تولید پارازایلین در پتروشیمی نوری ۳ برابر شد
به گزارش بورس امروز؛ اولین مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی نوری ۳۱ تیرماه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال با حضور بیش از ۹۴ درصد سهامداران پس از ورود به بورس برگزار شد. صانعی به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته هیات مدیره در این شرکت پرداخت و افزود: با تلاش های انجام شده در پتروشیمی […]
به گزارش بورس امروز؛ اولین مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی نوری ۳۱ تیرماه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال با حضور بیش از ۹۴ درصد سهامداران پس از ورود به بورس برگزار شد.
صانعی به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته هیات مدیره در این شرکت پرداخت و افزود: با تلاش های انجام شده در پتروشیمی نوری توانستیم ۹۸ درصد برنامه تولید و ۹۵ درصد ظرفیت اسمی تولید داشته است.
وی انجام موفقیت آمیز پروژه ارتقاء عملکرد برج های جذب و نیز افتتاح واحد جداسازی ترکیبات برش سنگین را از اقدامات موثر شرکت در سال گذشته دانست و خاطر نشان کرد: از سال های پیش مدیریت شرکت تمام تلاش خود را جهت حضور چشمگیر در بورس اوراق بهادار بکار گرفته بودکه این امر امسال محقق شد و اکنون خود را موظف می دانیم که در جهت حداکثرسازی سود سهامداران خود تلاش کنیم.
مدیرعامل پتروشیمی نوری همچنین در زمینه نحوه سودآوری شرکت گفت: سود پتروشیمی نوری باکیفیت و قابل تداوم است چرا که سود شرکت به صورت خالص و عملیاتی است. در سال ۹۷ حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان سود عملیاتی و ۲۱۰۰ میلیارد تومان سود خالص به دست آمده است.
صانعی از مهم ترین برنامه های در حال اجرای شرکت را پروژه شیرین سازی برش سنگین، پروژه بازیافت گازهای فلر و تولید سولفات آمونیوم، پروژه شیرین سازی گازوئیل در پتروشیمی نوری و تولید گازوئیل با کیفیت یورو۵ عنوان کرد. همچنین پروژه شیرینسازی گاز فلر که منجر به تولید LPG و گاز سولفات آلومینیوم خواهد شد نیز از پروژههای سودآور نوری است که نرخ بازگشت سرمایه در این پروژه ۱۴ ماهه خواهد بود.
در این مجمع هیات مدیره با پیشنهاد تقسیم بیش از ۹۲ درصدی سود میان سهامدارن موافقت کرد و سود هر سهم به میزان ۶۵۰ تومان میان سهامداران پتروشیمی نوری تقسیم شد. زمان پرداخت سود به سهامداران نیز ۲۰ مردادماه از طریق شعب بانک تجارت اعلام شد.
این گزارش می افزاید: پتروشیمی نوری به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده آروماتیک با ظرفیت اسمی ۴،۴۵۸ هزار تن در سال در رده اول صنعت تولید مواد آروماتیک قرار داشته و شرکت پتروشیمی بوعلی سینا، شرکت پتروشیمی بندر امام و شرکت پتروشیمی اصفهان به ترتیب در ردههای بعدی این صنعت به قرار دارند. از آنجا که یکی از اهداف بنیادین طرح آروماتیک چهارم، به دست آوردن سهم بیشتری از بازار مواد آروماتیکی جهان بود، مجتمع پتروشیمی نوری با ظرفیت تولید ۷۵۰ هزار تن در سال پارازایلین، یکی از بزرگترین مجتمع های تولید مواد آروماتیک در جهان می باشد. بازار اصلی فروشهای شرکت شامل بازار داخلی ایران و سایر تولیدکنندگان صنایع پایین دستی واقع در سایر کشورها از قبیل امارات، چین، عمان، سنگاپور، هند و تایوان می باشد.