آشنایی با “پریسا تبریز” شاهزاده امنیت گوگل
به گزارش روند بورس امروز: پریسا تبریز یکی دیگر از ثروتمندترین زنان ایرانی خارج از کشور است که با لقب شاهزاده امنیت گوگل شناخته میشود. وی در سال ۱۹۸۳ میلادی به دنیا آمد و فرزند یک پزشک ایرانی و پرستار لهستانی است. پریسا تبریز در حومه شهر شیکاگو آمریکا بزرگ شد و در سال ۲۰۰۷ به استخدام شرکت گوگل درآمد و […]
به گزارش روند بورس امروز: پریسا تبریز یکی دیگر از ثروتمندترین زنان ایرانی خارج از کشور است که با لقب شاهزاده امنیت گوگل شناخته میشود. وی در سال ۱۹۸۳ میلادی به دنیا آمد و فرزند یک پزشک ایرانی و پرستار لهستانی است. پریسا تبریز در حومه شهر شیکاگو آمریکا بزرگ شد و در سال ۲۰۰۷ به استخدام شرکت گوگل درآمد و به عنوان مدیر و متخصص امنیت در این غول دنیای فناوری فعالیت کرد.
پریسا تبریز در سال ۲۰۰۷ به استخدام شرکت گوگل درآمد و تا سال ۲۰۱۱ مدیر و متخصص امنیت در این شرکت بود که بعدها گسترش یافت و هماکنون بیش از ۲۵۰ متخصص امنیت در آن مشغول هستند و اکنون ریاست بخش مهندسی مرورگر گوگل کروم را بر عهده دارد. بنا به گفته پریسا تبریز، او تنها وقتی که به دانشگاه رفته بود با رایانهها آشنا شد و پیش از آن وقت خود را صرف فعالیتهای هنری و ورزشی میکردهاست. او به صخرهنوردی علاقهمند است و پس از پایان کارش، به باشگاه مورد علاقه خود رفته و در آنجا به تمرین میپردازد که بیشتر مشتریان این باشگاه از کارمندان گوگل هستند.
ثروت پریسا تبریز
در بیوگرافی پریسا تبریز جا دارد به ثروت میلیاردی اش اشاره کنیم. از آنجا که پریسا تبریز مدیر تیم امنیتی شرکت گوگل و بخش مهندسی مرورگر گوگل کروم و دیگر محصولات گوگل جهت بهبود آن ها می باشد. با سن کم تا کنون توانسته است میلیاردها تومان درآمد داشته باشد و در رده ی ثروتمند ترین دختران موفق ایرانی قرار بگیرد.
تحصیلات پریسا تبریز
پریسا تبریز در دانشگاه اِربانا شمپین که از معتبر ترین دانشگاه های آمریکا می باشد مدرک لیسانس و فوق لیسناس مهندسی کامپیوتر را اخذ کرده است. و همچنین مطالعاتی در زمینه حمله به حریم شخصی کاربران و امنیت شبکه های بی سیم انجام داده است.
درمصاحبه ای پریسا تبریز با بیان اینکه تا قبل از ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر؛ به کامپیوتر دست نزده بود به این سوال پاسخ داد که آنچه باعث گرایش او به سمت دنیای تکنولوژی شده و از آن الهام گرفته است چیزی جز داستان زندگی «جان دراپر»که یکی از معروف ترین هکرها ی معاصر ملقب به کاپیتان کرانچ می باشد، نبوده است.
پریسا تبریز می گوید ابتدا هیچ هدف خاصی نداشته و نمی دانسته باید مشغول چه کاری شود. از این رو طی انجام چندین آزمون در مدرسه متوجه می شود که باید افسر پلیس شود؛ که این موضوع مورد تمسخر خانم تبریز قرار می گیرد. اما با قرار گرفتن در این مسیر و فعالیت در عرصه ی امنیت متوجه می شود کارش به نوعی حفاظت از افراد می باشد و نتیجه ی آزمون های مدرسه به دور از واقعیت نبوده است.
خانم تبریز دو برادر کوچک تر از خود دارد که در مورد آن ها اینگونه می گوید که؛ به دلیل بزرگ تر بودنم به نوعی بر آن ها برتری داشتم و در بازی های دوران کودکی مان آن ها را شکست میدادم و این تا زمانی بود که آن ها توانی برای شکست دادن من نداشتند وقتی که بزرگ تر شدند فهمیدم باید راه تازه ای برای برتری بر آن ها پیدا کنم تا بتوانم از آن ها جلو بزنم.
پریسا تبریز، در این مصاحبه علاقه ی خود را به هنر و ورزش صخره نوردی بیان کرد و از آنجا که استعداد خوبی در زمینه ی ریاضی داشته است، مبحث امنیت اطلاعات را بعد از ورود به دانشگاه به صورت جدی دنبال کرده است. که به گفته ی خودش هر یک از متخصصین امنیت باید توانایی لازم جهت پیدا کردن کدهای مخرب لابه لای اطلاعات نامحدودی که در اختیارشان قرار می گیرد را داشته باشند، و این همان فعالیتی است که پریسا تبریز در حال انجام آن می باشد.
در خصوص سوال پیشنهاد رشوه در زمینه فعالیتش؛ خانم تبریز اینگونه پاسخ داد که افرادی که به عنوان هکرهای کلاه سفید شناخته می شوند و در این زمینه فعالیت دارند دائما با چنین پیشنهاد های وسوسه انگیزی روبه رو می شوند که باید بتوانند مقاومت کنند و از بین دو مسیر پیش رویشان یکی را انتخاب کنند. یا به صورت یک هکر مستقل فعالیت کنند یا یک کارمند در شرکت های بزرگ باشند که شرکت گوگل برای چنین افرادی پاداش خوبی را در نظر می گیرد.