افزایش ۳۹۰ درصدی سرمایه منجی بانک تجارت در سال ۹۷
به گزارش روند بورس امروز، در صورت حسابهای مالی منتشر شده از سوی این بانک پرتفوی بورسی و غیر بورسی چیزی بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان آورده شده است. این در حالی است که سرمایه بانک تجارت بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان است. سرمایه بانک تجارت طی سال ۹۶ حدود ۵ هزار میلیارد […]
به گزارش روند بورس امروز، در صورت حسابهای مالی منتشر شده از سوی این بانک پرتفوی بورسی و غیر بورسی چیزی بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان آورده شده است. این در حالی است که سرمایه بانک تجارت بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان است. سرمایه بانک تجارت طی سال ۹۶ حدود ۵ هزار میلیارد تومانه بوده است.
همچنین زیان انباشته بانک تجارت در پایان سال مالی منتهی به اسفند ۹۷ به بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.
در سال ۱۳۹۷ بانک اقدام به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها به مبلغ ۲۰۸،۶۶۵،۵۸۷ میلیون ریال کرد که از این میزان، براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار مبلغ ۱۷۸،۲۲۶،۱۲۷ میلیون ریال به عنوان سرمایه و مبلغ ۳۰،۴۳۹،۴۶۰ میلیون ریال به سرفصل مازاد تجدید ارزیابی داراییها منتقل شد.
افزایش ۳۹۰ درصدی سرمایه بانک تجارت باعث شده تا نه تنها این بانک از شمول ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت خارج شود بلکه باعث شده تا بانک تجارت تبدیل به بزرگترین شرکت بورسی شده است.
افزایش حقوق صاحبان سهم بانک تجارت تا ۱۶ هزار میلیارد تومان
به این ترتیب جمع حقوق صاحبان سهام از منفی ۴هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ به ۱۶ هزار میلیارد تومان در سال ۹۷ ارتقاء پیدا کرده است.
بانک تجارت از سال ۹۴ در مسیر زیاندهی قرار گرفته است. اوج زیان این بانک در سال ۹۶ و مبلغی بیش از ۶ هزار میلیارد تومان بوده است. افزایش سرمایه به داد این شرکت رسیده است و طی سال ۹۷ زیان این شرکت به چیزی حدود ۶۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است.
نسبت کل بدهیهای بانک تجارت به کل داراییهای این شرکت طی سال مالی منتهی به اسفند ۹۷ به ۹۱.۵ درصد رسیده است. جمع داراییهای بانک تجارت در سال ۹۷ به عدد ۱.۸۹۷.۱۵۸.۲۱۷ میلیون ریال رسیده است. جمع بدهیهای این بانک نیز به عدد ۱.۸۷۰.۹۶۰.۴۲۱ میلیون ریال رسیده است.
به این ترتیب زیان خالص بانک تجارت از ۵۸.۶۱۹ میلیارد ریال سال ۹۶ به ۲.۰۹۰ میلیارد ریال در سال ۹۷ کاهش پیدا کرده اما این بانک همچنان با سوددهی فاصله دارد.