هفته پرتلاطم نفت
رضا اسماعیل زاده در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد: در هفته های اخیر نام دو کشور آمریکا و چین بیشترین واژه هایی هستند که در میان معامله گران بازار نفت به گوش می خورد و بیشترین تأثیر را بر قیمت آن دارد. شدیدترین نوسان دو روز پشت سر هم در طول هفته در […]
رضا اسماعیل زاده در گفتگو با خبرنگار بورس امروز عنوان کرد: در هفته های اخیر نام دو کشور آمریکا و چین بیشترین واژه هایی هستند که در میان معامله گران بازار نفت به گوش می خورد و بیشترین تأثیر را بر قیمت آن دارد. شدیدترین نوسان دو روز پشت سر هم در طول هفته در دو روز معاملاتی سه شنبه و چهارشنبه اتفاق افتاد به طوری که در آن شاخص قیمت نفت بخاطر تأخیر در اعمال تعرفه های ایالات متحده بر کالاهای وارداتی از چین حدود ۴ درصد افزایش و در روز معاملاتی بعد بخاطر ترس از سایه رکود بر اقتصاد جهانی ناشی از تغییر جهت نرخ اوراق قرضه ایالات متحده و افزایش ذخایر نفتی حدود ۳ درصد کاهش یافت.
بازار طلای سیاه بعد از تجربه یک هفته پرتلاطم، سرانجام هفته معاملاتی منتهی به ۱۶ آگوست را مثبت به پایان برد به طوری که در آن شاخص نفت وست تگزاس اینترمدی ایت با ۷/۰ درصد افزایش به قیمت ۸۷/۵۴ دلار به ازای هربشکه رسیده و شاخص نفت برنت دریای شمال با ۲/۰ درصد افزایش به قیمت ۶۴/۵۸ دلار به ازای هر بشکه رسید که همچنان زیر محدوده روانی ۶۰ دلاری می باشد.
علاوه بر دو موضوع مطرح شده در بالا، گزارش چشمانداز این سازمان که در آن رشد تقاضای نفت خام در سالجاری میلادی مورد بازنگری قرار گرفته و ۴۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته است، تأثیر مستقیمی بر قیمت نفت داشته و باعث ایجاد فشار بر روی آن شده است.
آمار هفتگی موسسه نفت ایالات متحده در مورد میزان عرضه این کشور در روز ۲۰ آگوست، آمار هفتگی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده در مورد میزان ذخایر نفت این کشور در روز ۲۱ آگوست و همچنین آمار هفتگی موسسه بیکر هیوز از تعداد چاه های فعال در روز جمعه از جمله آمار های کلیدی هستند که این هفته نیز طبق معمول به بازار ارائه خواهند شد.