بررسی موانع و چالشهای تأسیس صندوق سرمایهگذاری
به گزارش روند بورس امروز، دکتر مرتضی احمدی مدیر سرمایهگذاری تأمین سرمایه نوین در خصوص تغییرات جدید صندوق بازار گردانی نوین گفت: این صندوق جز قدیمیترین صندوقهای بازارگردانی بازار است و در سال گذشته مدل این صندوق را از بازارگردانی تک ان ای وی به مولتی ان ای وی تبدیل کردیم. این روند موجب فعال […]
به گزارش روند بورس امروز، دکتر مرتضی احمدی مدیر سرمایهگذاری تأمین سرمایه نوین در خصوص تغییرات جدید صندوق بازار گردانی نوین گفت: این صندوق جز قدیمیترین صندوقهای بازارگردانی بازار است و در سال گذشته مدل این صندوق را از بازارگردانی تک ان ای وی به مولتی ان ای وی تبدیل کردیم. این روند موجب فعال شدن صندوق بازارگردانی شد. حجم این صندوق بالای هزار میلیارد ریال رفته است و تقریباً ۱۵ نماد هم در آن بازارگردانی میشود. این نمادها شامل فرابورس، ومعادن، گل گهر، چادرملو، ارفع، تنوین، ونوین، نوین، کنور و بکام و … است.
احمدی اظهار داشت: مدل این صندوق تغییر کرده است تا بتوان سهم از بازار خوبی در صندوق بازارگردانی داشته باشیم، همچنین در حال مذاکره و رایزنی هستیم تا بنوانیم نمادهای دیگری را به این صندوق اضافه نماییم.
مدیر سرمایهگذاری تأمین سرمایه نوین ضمن اشاره به افزایش سقف این صندوق خاطرنشان کرد: بحث افزایش سقف در صندوقهای بازارگردانی با مشکل خاصی مواجه نیست. به این علت که صندوق به صورت کامل سهام است و زمانی که به حد نصابهای سازمان برسد، با برگزاری مجمع به سرعت افزایش سقف خواهد داشت.
احمدی تأکید کرد: با توجه به مسائلی که از سوی بانک مرکزی برای مجموعه هایی که سهامدار بانکی دارند، امکان تأسیس صندوق جدید در حال حاضر برای ما وجود ندارد. در این شرایط به دنبال اداره هر چه بهتر صندوقهای موجود هستیم. در صندوقهای موجود سقف ۱۵۰ هزار میلیارد ریالی که از سوی سازمان بورس مجوز داده می شود را داریم. همچنین صندوقهای تحت مدیریت این مجمعه بازدهی خوبی نیز برای سرمایه گذاران خود محقق نموده اند. از جمله صندوق سرمایه گذاری آتیه نوین در مهرماه سود ۲۲ درصد را محقق نموده است. صندوق نهال سرمایه ایرانیان و صندوق فراز اندیش نوین نیز از ابتدای سال تا به امروز سود ۲۳ درصدی ماهیانه را به سرمایه گذاران خود پرداخت کرده است.