گزارش عملکرد یکماهه آبان ۱۴۰۲؛
رشد ۲۴ درصدی ارزش سرمایهگذاریهای غیربورسی “وخارزم” در آبان ۱۴۰۲
ارزش سرمایهگذاریهای غیربورسی “وخارزم” طی آبان ۱۴۰۲ با رشدی ۲۴ درصدی از ۲۸ هزار و ۷۹۳ میلیارد و ۸۶۱ میلیون ریال به ۳۵ هزار و ۶۴۷ میلیارد و ۸۰۲ میلیون ریال افزایش یافت.
به گزارش بورس امروز، مجموع سرمایهگذاریهای شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در دوره یکماهه آبان ۱۴۰۲ با افتی ۳۰ درصدی از ۷۰ هزار و ۹۹۵ میلیارد و ۳۹۱ میلیون ریال به ۴۹ هزار و ۸۳۰ میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال کاهش یافت.
این شرکت در پایان آبان ۱۴۰۲ بر روی ۵۲ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایهگذاری نمود که از بین این ۵۲ شرکت، ۲۲ شرکت در بازار بورس و ۳۰ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.
لازم به ذکر است که در ابتدای آبان ۱۴۰۲ سرمایهگذاریهای “وخارزم” بر روی ۹۸ شرکت بورسی و غیربورسی انجام گرفت.
از مجموع سرمایهگذاریهای “وخارزم” در پایان آبان ۱۴۰۲، ۲۸.۵ درصد به سرمایهگذاریهای این شرکت در شرکتهای فعال در بازار بورس و ۷۱.۵ درصد به سرمایهگذاریهای این شرکت در شرکتهای فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.
درآمدهای عملیاتی آبان ماه “وخارزم”
“وخارزم” سهام شرکتهای پتروشیمی پردیس، ملی صنایع مس ایران، آهن و فولاد ارفع، گسترش نفت و گاز پارسیان، پالایش نفت اصفهان، پارس فولاد سبزوار، ارتباطات سیار، شرکت پالایش نفت تهران، مس شهید باهنر، توسعه معادن روی ایران، پتروشیمی فجر، سیمان سپاهان، نفت سپاهان، سیمان شرق، صنعتی پارس مینو، سنگ آهن گهر زمین، پتروشیمی غدیر، پتروشیمی فنآوران، هلدینگ صنایع پتروشیمی، پتروشیمی زاگرس، توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان، نفت بهران، پالایش نفت تبریز، سیمان خوزستان، سرمایهگذاری سیمان تأمین، دارا الگوریتم، بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر، گروه بهمن، زامیاد، سپر سرمایه بیدار، بهمن دیزل، سیمان مازندران، دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک، شیشه همدان، نفت پاسارگاد، کالسیمین، ثبات ویستا، سرمایهگذاری تأمین اجتماعی، موتوژن، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، فولاد کاوه جنوب کیش، لابراتوارهای داروئی رازک، بانک ملت، بانک اقتصاد نوین، ثروت افزون فاخر، سیمرغ، فولاد مبارکه اصفهان، کربن ایران، بخشی ثروت پویا، سیمان ارومیه، بانک پاسارگاد و سیمان ابیک را که به بهای ۲۹ هزار و ۳۰۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کسب نموده بود را در آبان ۱۴۰۲ به قیمت ۳۰ هزار و ۱۶ میلیارد و ۴۶۵ میلیون ریال واگذار نمود.
بر این اساس، این شرکت از واگذاری سهام شرکتهای ذکر شده، در آبان سال جاری درآمدی ۷۰۹ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریالی را کسب کرد.
تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی “وخارزم”
شرکت سرمایهگذاری خوارزمی از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایهگذاریهای پرتفوی بورسی خود در آبان ۱۴۰۲ از رقم ۳۹ هزار و ۶۵۸ میلیارد و ۹۷ میلیون ریالی برخوردار شد.
ارزش سرمایهگذاریهای بورسی شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در ابتدای آبان ۱۴۰۲، ۴۲ هزار و ۲۰۱ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال بود که با افتی ۶۶.۵ درصدی در پایان آبان ۱۴۰۲ به ۱۴ هزار و ۱۸۲ میلیارد و ۴۳۸ میلیون ریال کاهش یافت.
همچنین ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت طی دوره یکماهه آبان ۱۴۰۲ با افتی ۴۱ درصدی از ۹۱ هزار و ۶۰۱ میلیارد و ۷۴۴ میلیون ریال به ۵۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد و ۵۳۵ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
“وخارزم” ارزش سرمایهگذاریهای غیربورسی خود را در آبان ۱۴۰۲ حدود ۲۴ درصد معادل با شش هزار و ۸۵۳ میلیارد و ۹۴۱ میلیون ریال افزایش داد. بر این اساس، ارزش سرمایهگذاریهای غیربورسی این شرکت طی آبان ۱۴۰۲ از ۲۸ هزار و ۷۹۳ میلیارد و ۸۶۱ میلیون ریال به ۳۵ هزار و ۶۴۷ میلیارد و ۸۰۲ میلیون ریال افزایش یافت.
ریز معاملات سهام تحصیل شده “وخارزم”
شرکت سرمایهگذاری خوارزمی بابت افزایش سرمایهگذاریهای غیربورسی خود در آبان ۱۴۰۲ مبلغ هشت هزار و ۱۴۲ میلیارد و ۱۴۹ میلیون ریال را پراخت نمود.
“وخارزم” سرمایه گذاریهای غیربورسی خود را در آبان ۱۴۰۲ بر روی شرکتهای دارا الگوریتم و صنایع شیمیایی پترو ثمین سپاهان افزایش داد.