مشاور وزیر اقتصاد در امور دانشبنیان؛
فناوری در صنعت بیمه باید به افزایش بهرهوری و یا خلق محصول جدید منتج شود
دکتر ابوجعفری آییننامه اینشورتک را خوش آمدگویی صنعت بیمه به شرکتهای دانشبنیان، فناور و نوآور دانست.
به گزارش بورس امروز؛ دکتر روح الله ابوجعفری در اولین نشست راهبردی و تخصصی فعالان حوزه اینشورتک در صنعت بیمه گفت: فناوری در صنعت بیمه باید به افزایش بهرهوری و یا خلق محصول جدید منتج شود.
مشاور وزیر اقتصاد در امور دانشبنیان، ایجاد زنجیره ارزش در صنعت بیمه از طریق اینشورتکها را از اهداف اصلی حضور فناوریها در صنعت بیمه دانست و افزود: حضور اینشورتکها باید در تمام فرآیندهای صنعت بیمه به خصوص ارزیابی ریسک و خسارت احساس شود و این نیازمند تسهیلگری از سوی نهاد ناظر صنعت بیمه است.
مدیر گروه اقتصاد دانشبنیان پژوهشکده مطالعات فناوری ریاست جمهوری در ادامه چالشهای پیش روی توسعه اینشورتکها در صنعت بیمه را سهم کم بازار بیمه، ضعف اینشورتکها، تقویت رویکرد فعال نهاد ناظر و تعاملات بینالمللی مطرح کرد و گفت: نقش اصلی اینشورتکها، تحول در مدلهای کسب و کار بیمه است که با رفع این مشکلات امکانپذیر خواهد بود.
وی در ادامه به معرفی انواع اینشورتکها پرداخت و افزود: در حال حاضر اینشورتکهای ارتقاء یافته (کارگزاریهای آنلاین)، توانمدسازان (که به توسعه بازار، محصول و منابع انسانی کمک میکنند) و تحولگرایانه (بیمه پارامتریک و ساعتی و…) در صنعت بیمه فعال هستند که باید متناسب با نیاز هر کدام، به تقویت و توسعه آنها بپردازیم.
دکتر ابوجعفری تدوین آییننامه اینشورتک از سوی بیمه مرکزی را نوعی خوش آمدگویی صنعت بیمه به شرکتهای دانشبنیان، فناور و نوآور تلقی کرد و گفت: بیمه مرکزی آمادگی خود برای همراهی با اینشورتکها را با تدوین این آییننامه اعلام کرد و در صدد است با طی دوران گذار، سایر ارکان صنعت بیمه را با اینشورتکها همراه کند.