اخبار شرکت هااطلاعیه کدال

“تجلی” به دنبال استرداد از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

به گزارش بورس امروز؛ مرتضی علی اکبری، مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، در خصوص صورت‌های مالی و گزارش حسابرس، به شناسایی دارایی در معدن زغال سنگ گلندرود، پیگیری حقوقی برای استرداد آن، تاخیر در ارائه صورت‌های مالی شرکت‌های تابعه و زمان‌بندی برگزاری مجمع عمومی اشاره کرد.

وی شناسایی دارایی غیرقابل انتزاع به ارزش ۸۳۸ میلیارد ریال در معدن زغالسنگ گلندرود را اعلام کرد. به گفته علی اکبری، این دارایی مربوط به مخارجی است که در سنوات بهره‌برداری از معدن، به عنوان دارایی ثابت شناسایی شده و عمدتاً شامل خرید تاسیسات و تجهیزات بهره‌برداری بوده است.

وی افزود، این شناسایی پس از فسخ قرارداد بهره‌برداری با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، به دلیل عدم انجام تعهدات قراردادی از سوی این شرکت و با اعتراض شرکت معدنی و صنعتی سپهر تجلی ایرانیان (واحد فرعی) صورت گرفته است.

مدیر عامل “تجلی” تصریح کرد، پس از فسخ قرارداد، تجهیزات قابل تفکیک از معدن خارج شده و بخش غیرقابل جداسازی، به عنوان دارایی غیرقابل انتزاع با ارزش دفتری ۵۳۳ میلیارد ریال شناسایی شده است. وی ادامه داد، طبق قرارداد و قانون معادن، این دارایی پس از ارزیابی مجدد توسط کارشناسان رسمی دادگستری، از بهره‌برداری بعدی اخذ و مسترد خواهد شد.

علی اکبری همچنین به طرح شکایت حقوقی علیه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این خصوص اشاره کرد که در حال حاضر در شرف رسیدگی است.

وی در ادامه، به تأخیر در ارائه صورت‌های مالی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان اشاره کرد.

مدیر عامل “تجلی” اذعان داشت که این شرکت، تابعه و فرعی شرکت مجتمع فولاد خراسان (سهامدار اصلی) است و به همین دلیل، مدیریت برگزاری به موقع مجمع شرکت در اختیار شرکت تجلی نیست.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده در گروه هلدینگ و معادن و فولاد مبارکه برای برگزاری به موقع مجامع شرکت‌های گروه، مجمع شرکت تجلی در اواخر خرداد ماه برنامه‌ریزی شده بود. این تأخیر نهایی منجر به تأخیر در ارائه گزارش شرکت و معادن و فولاد مبارکه تا تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ خواهد شد.

علی اکبری همچنین اعلام کرد که محاسبات ارزش ویژه شرکت فولاد شرق بر مبنای صورت‌های مالی حسابرسی نشده، انجام شده است و صورت‌های مالی این شرکت هنوز نهایی و در کدال منتشر نشده است.

مدیر عامل “تجلی” در خصوص رعایت ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار در ارتباط با پرداخت سود سهام، اعلام کرد که شرکت تجلی، طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده در سایت کدال، سود سهام عملکرد سال ۱۴۰۲ اشخاص حقیقی را در شهریور ماه و سود سهامداران حقوقی را در مهر ماه ۱۴۰۳ از طریق شرکت سپرده‌گذاری اوراق بهادار و تسویه وجوه پرداخت کرده است.

وی افزود: بخش کوچکی از سود سهامداران فاقد اطلاعات سجامی قابل پرداخت نبوده و این موضوع در دو مرحله در تاریخ‌های ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ از طریق درخواست تکمیل مشخصات سهامداران اطلاع‌رسانی شده است. سود سهام بخشی از سهامدارانی که اطلاعات سجامی خود را تکمیل کردند، مجدداً پرداخت شده و پرداخت مابقی تا زمان تکمیل مشخصات امکان‌پذیر نیست.

علی اکبری در نهایت به وضعیت ثبت تغییرات هیئت مدیره اشاره کرد و گفت: صورتجلسه هیئت مدیره انتخاب مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره پس از تکمیل تاییدیه های اداره بررسی صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهادهای مالی تنظیم شده و مراحل ارسال آن به اداره ثبت شرکت‌ها انجام شده است، اما تاکنون مراحل ثبت آن در اداره ثبت شرکت‌ها نهایی نشده است.

منبع: کدال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا