گزارش عملکرد یکماهه مهر ۱۴۰۲؛
رشد ۲۹ درصدی ارزش سرمایهگذاریهای بورسی “وخارزم” در مهر ۱۴۰۲
ارزش سرمایهگذاریهای بورسی شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در ابتدای مهر ۱۴۰۲، ۳۲ هزار و ۶۹۸ میلیارد و ۵۸۲ میلیون ریال بود که با رشدی ۲۹ درصدی در پایان مهر ۱۴۰۲ به ۴۲ هزار و ۲۰۱ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال افزایش یافت.
به گزارش بورس امروز، مجموع سرمایهگذاریهای شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در دوره یکماهه مهر ۱۴۰۲ با رشدی چهار درصدی از ۶۸ هزار و ۴۴۰ میلیارد و ۵۲۹ میلیون ریال به ۷۰ هزار و ۹۹۵ میلیارد و ۳۹۱ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
این شرکت در پایان مهر ۱۴۰۲ بر روی ۹۸ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایهگذاری نمود که از بین این ۹۸ شرکت، ۶۵ شرکت در بازار بورس و ۳۳ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.
لازم به ذکر است که در ابتدای مهر ۱۴۰۲ سرمایهگذاریهای “وخارزم” بر روی ۶۹ شرکت بورسی و غیربورسی انجام گرفت.
از مجموع سرمایهگذاریهای “وخارزم” در پایان مهر ۱۴۰۲، ۶۰ درصد به سرمایهگذاریهای این شرکت در شرکتهای فعال در بازار بورس و ۴۰ درصد به سرمایهگذاریهای این شرکت در شرکتهای فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.
درآمدهای عملیاتی مهر ماه “وخارزم”
“وخارزم” سهام شرکتهای ملی صنایع مس ایران، پتروشیمی فنآوران، پالایش نفت اصفهان، فولاد کاوه جنوب کیش، بانک پاسارگاد، سایر شرکتهای خارج از بورس و رایان همافزا را که به بهای ۱۰ هزار و ۹۲۱ میلیارد و ۵۳۱ میلیون ریال کسب نموده بود را در مهر ۱۴۰۲ به قیمت ۱۱ هزار و ۹۱۳ میلیارد و ۹۲۹ میلیون ریال واگذار نمود.
بر این اساس، این شرکت از واگذاری سهام شرکتهای مذکور در مهر سال جاری درآمدی ۹۹۲ میلیارد و ۳۹۸ میلیون ریالی را کسب کرد.
همچنین درآمد سود سهام محقق شده این شرکت در مهر سال جاری از شرکت های سرمایهگذاری تامین اجتماعی و کهمدا ۵۶ میلیارد و ۵۱۱ میلیون ریال بود.
لازم به ذکر است که درآمد سود سهام محقق شده این شرکت، مربوط به سود سهام مجامع آن دسته از شرکتهایی است که تاریخ برگزاری مجمع آنها بعد از پایان سال مالی و قبل از تاریخ تایید صورتهای مالی شرکت سرمایهگذار است.
تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی “وخارزم”
شرکت سرمایهگذاری خوارزمی از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایهگذاریهای پرتفوی بورسی خود در مهر ۱۴۰۲ از رقم ۴۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد و ۲۱۴ میلیون ریالی برخوردار شد.
ارزش سرمایهگذاریهای بورسی شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در ابتدای مهر ۱۴۰۲، ۳۲ هزار و ۶۹۸ میلیارد و ۵۸۲ میلیون ریال بود که با رشدی ۲۹ درصدی در پایان مهر ۱۴۰۲ به ۴۲ هزار و ۲۰۱ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال افزایش یافت.
همچنین ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت طی دوره یکماهه مهر ۱۴۰۲ با رشدی چهار درصدی از ۸۸ هزار و ۱۵۲ میلیارد و ۵۲۹ میلیون ریال به ۹۱ هزار و ۶۰۱ میلیارد و ۷۴۴ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
“وخارزم” ارزش سرمایهگذاریهای غیربورسی خود را در مهر ۱۴۰۲ حدود ۱۹ درصد معادل با شش هزار و ۹۴۸ میلیارد و ۸۶ میلیون ریال کاهش داد.
نهایتا ارزش سرمایهگذاریهای غیربورسی این شرکت طی مهر ۱۴۰۲ از ۳۵ هزار و ۷۴۱ میلیارد و ۹۴۷ میلیون ریال به ۲۸ هزار و ۷۹۳ میلیارد و ۸۶۱ میلیون ریال کاهش نمود.
ریز معاملات سهام تحصیل شده “وخارزم”
شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در مهر ۱۴۰۲ مبلغی معادل با ۱۰ هزار و ۵۱۸ میلیارد و ۶۹۴ میلیون ریال را بابت افزایش سرمایهگذاریهای بورسی خود پرداخت کرد.
همچنین این شرکت بابت افزایش سرمایهگذاریهای غیربورسی خود در مهر ۱۴۰۲ مبلغ دو هزار و ۹۵۷ میلیارد و ۶۹۹ میلیون ریال را پراخت نمود.
“وخارزم” در مهر سال جاری سرمایهگذاریهای خود را بر روی شرکتهای بورسی از قبیل: گروه بهمن، زامیاد، سیمان شرق، معدنی و صنعتی چادرملو، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، پتروشیمی پردیس، پتروشیمی زاگرس، گسترش نفت و گاز پارسیان، نفت پاسارگاد، شرکت پالایش نفت تهران، بانک ملت، بانک اقتصاد نوین، صنعتی پارس مینو، سیمان ارومیه، کالسیمین، پتروشیمی غدیر، سیمرغ، پالایش نفت تبریز، سرمایهگذاری تامین اجتماعی، کربن ایران، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر، دارویی آرایشی بهداشتی آریان کیمیا تک، توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان، بهمن دیزل، موتوژن، سرمایهگذاری سیمان تامین، هلدینگ صنایع پتروشیمی، لابراتوراهای داروئی رازک، سیمان مازندران، پارس فولاد سبزوار، سیمان آبیک، شیشه همدان افزایش داد و در افزایش سرمایه شرکتهای ریختهگری تراکتورسازی ایران، رایان همافزا و سرمایهگذاری گروه مالی سپهر صادرات مشارکت نمود.
همچنین “وخارزم” سرمایهگذاریهای غیربورسی خود را در مهر ۱۴۰۲ بر روی شرکتهای دارا الگوریتم، سپر سرمایه بیدار، ثبات ویستا، ثروت افزون فاخر، بخشی ثروت پویا، واسطهگری مالی یکم و سایر شرکتهای خارج از بورس افزایش داد.