گزارش عملکرد یکماهه خرداد 1403؛
رشد ۱۴۳ درصدی درآمد عملیاتی “فارس”
مجموع درآمدهای عملیاتی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه اردیبهشت ۱۴۰۳ با افزایش ۱۴۳ درصدی همراه گردید و از ۳۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد و ۸۱۵ میلیون ریال به ۸۱ هزار و ۸۵ میلیارد و ۴۳۸ میلیون ریال رسید.
به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از ابتدای سال مالی(ابتدای تیرماه) تا پایان خرداد ۱۴۰۳ معادل با ۳۴۷ هزار و ۳۳۹ میلیارد و ۴۱۱ میلیون ریال بود.
از مجموع سرمایه گذاری های این شرکت در دوره ۱۲ ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۳، ۲۵ درصد به سرمایه گذاری در سهام شرکت های قابل معامله در بازار سرمایه و ۷۵ درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در سهام سایر شرکت ها اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای عملیاتی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه اردیبهشت ۱۴۰۳ با افزایش ۱۴۳ درصدی همراه گردید و از ۳۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد و ۸۱۵ میلیون ریال به ۸۱ هزار و ۸۵ میلیارد و ۴۳۸ میلیون ریال رسید.
از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۳، ۷۴ درصد به درآمد سود سهام و ۲۶ درصد به سود فروش سرمایه گذاری های این شرکت اختصاص داشت.
در حالیکه در دوره یکماهه اردیبهشت ۱۴۰۳حدودا ۱۰۰ درصد درآمد عملیاتی این شرکت به درآمد حاصل از سود سهام آن اختصاص داشت.
روند تغییرات سرمایه گذاری در سهام “فارس”
مجموع سرمایه گذاری های در سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در دوره یکماهه خرداد از ۳۵۴ هزار و ۷۹۴ میلیارد و ۵۴۸ میلیون ریال به ۳۴۷ هزار و ۳۳۹ میلیارد و ۴۱۱ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
این شرکت در پایان خرداد ۱۴۰۳ بر روی ۵۳ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه گذاری نمود که از بین این ۵۳ شرکت، ۲۲ شرکت در بازار بورس و ۳۱ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.
لازم به ذکر است که در ابتدای خرداد سال جاری، سرمایه گذاری های “فارس” بر روی ۵۶ شرکت بورسی و غیربورسی انجام گرفت.
از مجموع سرمایه گذاری های در سهام این شرکت در پایان خرداد ۱۴۰۳، ۲۴ درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های فعال در بازار بورس و ۷۶ درصد به سرمایه گذاری این شرکت در شرکت های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.
مجموع درآمدهای خرداد ماه “فارس”
شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه گذاری های پرتفوی بورسی خود در خرداد ۱۴۰۳ درآمدی ۳,۱۰۲ هزار و ۱۶۶ میلیارد و ۳۸۲ میلیون ریالی را حاصل نمود.
“فارس” در خرداد ۱۴۰۳ سهام شرکت های مختص اوراق دولتی خلیج فارس، صندوق سرمایه گذاری سپر سرمایه بیدار، پتروشیمی هرمز خلیج فارس و حق تقدم های مبین انرژی خلیج فارس را که به بهای ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال کسب نموده بود را به قیمت ۲۸ هزار و ۳۲۹ میلیارد و ۲۸۸ میلیون ریال واگذار نمود.
بر این اساس این شرکت از واگذاری سهام شرکت های مختص اوراق دولتی خلیج فارس، صندوق سرمایه گذاری سپر سرمایه بیدار، پتروشیمی هرمز خلیج فارس و حق تقدم های مبین انرژی خلیج فارس در خرداد ۱۴۰۳ درآمدی ۲۰ هزار و ۸۲۹ میلیارد و ۱۸ میلیون ریالی را کسب کرد.
همچنین درآمد سود سهام محقق شده این شرکت در دوره یکماهه خرداد سال جاری از شرکت های پتروشیمی ابن سینای اندیمشک، ره آوران فنون پتروشیمی، تامین سرمایه خلیج فارس، پتروشیمی شهید تندگویان و پالایش بید بلند خلیج فارس ۶۰ هزار و ۲۵۶ میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال بود.
لازم به ذکر است که درآمد محقق شده این شرکت، مربوط به سود سهام مجامع آن دسته از شرکت هایی است که تاریخ برگزاری مجمع آن ها بعد از پایان سال مالی و قبل از تاریخ تایید صورت های مالی شرکت سرمایه گذار است.
تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی “فارس”
ارزش سرمایه گذاری های بورسی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ابتدای خرداد ۱۴۰۳، ۸۶ هزار و ۱۸۸ میلیارد و ۹۲۷ میلیون ریال بود که در پایان خرداد ۱۴۰۳ به ۸۶ هزار و ۱۰۳ میلیارد و ۷۸۹ میلیون ریال رسید.
همچنین ارزش روز پرتفوی بورسی این شرکت در طی دوره یکماهه خرداد سال جاری از ۳,۳۶۱ هزار و ۹۵۷ میلیارد و ۴۹ میلیون ریال به ۳,۱۸۸ هزار و ۲۷۰ میلیارد و ۱۷۱ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
“فارس” ارزش سرمایه گذاری های غیر بورسی خود را در خرداد ۱۴۰۳ حدود ۳ درصد معادل با ۷ هزار و ۳۶۹ میلیارد و ۹۹۹ میلیون ریال کاهش داد.
نهایتا ارزش سرمایه گذاری های غیربورسی این شرکت طی خرداد ۱۴۰۳ از ۲۶۸ هزار و ۶۰۵ میلیارد و ۶۲۱ میلیون ریال، به ۲۶۱ هزار و ۲۳۵ میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال کاهش نمود.
افزایش سرمایه گذاری های بورسی و غیربورسی “فارس”
شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در خرداد ۱۴۰۳ مبلغی معادل با ۴۵ میلیارد و ۱۳۳ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های بورسی خود پرداخت کرد.
“فارس” در خرداد سال جاری سرمایه گذاری های خود را بر روی شرکت بورسی پتروشیمی مبین افزایش داد و در افزایش سرمایه شرکت فجر انرژی خلیج فارس مشارکت نمود.