گزارش عملکرد یکماهه مرداد 1403؛
رشد ۱۱۲ درصدی حق بیمه “بتهران” تنها پس از طی یکماه
درآمد حق بیمه صادره شرکت بیمه اتکایی تهران رواک در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به تیر ۱۴۰۳ با افزایشی ۱۱۲ درصدی همراه گردید.
به گزارش بورس امروز؛ حق بیمه صادره شرکت بیمه اتکایی تهران رواک در دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۲ افزایش ۵۲ درصدی را به همراه داشت.
حق بیمه صادره این شرکت بیمه ای درمرداد ۱۴۰۲، ۷۴۹ میلیارد و ۱۳۳ میلیون ریال بود که در مرداد ۱۴۰۳، به یک هزار ۱۴۱ میلیارد و ۲۴۴ میلیون ریال افزایش یافت.
در حالیکه حق بیمه صادره ” بتهران ” در تیر ۱۴۰۳ معادل ۵۳۸ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال بود.
بر این اساس درآمد حق بیمه صادره این شرکت بیمه ای در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به تیر ۱۴۰۳ با افزایشی ۱۱۲ درصدی همراه گردید.
در مرداد سال جاری ، ۴۸ درصد از مجموع حق بیمه صادره این شرکت به رشته نفت و انرژی ، ۱۵ درصد به رشته بدنه خودرو و مابقی حق بیمه ها نیز به سایر رشته های بیمه ای تعلق داشت.
از مجموع حق بیمه صادره ” بتهران” در تیر ۱۴۰۳ نیز ۳۵ درصد به رشته آتش سوزی ، ۲۴ درصد به رشته کشتی و مابقی نیز به سایر رشته ها تعلق داشت.
در مرداد ۱۴۰۲ ، رشته نفت و انرژی ، ۵۸ درصد و رشته آتش سوزی ، ۱۲ درصد از مجموع حق بیمه صادره این شرکت بیمه را به خود اختصاص داد.
هزینه حاصل از خسارات پرداختی شرکت بیمه اتکایی تهران رواک در تیر ۱۴۰۳، معادل با ۱۷ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال بود که در مرداد ۱۴۰۳ به ۴۲۰ میلیارد و ۳۱ میلیون ریال رسید.
همچنین هزینه خسارات پرداختی این شرکت در مرداد ۱۴۰۳ معادل با ۳۳۰ میلیون ریال بود.
حاصل کسر هزینه های حاصل از خسارات پرداختی از درآمد حق بیمه صادره این شرکت در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۲ با افت ۳ درصدی همراه گردید.
مابه التفاوت هزینه خسارات پرداختی از حق بیمه صادره “بتهران” در مرداد ۱۴۰۲ معادل با ۷۴۸ میلیارد و ۸۰۳ میلیون ریال بود که در مرداد ۱۴۰۳، به ۷۲۱ میلیارد و ۲۱۳ میلیون ریال رسید.
لازم به ذکر است مابه التفاوت هزینه خسارات پرداختی از درآمد حق بیمه صادره “بتهران ” در مرداد سال جاری نسبت به ماه گذشته آن که ۵۲۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال بود با افزایش ۳۸ درصدی همراه گردید.
از صد در صد خسارات پرداختی این شرکت در مرداد ۱۴۰۳ ، ۷۰ درصد به رشته آتش سوزی و ۹ درصد به رشته بدنه خودرو تعلق داشت. درحالیکه در تیر ۱۴۰۳ از مجموع هزینه حاصل از خسارات پرداختی این شرکت ۹۰ درصد به رشته بدنه خودرو و ۴ درصد به رشته مهندسی اختصاص داشت.
در مرداد ۱۴۰۲ نیز از مجموع هزینه های حاصل از خسارات پرداختی این شرکت ۱۸ درصد به رشته بدنه خودرو و ۱۱ درصد به رشته آتش سوزی تعلق گرفت.
منبع: کدال