دستاوردهای ذوبآهن اصفهان در جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
به گزارش روند بورس امروز، چهارمین جشنواره ملی انتشارات که به همت انجمن متخصصان روابط عمومی برگزار شد، روابط عمومی ذوبآهن اصفهان در رشتههای مقاله و خبر رتبه اول و در رشتههای فیلم مستند و کتاب و ویژهنامه رتبه دوم را در سطح ملی کسب نمود. این جشنواره شنبه نهم شهریورماه در سالن همایشهای سازمان […]
به گزارش روند بورس امروز، چهارمین جشنواره ملی انتشارات که به همت انجمن متخصصان روابط عمومی برگزار شد، روابط عمومی ذوبآهن اصفهان در رشتههای مقاله و خبر رتبه اول و در رشتههای فیلم مستند و کتاب و ویژهنامه رتبه دوم را در سطح ملی کسب نمود. این جشنواره شنبه نهم شهریورماه در سالن همایشهای سازمان مدیریت صنعتی در تهران برگزار شد.
مجموعه ذوبآهن در زمینه بومیسازی نیز به موفقیت دست یافته است که در ادامه مشروح این دستاورد مطرح شده است.
تاکنون ۳۹ درب فلکسیبل باتری شماره ۳ نصب شده است
علیرضا رضوانیان مدیر تولیدات کک و مواد شیمیایی ذوبآهن اصفهان گفت: بومیسازی طراحی و فناوری ساخت دربهای فلکسیبل سلولهای باتریهای کک سازی از خروج هفت میلیون و ۵۰۰ هزار دلار ارز جلوگیری میکند.
رضوانیان اظهار داشت : پیش از این طراحی و ساخت این درها توسط چند کشور خارجی انجام میشد اما با تلاش متخصصان ذوب آهنی، این فناوری پس از یک سال کار تحقیقاتی داخلی شد. با طراحی این درها گام بلندی در راستای حذف آلایندههای زیستمحیطی برداشته میشود. سالانه یکمیلیون و ۲۰۰ هزار تن کک در ذوبآهن اصفهان تولید میشود که با بهروزرسانی تجهیزات باتریها، علاوه بر حذف آلایندههای زیستمحیطی، کیفیت این محصول هم افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه چهار پروژه برای حذف آلایندههای زیستمحیطی در بخش کک سازی مدنظر است، افزود: تنظیم رژیم هیدرولیکی و گرمایی باتری، طراحی، ساخت و اجرای درهای سلولهای باتری به شکل فلکسیبل، تعویض سامانههای تمیزکننده درسلول های باتری و تکمیل طرحهای نیمهتمام باتری کک سازی که باترک محل کار توسط پیمانکار به صورت نیمهتمام باقی ماند از این پروژهها است.
مهدی ظرافتی سرپرست دفتر فنی مدیریت تولیدات کک و مواد شیمیایی ذوبآهن اصفهان هم با اشاره به اهمیت بومیسازی دانش طراحی و ساخت این درها، گفت: هرکدام از این درها از حدود یک هزار قطعه تشکیلشده که شامل قطعات ریختهگری، اسکلت فلزی و مکانیکی است. با بومیسازی دانش ساخت این درها، ایران به جمع معدود کشورهای دنیا پیوست که از این دانش برخوردار هستند.
ظرافتی تأکید کرد: جلوگیری از شکستن درهای سلولهای باتری، خسارت وارد نشدن به ماشینآلات باتری کک سازی، جلوگیری از ریزش قطران از اطراف درها، تسهیل در تعمیر و نگهداری درهای موجود و کاهش تنشهای حرارتی از مهمترین مزایای اجرای این پروژه است.
شایانذکر است تاکنون ۳۹ عدد درب بر روی باطری نصب شده است. طبق برنامهریزیهای انجام گرفته تا آخر ماه جاری کلیه دربهای سمت کک تعویض میگردد. ضمناً کار طراحی و تهیه نقشه دربهای قسمت ماشین نیز به تازگی پایانیافته و برنامهریزی جهت تنظیم سفارش و ساخت مدل و تأمین قطعات استاندارد آن در جریان است تا با ساخت نمونه اولیه و بهرهوری آزمایشی از آن ساخت دربهای سمت ماشین هم به انجام برسد.