گزارش عملکرد یکماهه مهر1403؛
رشد ۳۲ درصدی حق بیمه “وآفرین”
حق بیمه صادره شرکت بیمه کارآفرین در مهر ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال۱۴۰۲ رشد ۳۲ درصدی داشت.
به گزارش بورس امروز ؛ حق بیمه صادره شرکت بیمه کارآفرین در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه مهر ۱۴۰۲ رشد ۳۲ درصدی داشت.
حق بیمه صادره این شرکت بیمه ای در مهر ۱۴۰۲، ۴ هزار و ۲۸۹ میلیارد و ۷۰۵ میلیون ریال بود که در مهر ۱۴۰۳، به ۵ هزار و ۶۹۹ میلیارد و ۹۹ میلیون ریال افزایش یافت.
در حالیکه حق بیمه صادره ” وآفرین ” در شهریور ۱۴۰۳ معادل ۸ هزار و ۳۸۶ میلیارد و ۳۱۱ میلیون ریال بود. حق بیمه صادره شرکت بیمه کارآفرین در مهر ۱۴۰۳ نسبت به شهریور ۱۴۰۳، کاهش ۳۲ درصدی را به همراه داشت.
از مجموع حق بیمه صادره شرکت بیمه کارآفرین در مهر سال جاری ،۴۶ درصد به رشته زندگی- اندوخته دار، ۹ درصد به رشته درمان، ۹ درصد به رشته مهندسی و مابقی حق بیمه ها نیز به سایر رشته های بیمه ای تعلق داشت.
از مجموع حق بیمه صادره ” وآفرین ” در شهریور ۱۴۰۳ نیز ۴۳ درصد به رشته زندگی- اندوخته دار ، ۲۰ درصد به رشته نفت و انرژی، ۱۹ درصد به رشته درمان و مابقی نیز به سایر رشته ها تعلق داشت.
در مهر ۱۴۰۲ نیز رشته زندگی- اندوخته دار ۴۶ درصد و رشته نفت و انرژی ۱۳ درصد از مجموع حق بیمه صادره این شرکت بیمه را به خود اختصاص داد.
هزینه حاصل از خسارات پرداختی شرکت بیمه کارآفرین در شهریور ۱۴۰۳، معادل با ۳ هزار و ۳۱ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال بود که در مهر ۱۴۰۳ با افت ۲ درصدی به ۲ هزار و ۹۵۸ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال رسید.
همچنین هزینه خسارات پرداختی این شرکت در مهر ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته که معادل با یک هزار و ۹۷۴ میلیارد و ۲۲۷ میلیون ریال بود با افزایش ۴۹ درصدی همراه شد.
سود حاصل از مابه التفاوت درآمد حق بیمه از هزینه خسارات پرداختی
حاصل کسر هزینه های حاصل از خسارات پرداختی از درآمد حق بیمه صادره این شرکت در مهر ۱۴۰۳ نسبت به مهر ۱۴۰۲ با رشدی ۱۸ درصدی همراه گردید.
مابه التفاوت هزینه خسارات پرداختی از حق بیمه صادره “وآفرین” در مهر ۱۴۰۲ معادل با ۲ هزار و ۳۱۵ میلیارد و ۴۷۸ میلیون ریال بود که در مهر ۱۴۰۳، به ۲ هزار و ۷۴۰ میلیارد و ۵۰۴ میلیون ریال رسید.
لازم به ذکر است مابه التفاوت هزینه خسارات پرداختی “وآفرین” از درآمد حق بیمه صادره آن در مهر سال جاری نسبت به ماه گذشته آن که ۵ هزار و ۳۵۴ میلیارد و ۶۷۵ میلیون ریال بود با افتی ۴۸ درصدی همراه گردید.
از صد در صد خسارات پرداختی این شرکت در مهر ۱۴۰۳ ، ۲۱ درصد به رشته درمان و ۵۵ درصد به رشته زندگی- اندوخته دار تعلق داشت. درحالیکه در شهریور ۱۴۰۳ از مجموع هزینه حاصل از خسارات پرداختی این شرکت ۶۳ درصد به رشته زندگی- اندوخته دار و ۱۸ درصد به رشته درمان اختصاص داشت.
در مهر ۱۴۰۲ نیز از مجموع هزینه های حاصل از خسارات پرداختی این شرکت ۲۱ درصد به رشته درمان و ۵۴ درصد به رشته زندگی تعلق گرفت.
منبع: کدال