آشنایی با “تبسم لطیفی” بنیانگذار استارت آپی زنانه
تبسم لطیفی متولد اسفندماه سال ۱۳۶۴ در شهر خرم آباد است. او تحصیلکرده رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف و کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار در همان دانشگاه است.در طی تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه بود که به نیاز مهمی پی برد و آن تهیه غذا برای افرادی بود که به دلیل مشغلههای مختلف نمیتوانستند خودشان آشپزی کنند و الزاما باید به غذاهای رستوران یا فستفود رجوع میکردند.
به گزارش روند بورس امروز، تبسم لطیفی متولد اسفندماه سال ۱۳۶۴ در شهر خرم آباد است. او تحصیلکرده رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف و کارشناس ارشد مدیریت کسبوکار در همان دانشگاه است. قبول شدن در داشگاه صنعتی شریف باعث عزیمت او از خرمآباد به تهران گردید. در طی تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه بود که به نیاز مهمی پی برد و آن تهیه غذا برای افرادی بود که به دلیل مشغلههای مختلف نمیتوانستند خودشان آشپزی کنند و الزاما باید به غذاهای رستوران یا فستفود رجوع میکردند.
نقطه شروع این ایده، تهیه غذا در خود محیط دانشگاه و شهر تهران برای امثال خودش و سایر دانشجویان بود. تبسم لطیفی ایده خود را با چندنفر از داشجویان و اساتید شریف مطرح میکند که استقبال خوبی از آن میشود.
ایده این بود که از طریق یک سامانه، بین کسانی که نیاز به تهیه غذا خانگی دارند و مامانهایی که قادرند در منزل یک غذای خوب خانگی درست کرده و بفروشند، ارتباط برقرار شود.
از طریق اطلاعرسانی که در دانشگاه شریف در خصوص برگزاری استارتاپویکند صورت گرفته بود با این رویداد آشنا شد و در اسفندماه سال ۹۱ بود که ایده خانم لطیفی در سومین استارتاپ ویکند با ایده “مامانپز” شرکت کرد و موفق به کسب رتبه اول آن دوره شد.
بلافاصله بعد از اتمام استارتاپ ویکند کار آغاز شد و تیم مامانپز به سرپرستی تبسم لطیفی مراحل نیازسنجی، تحلیل و طراحی وبسایت را آغاز کردند.
هم اکنون وبسایت “مامانپز” به عنوان یکی از کسبوکارهای نوپای موفقی که در سالهای اخیر از دل رویدادهای کارآفرینی بیرون آمده است مشغول فعالیت میباشد.
حوزه کاری این کسبوکار نوپا هم اکنون شهر تهران است و کاربران میتوانند با مراجعه به سایت مامانپز غذای کاملا خانگی خود را سفارش دهند تا یکی از مامانهای مامانپز تهیه شده و از طریق این سایت به دست آنها برسد.
کسبوکار نوپای مامانپز یک خلاقیت در بازار است نه محصول. این سایت با این ایده خلاقانه توانست برای هر دو طرف یعنی کسی که سفارش غذا را میدهد و هم کسی که غذا را تهیه میکند ارزش خلق کند.
مامانپز همچنین برای کسانی که توانایی و علاقه به آشپزی در منزل دارند میتواند یک منبع درآمد خانگی خوب باشد. اگر چه تمام خدمات ارائه شده در این سامانه آنلاین نیست اما وب به عنوان بستر ارتباط و فروش بار اصلی درآمد این کسبوکار را عهده دارد.