تولید شد ودر آ« روزها در کنار پدرم با ادبیات کسب و کار و صنعت آشنا شدم.»
زمینه کاری بنفشه صدیق تولید دنده برنجی انواع گیربکس خودرو، شیر بخاری اتوبوس و خاور، قطعات اتصالی ترمز و در حال حاضر در حال اجرای قرارداد انتقال تکنولوژی برای تولید شیر مخزن از کشور آلمان است. مشتریان محصولات کارخانه اش هم ایران خودرو، ایران خودرو دیزل و سایپا هستند.
جایزه از دست وزیر صنعت
دهمین جشنواره تولید ملی – افتخار ملی به همت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با مشارکت و همکاری وزارت تعاون و همچنین وزارت کار و رفاه اجتماعی و با حضور مقامات و مسئولین عالی رتبه نظام، دانشگاهیان، اصحاب رسانه، مدیران و صاحبان صنعت در پارسال در محل سالن اجلاس سران کنفرانس اسلامی برگزار شد. هدف از برگزاری این جشنواره بررسی مسائل و مشکلات پیش روی صنایع و معادن و ارائه راهکارهای کارشناسانه به همراه معرفی و تجلیل از واحدهای کارآمد صنعت، معدن و تجارت به عنوان محور تولید ملی بود. یکی از کسانی که در آن جشنواره از دست وزیر صنعت و معدن تندیس دریافت کرد، بنفشه صدیق برای مدیریت شرکت شیر گاز لاله بود.
از کارم لذت می برم
او درباره کارش می گوید: «من کلا به کارم عشق دارم. بخش تولید و نظارت بر امور اجرایی که نیاز به تفکر و تعمق دارد و همچنین اصلاح فرآیندهای مختلف لذتبخش تر است. تا به حال در کارم شکست نخورده ام اما چالش های زیادی داشته ام که اصولا جزئی از زندگی و کار هستند. در این مواقع سعی می کنم با صبر و تفکر راه حل را پیدا کنم و معتقدم همین چالش ها هستند که دانسته های مان را محک می زنند. همین افت و خیزهای زندگیم بوده که همیشه بخواهم در ایران بمانم و به وطنم افتخار کنم. سرزمینی سرشار از منابع انسانی و زیرزمینی و نعمت های خداوندی که باید در استفاده بهینه از آنها به یکدیگر کمک کنیم و شکرگزار باشیم.»
او اعتماد به نفس، پشتکار، توکل به خدا، عشق به کار، انگیزه داشتن و کنجکاوی، ریسک پذیری و ریزبینی را از مهمترین دلایل موفقیتش می داند. به گفته او مشکلات جزو لاینفک ذات زندگی و کسب و کار هستند که بادرایت، تفکر و توکل قابل حلند. پدر بنفشه صدیق بنیاد خیریه مرسل را جهت تامین مخارج تحصیل کودکان بی بضاعت تاسیس کرده و دخترش را به عنوان رئیس هیات مدیره آنجا انتخاب کرده است.
توانمندی های خود را بشناسید
بنفشه صدیق به عنوان یک زن کارآفرین که موفقیت های زیادی را پشت سر گذاشته است به زنان توصیه می کند: «توانمندی های خود را بشناسید و دیدگاه های جنسیتی را از خود دور کنید. با پشتکار و همت به آنچه علاقه مندید دست خواهید یافت. از فرصت های زمانی زیادی که در اثر ماشینی شدن زندگی در عصر ما ایجاد شده، در عرصه کارآفرینی استفاده کنید تا اوقات فراغت بلااستفاده نگردند.»