جلسه هفتگی بررسی روند تکمیل پروژه کارخانه استحصال طلای تفتان برگزار شد
بدنبال نزدیک شدن به راهاندازی پروژه احداث کارخانه استحصال طلای تفتان جلسات هفتگی در راستای بررسی میزان پیشرفت، نواقص و نیازهای پروژه بطور مستمر در هلدینگ صدرتامین برگزار میشود.
به گزارش بورس امروز؛ ۲ دی ۱۴۰۲ در صدر تامین جلسه بررسی روند پیشرفت پروژه کارخانه استحصال طلای تفتان، میزان پیشرفت، انحراف از برنامه زمانی و بررسی دلایل این انحراف و همچنین نواقص موجود مورد بررسی قرار گرفت.
امیرحسین نادری، مدیرعامل هلدینگ صدر تامین، ضمن تاکید بر لزوم تلاش شبانهروزی برای رسیدن به برنامه زمانبندی تعیین شده گفت: در پروژههای بزرگ پیشبینی ریسکهای احتمالی در زمینههای مختلف صورت میگیرد تا در طول اجرای پروژه از مواجهه با بحران جلوگیری شود، از آنجایی در کشورمان کمتر تجربه پیشرفت پروژهها بر اساس زمانبندی تعیین شده را داریم لازم است در خصوص چنین پروژهی عظیمی که با ۱۸ ماه برنامهریزی و تلاش توانستیم به این نقطه برسانیم با ایمان و غیرت در یک جبهه و در کنار هم ادامه دهیم تا به فضل الهی به نتیجه مطلوب دست یابیم.
وی افزود؛ ما در صدر تامین راهبری، هدایت و بررسی موضوع را پیش میبریم و کار اصلی را کسانی انجام میدهند که در سایت مشغول هستند اما وظیفهی ماست تا زمینه را برای فعالیت مستمر آنها تا پایان پروژه و حصول نتیجهی با کیفیت و مرغوب فراهم سازیم. ماحصل این پروژه دستاورد کشور ماست و به مملکتمان تعلق دارد، به بار نشستن تلاش چندین ماهه تیم صدرتامین، پارس تامین، پیمانکار، مشاور و تمام دست اندرکاران؛ ثروت آفرینی، کاهش واردات، قدم برداشتن در مسیر خود کفایی در استخراج و استحصال طلا، خلق ارزش افزوده قابل توجه، و تسهیل معیشت مردم منطقه و سربلندی میهنمان را بهمراه دارد.
مدیرعامل هلدینگ صدر تامین تشریح کرد: یکی از دستاوردهای ورود صنعت به منطقه اشتغالزایی و افزایش کیفیت زندگی مردم آن منطقه است که در این راستا با اولویت شایسته گزینی و استخدام نیروهای بومی در چند مرحلهی آزمون استخدامی، مصاحبه تخصصی و طب صنعتی به گزینش نیروهای انسانی پرداخته و در مرحله آخر کلاسهای آموزش تخصصی را در مجتمع طلای موته برای پذیرفته شدگان برگزار کردیم.
نادری تاکید کرد: اهمیت قائل شدن برای نیروی انسانی در صدر تامین بخش دیگری از سرمایهگذاری است که در کنار پیشرفت پروژه میبایست مورد توجه قرار گیرد، ما نیز در این راستا شرایط آموزشی قابل توجهی را برای نیروهای بومی منطقه در جهت رشد همه جانبه و شکوفایی آنها فراهم آوردیم.
مدیر عامل صدر تامین ادامه داد: در این جلسه اقدامات صورت گرفته در تکمیل نصب تجهیزات نواحی سنگ شکن، خردایش، لیچینگ، احیا کربن، اتاق طلا، آبگیری، واحدهای پشتیبانی و واحدهای غیر صنعتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
پروژه احداث کارخانه استحصال طلای تفتان در سال ۱۴۰۱، در منطقه سیستان و بلوچستان و با هدف تولید سالیانه ۵۰۰ کیلوگرم طلا و اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم بیش از ۳۵۰ نفر آغاز شد؛ این پروژه با سرمایهای به ارزش ۵۵ میلیون دلار انجام شده است.