بیمه پاسارگاد مجمع خود را برگزار کرد
پیشبینی رشد ۴۰ درصدی حق بیمه شرکت بیمه پاسارگاد برای سال ۱۴۰۳
اخیرا لایحه اصلاح قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت به تصویب رسید که ظرفیت بسیار بالایی را ایجاد کرد با این مبنا که سازمانهای دولتی میتوانند به جای باز کردن حساب پس انداز برای کارکنان خود از این بیمهنامههای تکمیلی استفاده نمایند. لازم به ذکر است که این ظرفیتی است که بیمه پاسارگاد در آن پیشتاز بوده و طراحی این بیمهنامه را انجام داد.
به گزارش بورس امروز؛ مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ بیمه پاسارگاد در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ با حضور ۹۰.۷۴ درصد از سهامداران برگزار گردید و پس از تصویب صورتهای مالی سال ۱۴۰۲ این شرکت بیمهای با رأی اکثریت آرای سهامداران، به ازای هر سهم ۲۲۰ ریال سود تقسیم شد.
در این مجمع سید مرتضی حسنی عقدا معاون اقتصادی و پشتیبانی شرکت بیمه پاسارگاد در خصوص عملکرد این شرکت در سال مالی ۱۴۰۲ گفت: شرکت بیمه پاسارگاد فعالیت خود را از سال ۸۶ با سرمایه ۴۵۰ میلیارد ریال آغاز کرد و از همان ابتدا این شرکت به طور مستمر افزایش سرمایه داشته و نهایتا در پایان سال ۱۴۰۲ سرمایه این شرکت به ۷۵ هزار میلیارد ریال افزایش رسید.
یکی از ویژگیهای بیمه پاسارگاد ترکیب سرمایه شرکت است. عموما شرکتهای فعال در بازار از محل آورده نقدی سهامداران، تجدید ارزیابی دارایی، افزایش سرمایههای متعددی را انجام دادندهاند اما شرکت بیمه پاسارگاد تنها شرکتی است که وارد این ترکیب نشده و در طول سالیانی که افزایش سرمایه انجام داده است تنها سه درصد از افزایش سرمایه این شرکت از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران انجام گرفته و مابقی از محل اندوخته ها و سود انباشته انجام گرفته است.
وی افزود: شبکه فروش شرکت برای ارائه خدمات روندی افزایشی را در طول این سالیان تجربه کرده است اکنون ۹۲ شعبه فعال داریم و انتظار داریم شعب بیمه پاسارگاد تا پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰۰ شعبه افزایش یابد.
ارزش بازار شرکتهای بیمه پذیرفته شده در بورس و اوراق بهادار در حال حاضر معادل با یک میلیون و ۵۴۳ هزار و ۳۵۴ میلیارد ریال است که مجموعا ۴۰ درصد ارزش بازار مجموع شرکتهای بیمهای این بازار به شرکت بیمه پاسارگاد اختصاص دارد.
لازم به ذکر است که “بپاس” در بین شرکتهای بیمهای رتبه اول بیشترین سرمایه را به خود اختصاص داده است.
اخیرا لایحه اصلاح قانون تشکیل حساب پس انداز کارکنان دولت به تصویب رسید که ظرفیت بسیار بالایی را ایجاد کرد با این مبنا که سازمانهای دولتی میتوانند به جای باز کردن حساب پس انداز برای کارکنان خود از این بیمهنامههای تکمیلی استفاده نمایند. لازم به ذکر است که این ظرفیتی است که بیمه پاسارگاد در آن پیشتاز بوده و طراحی این بیمهنامه را انجام داد و بر این اساس میتواند در این زمینه هم موفقیتهای لازم را کسب نماید.
عقدا بیان کرد: شرکت بیمه پاسارگاد از جمله شرکتهای بیمه ای است که کمترین حجم مطالبات را دارد چرا که ۵۰ درصد پرتفوی این شرکت بیمهای به بیمههای زندگی اختصاص دارد و همچنین بخش دیگر پرتفوی این شرکت به بیمهنامههای شخص ثالث و سایر رشتهها است.
بخشی از سرمایهگذاریهای این شرکت مربوط به داراییهای مولد است که بازدهی مطلوبی را به همراه داشته است، تقریبا ۷۳ درصد از سرمایهگذاریهای بیمه پاسارگاد در این بخش انجام شده که شامل سپردههای بانکی، سرمایهگذاری در بازار سرمایه و تسهیلات اعطایی است.
پیشبینی میگردد که شرکت بیمه پاسارگاد برای سال ۱۴۰۳ رشد ۴۰ درصدی نسبت به حق بیمه سال گذشته را تجربه کند که بخشی از آن مربوط به عملیات اصلی شرکت و بخش دیگر آن مربوط به تاکید بر بیمههای تکمیلی و بازنشستگی و طرح جامع منازل مسکونی خواهد بود.
مجمع پس از قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی رای به تقسیم ۲۲۰ ریال سود نقدی داد.
منبع: شماره ۹۶ نشریه بورس امروز- تیرماه ۱۴۰۳