رشد ۴۹۶ درصدی “بوعلی” پس از ورود به بازار سرمایه
در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ارزش بازار این شرکت نسبت به قرار گرفتن نماد این شرکت در تابلوی دوم بورس در آذرماه ۱۴۰۱ با رشدی ۴۹۶ درصدی به ۸۶۴ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال افزایش یافت.
به گزارش بورس امروز؛ شرکت پتروشیمی بوعلی قبل از ورود به بازار دوم بورس سرمایه خود را سه هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال افزایش داد. سرمایه این شرکت در بدو تأسیس معادل با ۱۰ میلیارد ریال بود. در سال ۱۳۸۲ این شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران سرمایه خود را نزدیک به پنج هزار درصد افزایش داد و به ۵۰۰ میلیارد ریال رساند.
در سال ۱۳۹۷ نیز این شرکت، سرمایه خود را از محل سود انباشته ۶۰۰ درصد افزایش داد و به سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رساند.
سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در ۱۹ آذر ۱۳۹۹ بر روی تابلوی بازار دوم بورس عرضه شد.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا پس از ورود به بازار دوم بورس در آذر ۱۴۰۱، سرمایه خود را از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها ۳۱۰ درصد افزایش داد. در حال حاضر نیز سرمایه این شرکت ۱۴ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال است.
در روزی که سهام این شرکت به صورت عرضه اولیه در بازار دوم بورس عرضه شد ارزش بازار “بوعلی” ۱۴۵ هزار و ۵ میلیارد ریال بود. در ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ ارزش بازار این شرکت نسبت به روزی که سهام این شرکت بر روی تابلوی بازار دوم بورس قرار گرفت با رشدی ۴۹۶ درصدی به ۸۶۴ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال افزایش یافت.
عملکرد “بوعلی” در دوره ۱۱ ماهه سال جاری
درآمد عملیاتی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ۱۴۰۲ نسبت به درآمد عملیاتی آن در دوره ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ۱۴۰۱ با رشدی ۱۲ درصدی همراه شد و از ۴۵۴ هزار و ۲۷۸ میلیارد و ۸۰۱ میلیون ریال به ۵۰۹ هزار و ۲۴۷ میلیارد و ۸۳ میلیون ریال رسید.
از مجموع درآمد عملیاتی “بوعلی” در دوره ۱۱ ماهه سال جاری، ۶۹ درصد به درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات شرکت و ۳۱ درصد نیز به درآمد حاصل از فروش صادراتی محصولات آن اختصاص داشت.
در دوره ۱۱ ماهه منتهی به بهمن سال گذشته، درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات این شرکت معادل با ۲۵۴ هزار و ۲۵۰ میلیارد و ۷۶۶ میلیون ریال بود که در دوره ۱۱ ماهه منتهی به بهمن سال جاری با رشدی ۳۹ درصدی به ۳۵۳ هزار و ۵۸۷ میلیارد و ۸۲۵ میلیون ریال رسید.
لازم به ذکر است که از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت در دوره ۱۱ ماهه سال جاری بیشترین درآمد به درآمد حاصل از فروش داخلی محصول ریفرمیت اختصاص دارد چراکه ۴۳ درصد از مجموع درآمد عملیاتی این شرکت را در طی دوره مذکور به خود اختصاص داد.
منبع: شماره ۹۳ ماهنامه بورس امروز