در مجمع عمومی عادی سالیانه "کگهر"؛
کگهر به ازای هر سهم ۳۲۰ تومان تقسیم کرد
در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین پس از استماع گزارش عملکرد شرکت و تصویب صورت های مالی شرکت با رأی اکثریت آرا مقرر گردید که به هر سهم از سهام این شرکت ۳۲۰ تومان سود اختصاص یابد.
به گزارش بورس امروز؛ مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین در ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ با حضور ۹۲ درصد از سهامداران برگزار گردید. در این مجمع پس از استماع گزارش عملکرد شرکت و تصویب صورت های مالی شرکت با رأی اکثریت آرا مقرر گردید که به هر سهم از سهام این شرکت ۳۲۰ تومان سود اختصاص یابد.
از سهامداران عمده این شرکت می توان به شرکت های معدنی و صنعتی گل گهر، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر و شرکت سرمایه گذاری اعتضاد غدیر و سایر سهامداران اشاره کرد که هر کدام به ترتیب ۲۸ درصد، ۲۶ درصد، ۱۹ درصد، ۱۹ درصد، دو درصد و ۷ درصد از مالکیت این شرکت را برعهده دارند.
محمد محیاپور مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین در خصوص وضعیت معدن این شرکت گفت: خوشبختانه وضعیت معدن ما مطلوب است و در حال حاضر در کشور با حداقل ظرفیت ۶۴۰ میلیون تن در سال جزو بزرگترین معادن در کشور به شمار می رود.
وی افزود: ما امسال توانستیم بیش از ۱۶ میلیون تن سنگ آهن از این معدن استخراج نماییم.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین در مورد اقدامات خوب این شرکت در سال مالی که گذشته اینگونه گفت: ما توانستیم در سال ۱۴۰۲ جایگاه نخست فرابورس را کسب نماییم. همچنین در سال مالی ۱۴۰۲ موفق شدیم که درآمد عملیاتی خود را نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش دهیم.
وی ادامه داد: از اقدامات مطلوب این شرکت در سال ۱۴۰۲ می توان به افزایش ۱۴ درصدی استخراج سنگ آهن (کلوخه) نسبت به سال مالی گذشته و افزایش تولید تمامی محصولات و کسب رتبه ۲۳ رکورد تولید اشاره کرد.
وی عنوان کرد: با توجه به شرایطی که این مجموعه در اختیار دارد توانسته بیشترین عیار آهن را تولید نماید.
محیاپور در خصوص شرایط صادراتی این شرکت بیان کرد: در سالی که گذشت ما توانستیم به بازارهای جدید خارجی دستیابی پیدا کنیم و محصولات خود را به شرکت های جدیدی صادر نماییم.
وی از افزایش قیمت گندله اینگونه گفت: در فروش گندله ما در سال جاری ۱۳.۵ درصد افزایش قیمت را به همراه داشتیم، بنابراین از روزی که این شرکت را تحویل گرفتیم تا به الان به ازای هر تن گندله ما افزایش قیمت یک میلیون و ۲۰۰ تومانی را به همراه داشتیم.
محمد محیاپور روند تولیدات این شرکت را در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته اینگونه شرح داد: در تولید محصول کلوخه رشدی ۱۴ درصدی، در تولید دانه بندی رشدی ۱۴ درصدی، در تولید کنسانتره رشدی ۱۳ درصدی و در تولید گندله رشدی ۴۵ درصدی را ایجاد کردیم.
وی ادامه داد: با توجه به ذخایر مناسب و معقولی که معدن ما دارد، برنامه داریم که به صورت پایدار حداقل ۱۸ تا ۲۰ میلیون تن در سال برداشت سنگ را از معدن بالا ببریم.
مدیرعامل “کگهر” آینده گندله را اینگونه توصیف کرد: به زودی بازار، بازار گندله خواهد بود و به همین دلیل ما افزایش ظرفیت خود را از این محصول بالا خواهیم برد و اقداماتی را نیز در این خصوص انجام دادیم و اتفاقات خوبی در فروش این محصول قطعا رقم خواهد خورد و گندله به جایگاه واقعی خود دست خواهد یافت.
محیاپور در ادامه عنوان کرد: اگر قرار باشد این شرکت افزایش سرمایه ندهد و طرح های توسعه ای آن در اولویت قرار نگیرد، مجموعه “کگهر” شرایط سختی را پشت سر خواهد داشت.
وی در ادامه از طرح های توسعه این مجموعه گفت: پروژه دو مگامدول اسفنجی را در مجموعه بردسیر شروه کردیم و زمانی که این پروژه را تحویل گرفتیم پیشرفت آن تنها پنج درصد بود ولی ما هر ماه نزدیک به پنج درصد توانستیم این پروژه را پیش ببریم.
وی افزود: ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد که تا پایان سال آینده پروژه دو مگامدول اسفنجی را راه اندازی کنیم.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین افزود: ما کارهای اکتشافی زیادی را در محدوده جبال بارز شروع کردیم و هم اکنون سه تیم حفاری به صورت همزمان در این منطقه مشغول به کار هستند.
هچنین در تلاشیم تا پروژه بازیابی آب را که قطعا آب مصرفی و هزینه آن را کاهش خواهد داد را تا قبل از خرداد سال آینده به بهره برداری برسانیم.
وی شرح داد: اصلی ترین پروژه ما، پروژه IPCC یا همان حمل پیوسته مواد معدنی است که تا حالا چندین بار شرکت های مختلف قصد راه اندازی آن را داشتند اما متأسفانه هیچ شرکتی موفق نشد تا آن را به ثمر برساند. این پروژه می تواند حداقل ۲۵ درصد هزینه برداشت و معدنکاری را کاهش دهد.
وی عنوان کرد: ما کارهای اسپریدر این پروژه را انجام دادیم و طراحی این پروژه نیز انجام شده و به زودی خریدش نیز شروه خواهد شد.
محیا پور در خصوص پروژه IPCC گفت: مناقصه این پروژه نیز در حال انجام است و به زودی خبرهای خوشی از این پروژه خواهد رسید.
از دیگر طرح های توسعه این شرکت می توان به افزایش زیر سقف کارخانه گندله اشاره کرد که بیش از دو میلیون تن افزایش در تولید را با حداقل هزینه ها به همراه خواهد داشت. از دیگر پروژه ها، پروژه جانجا است که ما سهامدار ۲۰ درصدی آن هستیم و خوشبختانه مناقصه آن انجام شده و پیمانکار آن نیز انتخاب گردیده است و عملیات بزرگی نیز در این منطقه در حال شروع است. پروژه زیرسقفی خطوط کنسانتره هم از پروژه های در حال توسعه ما بشمار میرود.