سهم تولید در فولادهای آلیاژی و تجاری ساختمانی در فولاژ
به گزارش خبرنگار بورس امروز: رئیس مجمع، آقای یداله طاهرنژاد؛ ناظر، آقای ناصر سبحانی گاوگانی و آقای حمیدرضا مولوی و منشی، آقای فرزاد طالبی کوهستانی انتخاب و جلسه مجمع با حضور اعضاء هیئت رئیسه، نمایندگان بازرس قانونی، بورس و مدیر امور مالی شرکت رسمیت داده شد. در ابتدای مجمع، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران به […]
به گزارش خبرنگار بورس امروز: رئیس مجمع، آقای یداله طاهرنژاد؛ ناظر، آقای ناصر سبحانی گاوگانی و آقای حمیدرضا مولوی و منشی، آقای فرزاد طالبی کوهستانی انتخاب و جلسه مجمع با حضور اعضاء هیئت رئیسه، نمایندگان بازرس قانونی، بورس و مدیر امور مالی شرکت رسمیت داده شد.
در ابتدای مجمع، مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران به ارائه گزارش عملکرد یکساله شرکت پرداخت و موفقیتهای کسب شده در ارتباط با میزان تولید، فروش، نوآوری و اقدامات شاخص و ارزشمند سال ۹۷ را بیان نمود.
چایچی اعلام کرد: در آمد حاصل از فروش محصولات در دوره منتهی به پایان اسفند۱۳۹۷ حدود ۱۸۳۰ میلیارد ریال بود که نسبت به دوره مشابه سال قبل معادل ۷۹ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه نمود: میزان فروش محصولات طی سال گذشته نیز حدود ۴۰۹ هزار تن بود که ۳۹۹ هزار تن آن را فولادهای آلیاژی و مهندسی و تنها ۱۰ هزارتن از این رقم، سهم فولادهای تجاری ساختمانی بوده است.
مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران اظهار داشت: حاشیه سود خالص پس از کسر مالیات در سال ۱۳۹۷ بالغ بر ۲۰ درصد بود که این عدد در سال ۱۳۹۶ حدود ۱۱ درصد است و در سال ۹۷ میزان سود خالص شرکت حدود ۳۶۹ میلیارد تومان رسید که بیش از سه برابر سال ۹۶ بود.
وی با اشاره به ۱۴ مورد رکورد حاصله در امر فروش و تولید گفت: در سال ۹۷ با توجه به تمهیدات مناسب در نظر گرفته شده به نحو چشمگیری موفق به کنترل قیمت تمام شده گردیدیم.
وی مهمترین اقدامات شاخص در سال ۹۷ را بدین شرح بیان نمود.
۱- انعقاد قرارداد با شرکت های خارجی جهت پروژه NEW CHEMICAL PACKAGE در راستای کاهش الکترود مصرفی، انرژی و افزایش ظرفیت تولید
۲- ایجاد واحد تست ذرات مغناطیسی جهت افزایش ظرفیت تولید در واحد عملیات حرارتی شرکت
۳- ارتقاء سیستم اتوماسیون واحد نورد سنگین و سبک جهت بالا بردن کیفیت، ظرفیت تولید و کاهش هزینه تولید
۴- انجام پروژه های بهبود و توسعه شامل ارتقاء CCM1 به منظور افزایش سطح مقطع ریختگی جهت تولید سایز های بزرگتر و کاهش هزینه های تمام شده
۵- کاهش محصولات نامنطبق و کاهش موجودی انبار محصولات
۶- مکانیزه نمودن برنامه ریزی فولادسازی (MS Plan)
۷- انتخاب چهارمین بار بعنوان صنعت سبز کشور
۸- برگزیده جشنواره تولید ملی، افتخار ملی
۹- برگزاری پروژه ارتقاء فرهنگ بهره وری انرژی با هماهنگی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد(UNIDO)
چایچی در پایان گفت: در ۴ ماهه ابتدای سال ۹۸ نیز موفقیت ها و فعالیتهای رضایت بخش شرکت در حوزه های مختلف به نحو احسن در حال انجام است به گونه ای که بالغ بر ۱۷۹۰۰۰ تن مذاب فولادسازی (حدود ۱۶۶۰۰۰ تن محصول فولادسازی) تولید گردیده و بیش از ۱۵۶۰۰۰ تن محصول نیز به فروش رفته است.
در ادامه گزارش فعالیت هیأت مدیره و صورت های مالی تلفیقی و شرکت اصلی مشتمل بر ترازنامه به تاریخ ۲۹/۱۲/۱۳۹۷ ارائه و سپس صورت حساب سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد برای سال مالی منتهی به تاریخ مذکور مورد تصویب مجمع قرار گرفت.
همچنین مجمع مقرر نمود از کل سود انباشته قابل تخصیص مبلغ ۱٫۵۴۰٫۰۰۰میلیون ریال (به ازاء هر سهم مبلغ۲۸۰ ریال) بین صاحبان سهام تقسیم گردد.
در ادامه مؤسسه حسابرسی هوشیار ممیز به عنوان بارزس اصلی و مؤسسه حسابرسی آرمان آروین پارس به عنوان بازرس علی البدل برای سال مالی ۱۳۹۸ انتخاب گردیدند. تعیین و پرداخت حق الزحمه بازرس قانونی به هیئت مدیره تفویض شد.
سپس در اجرای ماده ۱۱۰ لایه اصلاحی قانون تجارت اشخاص حقوقی شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر، شرکت سرمایه گذاری غدیر، شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان یزد، شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان هرمزگان، مؤسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد برای مدت ۲ سال به عنوان اعضای هیأت مدیره انتخاب شدند.