وثیقه گذاری سهام “کاردان” و “سپ” توسط بانک سامان
بانک سامان بخشی از سهام خود در شرکتهای تامین سرمایه کاردان و پرداخت الکترونیک سامان کیش را به عنوان وثیقه از نوع ۱-الف نزد سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار قرار داد.
به گزارش بورس امروز؛ ؛ بانک سامان بخشی از سهام خود در دو شرکت تامین سرمایه کاردان و پرداخت الکترونیک سامان کیش را به عنوان وثیقه نزد سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار قرار داده است.
بانک سامان مالک ۳۰.۹۱ درصد از سهام تامین سرمایه کاردان است که معادل ۹ میلیارد و ۲۷۲ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۵۸۰ سهم میباشد. در این میان، ۱ میلیارد و ۹۱۴ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۳۶ سهم از این شرکت به عنوان وثیقه نوع ۱-الف مسدود شده است.
همچنین، ۵۰۶ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۷۰ سهم از سهام پرداخت الکترونیک سامان کیش نیز با همین نوع وثیقه مسدود شده است.
نوع وثیقه (نوع ۱- الف) بدین معناست که هرگونه افزایش سرمایه، سود سهام و حق تقدمهای مرتبط با سهام توثیق شده، تا زمان رفع توثیق مسدود خواهد بود و به نفع وثیقه گیر (سپرده گذاری مرکزی) خواهد بود. مسئولیت حسن اجرای این امر در خصوص سود سهام و حق تقدم استفاده نشده بر عهده ناشر (شرکت تامین سرمایه کاردان و پرداخت الکترونیک سامان کیش) است و سپرده گذاری مرکزی در این خصوص مسئولیتی ندارد.
شایان ذکر است، این اقدام در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ صورت گرفته و تا اطلاع ثانوی سهام وثیقه شده مسدود خواهد ماند و تاریخ مشخصی برای رفع توثیق این سهام اعلام نشده است. همچنین امکان تغییر نوع توثیق وجود ندارد.
منبع خبر: روابط عمومی بانک پارسیان