با همکاری ایمینو و نوچاد ششمین پیش رویداد اینوماین برگزار شد
دکتر میرسینا امیرشنوا مدیر تکنولوژی و توسعه شرکت چادرملو و رئیس مرکز نوآوری نوچاد با تاکید بر اهمیت و لزوم نوآوری در صنایع بزرگ کشور، به روند جهانی صنایعی که از نوآوری غافل ماندهاند اشاره کرد و گفت: در دنیا بسیاری از برندها که نتوانستهاند خودشان را با فضای جدید و دیجیتال تطبیق دهند از بین رفتهاند.
به گزارش بورس امروز؛ ششمین پیش رویداد جشنواره اینوماین۴ با همکاری مرکز نوآوری نوچاد و (ایمینو) در پارک علم و فناوری یزد برگزار و در ادامه طی بازدید از مجتمع صنعتی چادرملو، نیازها و چالشهای فناورانه این مجتمع بررسی شد.
در این پیش رویداد که در راستای شناسایی نوآوران فناور بخش معدن و صنایع معدنی و فرصتسازی برای صاحبان ایده به میزبانی پارک علم و فناوری یزد برگزار گردید، دکتر میرسینا امیرشنوا مدیر تکنولوژی و توسعه شرکت چادرملو و رئیس مرکز نوآوری نوچاد با تاکید بر اهمیت و لزوم نوآوری در صنایع بزرگ کشور، به روند جهانی صنایعی که از نوآوری غافل ماندهاند اشاره کرد و گفت: در دنیا بسیاری از برندها که نتوانستهاند خودشان را با فضای جدید و دیجیتال تطبیق دهند از بین رفتهاند.
وی به تاثیر مهمترین کلان روندها در بخش معدن تا سال ۲۰۵۰ متاثر از تغییرات اقلیمی، جهانی شدن و محلی شدن به عنوان بخشی دیگر از عوامل موثر درآینده معدنکاری تا ۳۰ سال آینده اشاره کرد و افزود: استخراج از ذخایر با عیار پایین، استخراج ذخایر از اعماق بیشتر، استخراج از معادن عظیم مقیاس، افزایش نسبت باطلهبرداری، خودکار شدن ماشینآلات، استفاده از رباتیک در معادن، استفاده از انرژیهای تجدیدناپذیر، امکان تغییر روش باز به زیرزمینی، افزایش ظرفیت سنگشکنها و آسیابها در زمینه فرآوری مواد معدنی باعث شده است استفاده از طرحهای نوآورانه ضرورت یابد.
امیرشنوا با مقایسه روندهای جهانی و وضعیت ایران در زنجیره ارزش معدن و صنایع معدنی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، پلتفرم نوچاد را در شرکت چادرملو طراحی و پیادهسازی کردهایم که شامل بخش های حمایت از پایان نامه ها و طرح های پژوهشی، استارتاپ استودیو، تسهیل گری، شبکهسازی، شتاب دهی و توسعه کسب و کارها، توانمندسازی، صندوق پژوهش و فناوری و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی میباشد که بخش زیادی از فعالیتها در قالب مرکز نوآوری نوچاد که در پارک علم و فناوری یزد مستقر می باشد انجام میشود.
براساس همین گزارش، مهندس علی اکبر قیومی معاون پارک علم و فناوری استان یزد در ابتدای این پیشرویداد اظهار امیدواری کرد دستاورد این پیشرویداد اتفاقی برد_برد برای صنعت و نوآوران باشد.
مهندس مجید وفاییفرد مجری طرح زیستبوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی کشور نیز با اشاره به برنامهها و اقدامات مرکز نوآوری ایمینو گفت: این طرح در طول دوره فعالیتش تلاش کرده است نیازهای نوآورانه و فناورانه بخش معدن را احصاء کند و برای تقویت این جریان از فعالان عرصه صنعت معدنکاری دعوت می کنیم نیازهای خودشان در زمینه نوآوری و فناوری را با ما به اشتراک بگذارند.
وفایی فرد با اشاره به شناسایی بیش از ۴۷۰ شرکت دانش بنیان در بخش معدن افزود: همچنان سهم این صنعت در اقتصاد دانشبنیان ناچیز است و برای تقویت زیست بوم معدن و صنایع معدنی نیاز است مسیر فعالیت شرکتهای فناور هموار شود.
در ادامه این برنامه؛ جمعی از مدیران و معاونین پارک علم و فناوری یزد، فعالان معدن و حوزه نوآوری و نیز شرکتهای دانش بنیان ضمن بازدید از واحدهای گندله سازی، احیاء و فولاد سازی مجتمع صنعتی چادرملو، در جلسه با حضور مدیران مجتمع، به بررسی چالشها و نیازهای فناورانه مجتمع صنعتی چادرملو پرداختند.