افزایش درآمد «سبد سینا» با فعال شدن صندوقهای تحت مدیریت
شرکت سبدگردانی سینا در طی سال ۱۴۰۱ موفق به رشد درآمد عملیاتی خود شد که بخشی از این افزایش ناشی از رشد سرمایهگذاری در صندوق و کسب درآمد مدیریت صندوق بود که با فعال شدن برخی صندوقهای تحت مدیریت از نیمه دوم سال گذشته این درآمد افزایش یافت.
به گزارش بورس امروز، شرکت سبدگردانی سینا در سال مالی منتهی به اسفند ماه ۱۴۰۱ موفق به کسب درآمد عملیاتی ۵۳ میلیارد ریال با رشد ۳۱۸ درصدی نسبت به سال مالی ۱۴۰۰ شد. همان طور که در نمودار زیر مشاهده میکنید، شرکت سبدگردانی سینا در سال ۱۴۰۱ موفق به افزایش درآمد اکتسابی خود از کانالهای مختلف خدماتی شده است.
همان طور که مشاهده میکنید، در سال ۱۳۹۸ درآمد عمده درآمد شرکت سبدگردانی سینا از محل سود تضمین شده حاصل میشد در کالی که در سال ۱۳۹۹ با استقبال عموم از بازار سرمایه سود فروش سرمایهگذاری که ناشی از رشد معاملات بازار بود سهم بالایی در سبد این سبدگردانی داشته و درآمد عملیاتی بالایی را برای شرکت به ارمغان آورده است.
در طی سال ۱۴۰۱ با کاهش نوسانات بازار و پایین آمدن هیجانات معاملاتی، نقش درآمد تضمین شده و در ادامه درآمد حاصل از سود سهام، در سبد درآمدی این شرکت پررنگ شد که با مدیریت درست سبد سرمایهگذاری در سال ۱۴۰۱ نیز شاهد رشد متوالی این دو کانال درآمدی بودیم.
با این وجود، در سال ۱۴۰۱ عمده علت رشد ناشی از افزایش بالای ۱۰ میلیارد دلاری درآمد حاصل از تغییر ارزش سرمایهگذاریهای این شرکت بوده و دو کانال سود تضمین شده و سود سهام در مراتب بعدی اثرگذاری قرار گرفتند اما تداوم رشد درامد حاصل از این دو کانال باید در نظر گرفته شود.
باتوجه به نقش سود سهام در رشد درآمد سالانه این شرکت در ادامه نگاهی اجمالی به سبد سرمایهگذاری بلند مدت این شرکت خواهیم داشت.
همان طور که مشاهده میکنید، شرکت سبدگردانی سینا در طی ۳ سال گذشته سبد سرمایهگذاری بلندمدت خود را در راستای افزایش درآمد حقالزحمه مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت، توسعه نمود که طی ۳ سال گذشته به مدیریت ۴ صندوق فوق ختم شده است.
این شرکت باتوجه به فعال شدن صندوقها در دوره های مختلف، موفق به درآمد حاصل از ارائه خدمات در خصوص مدیریت صندوق شده است به طوری که در سال ۱۳۹۹ درآمد حقالزحمه مدیریت از صندوق مشترک سینا کسب و در ادامه شرکت برنامه فعال نمودن صندوقهای بعدی را اجرا کرد که در سال ۱۴۰۱ این درآمد از سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری مشترک سینا و سپهر سودمند کسب شد.
باتوجه به درآمدهای کسب شده از صندوق مشترک سینا، این سبدگردانی طی سال ۱۴۰۱ به افزایش میزان سرمایهگذاری خود تا سقف ۱۷.۶ میلیارد ریال نمود که منتج به رشد درآمد سرمایهگذاری گردید.