افزایش ۴۵ درصدی درآمد مشاع “وسینا”
مجموع درآمدهای محقق شده بانک سینا در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشدی ۴۵ درصدی همراه شد.
به گزارش بورس امروز؛ مجموع درآمدهای محقق شده بانک سینا در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشدی ۴۵ درصدی همراه شد.
همچنین درآمدهای مشاع این بانک در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به ماه گذشته آن( اسفند ۱۴۰۲)، با افزایشی ۳۹ درصدی همراه شد.
از مجموع درآمد محقق شده بانک سینا در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳، ۷۴ درصد به درآمد تسهیلات اعطایی، ۱۰ درصد به درآمد کارمزد، ۹ درصد به درآمد اوراق بدهی و ۶ درصد به درآمد سپرده گذاری تعلق داشت. در حالیکه از مجموع درآمد محقق شده این بانک در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲، ۶۶ درصد به درآمد تسهیلات اعطایی، ۱۴ درصد به درآمد سپرده گذاری، ۲۱ درصد به درآمد کارمزد اختصاص داشت.
لازم به ذکر است که بانک سینا در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲ از محل سرمایه گذاری های خود نه تنها درآمدی را کسب نکرد بلکه دو درصد از مجموع درآمد محقق شده این بانک را کاهش داد.
در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۲، ۷۵ درصد از مجموع درآمد محقق شده این بانک به درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی، ۱۰ درصد به درآمد اوراق بدهی، ۸ درصد به درآمد کارمزد و ۷ درصد به درآمد سپرده گذاری اختصاص گرفت.
روند درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی بانک سینا
درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی بانک سینا در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به ماه گذشته آن ( اسفند ۱۴۰۲) با رشد ۵۹ درصدی از ۵ هزار و ۶۲۳ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال به ۸ هزار و ۷۷۲ میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
درآمد تسهیلات اعطایی “وسینا” در فروردین ۱۴۰۲ معادل با ۶ هزار و ۱۶۰ میلیارد و ۷۷۴ میلیون ریال بود.
بر این اساس درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی این بانک در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به فروردین ۱۴۰۲ با رشدی ۴۲ درصدی همراه شد.
روند درآمدزایی این بانک از محل سپرده گذاری
درآمد سپرده گذاری های بانک سینا در فرودین ۱۴۰۳ نسبت به اسفند ۱۴۰۲با افتی ۳۸ درصدی همراه شد و از یک هزار و ۲۰۳ میلیارد و ۶۳۱ میلیون ریال به ۷۴۸ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ریال رسید.
“وسینا” در فروردین ۱۴۰۲ از محل سپرده گذاری های خود درآمدی ۵۵۵ میلیارد و ۵۸۴ میلیون ریالی را کسب کرد و نهایتا درآمد این بانک از این محل در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به فروردین ۱۴۰۲ با رشدی ۳۵ درصدی همراه گردید.
درآمد حاصل از اوراق بدهی این بانک در اسفند۱۴۰۲، ۱۴۱ میلیارد و ۱۰ میلیون ریال بود که با رشدی ۶۹۹ درصدی در فروردین ۱۴۰۳ به یک هزار و ۱۲۶ میلیارد و ۱۳۴ میلیون ریال رسید.
درآمد حاصل از اوراق بدهی این بانک در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به فروردین سال گذشته که معادل با ۷۸۷ میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریال بود با افزایشی ۴۳ درصدی همراه شد.
روند درآمدزایی “وسینا” از محل کارمزد
این بانک از محل سرمایه گذاری های خود در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ توانست درآمدی معادل با ۵۴ میلیارد و ۵۸۳ میلیون ریال را کسب نماید. در حالیکه در فروردین سال گذشته این بانک از محل سرمایه گذاری های خود درآمدی کسب نکرد و در اسفند ۱۴۰۲ نیز نه تنها از این محل درآمدی کسب نکرد بلکه متحمل زیانی معادل با ۲۰۱ میلیارد و ۲۳۲ میلیون ریال گردید.
درآمد حاصل از کارمزد بانک سینا در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به اسفند ۱۴۰۲ با کاهشی ۳۴ درصدی همراه شد و از یک هزار و ۸۰۲ میلیارد و ۹۹ میلیون ریال به یک هزار و ۱۹۶ میلیارد و ۴۱۶ میلیون ریال رسید.
این بانک در فروردین سال گذشته از محل کارمزدهای خود درآمدی ۶۹۲ میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریالی را حاصل نمود و بر این اساس درآمد حاصل از محل کارمزدهای این بانک در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به فروردین سال گذشته با افزایشی ۷۳ درصدی همراه شد.