بررسی درآمدهای “واحیا”
عمده درآمد سرمایهگذاری شرکت مجتمع صنایع و معادن احیا سپاهان از محل شرکت معادن سنگ آهن احیا سپاهان است. این شرکت از معدن سنگ آهن پلاسری خواف، سنگان، مرغزار و کلاته قنبر بهره می برد و یکی از بزرگترین تولید کننده سنگ معدن ایران با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن کنسانتره در سال است.
به گزارش بورس امروز؛ شرکت مجتمع صنایع و معادن احیا سپاهان در سال ۱۳۷۴ با نام اولیه شرکت مجتمع صنعتی احیا فولاد سپاهان با پذیره نویسی عمومی و مشارکت بیش از ۶۳ هزار نفر در شهر اصفهان تاسیس شد. بر اساس تصمیم مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۲/۰۳/۱۳۹۲ مرکزیت شرکت به تهران منتقل و با شماره ۴۴۱۳۸۹ در تاریخ ۱۲/۰۵/۱۳۹۲ در اداره ثبت شرکتهای تهران به ثبت رسید. درحال حاضر سرمایه ثبتی این شرکت ۱۶ هزار میلیارد ریال است و از زمان تاسیس تاکنون با توسعه سرمایهگذاریها، خود را در قالب ۵ حوزه تخصصی شامل معدن و صنایع معدنی، صنعت و خدمات فنی مهندسی، بازرگانی و حمل و نقل، بازار سهام و ساختمانی سازماندهی نموده و با ۳۹ شرکت فرعی، پراکنده در اقصی نقاط کشور و حدود ۶۰۰۰ نفر نیروی انسانی به یکی از شرکتهای سرمایهگذاری بزرگ در کشور تبدیل شده است. بر اساس ارزیابی سازمان مدیریت صنعتی ایران این شرکت در رتبه بندی سال ۱۳۹۹ (IMI- 100) رتبه ۹۲ و در سال ۱۴۰۰ رتبه ۹۷ را در بین شرکتهای برتر کشور کسب نموده است.
سرمایه شرکت در بدو تاسیس مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال (شامل تعداد ۱۰،۰۰۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱۰،۰۰۰ ریال) بوده که در حال حاضر به مبلغ ۱۶،۰۰۰،۰۰۰ میلیون ریال (شامل تعداد ۱۶،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱،۰۰۰ ریال) رسیده است. تغییرات سرمایه شرکت طی ۱۲ سال اخیر به شرح جدول زیر است.
عمده درآمد سرمایهگذاری این شرکت از محل شرکت معادن سنگ آهن احیا سپاهان است. این شرکت از معدن سنگ آهن پلاسری خواف، سنگان، مرغزار و کلاته قنبر بهره میبرد و یکی از بزرگترین تولید کننده سنگ معدن ایران با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن کنسانتره در سال است.
تشریح برنامههای راهبردی و توسعه ای
شرکت مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان به عنوان یک بنگاه اقتصادی تاثیرگذار در کشور ، دستیابی به هدف افزایش سودآوری را در سرلوحه کار خود قرار داده است و بر این اساس استراتژیهای ذیل را تعریف نموده است:
· توسعه سرمایهگذاری در فعالیتهای معدنی بویژه در زمینه فلزات رنگی (مس) و توسعه معادن سنگ سرمایهگذاری در بخشهایIT و ICT .
· توسعه فعالیتهای بازرگانی.
· توسعه فعالیتها در زمینه خدمات فنی و مهندسی.
· سرمایهگذاری در بخش حمل و نقل ریلی وجادهای
· توسعه فعالیتها در بازار سرمایه و ایجاد هلدینگ مالی به منظور ارائه خدمات نوین بازار سرمایه و بازار پولی
· ایجاد سیستمهای مدیریت یکپارچه از رهبری سازمان تا شرکتها.
· توسعه منابع انسانی و پیادهسازی سیستمهای مرتبط با منابع انسانی.
منبع خبر : نشریه بورس امروز