گزارش عملکرد یکماهه مهر 1403؛
رشد درآمدزایی “ومهان” در هفتمین ماه از سال جاری
مجموع درآمدهای عملیاتی گروه توسعه مالی مهر آیندگان در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۳ با شتابی تند از ۲۵۲ میلیارد و ۶۹۳ میلیون ریال به ۳ هزار و ۶۱۸ میلیارد و ۲۵۷ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های گروه توسعه مالی مهر آیندگان از ابتدای سال مالی تا پایان مهر ۱۴۰۳ معادل با ۱۵۹ هزار و ۹۶۳ میلیارد و ۱۲۴ میلیون ریال بود.
از مجموع سرمایه گذاری های این شرکت در دوره هفت ماهه منتهی به مهر ۱۴۰۳، ۸۴ درصد به سرمایه گذاری در سهام شرکت های قابل معامله در بازار سرمایه ، ۸ درصد به سرمایه گذاری در واحدهای صندوق های سرمایه گذاری و ۷ درصد به سرمایه گذاری در سهام سایر شرکت ها، اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای عملیاتی گروه توسعه مالی مهر آیندگان در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۳ با شتابی تند از ۲۵۲ میلیارد و ۶۹۳ میلیون ریال به ۳ هزار و ۶۱۸ میلیارد و ۲۵۷ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳، ۵۱ درصد از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت به سود سهام ، ۴۸ درصد به درآمد فروش سرمایه گذاری ها و یک درصد به درآمد سود تضمین شده آن اختصاص داشت.
مجموع سرمایه گذاری های در سهام شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳، از ۱۴۶ هزار و ۶۳۱ میلیارد و ۷۰ میلیون ریال به ۱۴۶ هزار و ۹۸۱ میلیارد و ۹۲۶ میلیون ریال افزایش یافت.
این شرکت در پایان مهر ۱۴۰۳ بر روی ۸۵ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه گذاری نمود که از بین این ۸۵ شرکت، ۷۶ شرکت در بازار بورس و ۹ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.
از مجموع سرمایه گذاری های در سهام این شرکت در پایان مهر ۱۴۰۳ ، ۹۱ درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های فعال در بازار بورس و ۸ درصد به سرمایه گذاری این شرکت در شرکت های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای مهر ۱۴۰۳ “ ومهان “
گروه توسعه مالی مهر آیندگان از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه گذاری های پرتفوی بورسی خود در مهر ۱۴۰۳، درآمدی ۱۳۷ هزار و ۸۱۱ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریالی را حاصل نمود.
همچنین درآمد سود سهام محقق شده این شرکت در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ از شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، شرکت های خارج از بورس، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شکوه بامداد زاگرس، اعتماد هامرز، صندوق سرمایه گذاری بارند پایدار سپهر، خزانه داریوش، سپهر خبرگان نفت، مشترک یکم اکسیر فارابی ، نیکو کاری مهرآور راهین ، ۱ هزار و ۸۵۶ میلیارد و ۸۹۶ میلیون ریال بود.
لازم به ذکر است که درآمد محقق شده این شرکت، مربوط به سود سهام مجامع آن دسته از شرکت هایی است که تاریخ برگزاری مجمع آن ها بعد از پایان سال مالی و قبل از تاریخ تایید صورت های مالی شرکت سرمایه گذار است.
“ ومهان” سهام شرکت های بیمه البرز، سرمایه گذاری غدیر ، سنگ آهن گل گهر، بانک کارآفرین، خدمات تجارت یاس و همچنین حق تقدم های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و سنگ آهن گل گهر را که به بهای ۱ هزار و ۸۱۷ میلیارد و ۷۷۳ میلیون ریال کسب نموده بود را قیمت ۳ هزار و ۴۶۷ میلیارد و ۵۸۵ میلیون ریال واگذار نمود.
بر این اساس این شرکت از واگذاری سهام شرکت های بیمه البرز، سرمایه گذاری غدیر ، سنگ آهن گل گهر، بانک کارآفرین، خدمات تجارت یاس و حق تقدم های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و سنگ آهن گل گهر در مهر ۱۴۰۳ درآمدی ۱ هزار و ۶۴۹ میلیارد و ۸۱۲ میلیون ریالی را کسب کرد.
تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی ” ومهان“
ارزش سرمایه گذاری های بورسی “ ومهان ” در ابتدای مهر ۱۴۰۳، ۱۳۵ هزار و ۴۱۳ میلیارد و ۵۳۲ میلیون ریال بود که در پایان مهر ۱۴۰۳، به ۱۳۵ هزار و ۱۸۶ میلیارد و ۸۸۵ میلیون ریال رسید.
همچنین ارزش روز پرتفوی بورسی این شرکت طی دوره یکماهه مهر سال جاری از ۲۸۷ هزار و ۷۵۱ میلیارد و ۹۱۱ میلیون ریال به ۲۷۲ هزار و ۹۹۷ میلیارد و ۷۳۲ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
ارزش سرمایه گذاری های غیر بورسی گروه توسعه مالی مهر آیندگان طی دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ در ابتدا معادل ۱۱ هزار و ۲۱۷ میلیارد و ۵۳۸ میلیون ریال بود و در پایان مهر ۱۴۰۳ به ۱۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریال افزایش یافت.
افزایش سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی گروه توسعه مالی مهر آیندگان
گروه توسعه مالی مهر آیندگان در مهر ۱۴۰۳ ، مبلغی معادل با ۱ هزار و ۵۹۰ میلیارد و ۸۱۸ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های بورسی خود پرداخت کرد.
همچنین این شرکت بابت افزایش سرمایه گذاری های غیربورسی خود در مهر ۱۴۰۳ مبلغ ۵۷۷ میلیارد و ۸۱۱ میلیون ریال را پرداخت نمود.
” ومهان ” در مهر سال جاری سرمایه گذاری های خود را بر روی شرکت های بورسی سرمایه گذاری نیرو ، لبنیات کالبر، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، مهندسی و ساختمان صنعت نفت ، معدنی و صنعتی چادرملو ، سنگ آهن گل گهر، سهام سایر شرکت ها افزایش داد.
افزایش سرمایه گذاری های غیربورسی “ومهان ” در مهر ۱۴۰۳ بر روی شرکت های خارج از بورس بود.
منبع: کدال