عواقب جنگ بر نرخ طلا
در شرایط فعلی و درگیریها در خاورمیانه نه تنها سیگنال افزایش قیمت را به انس به عنوان منطقه حفظ ارزش سرمایهگذاری سیگنال میکند بلکه در کشور ما، دیگر متغیر تاثیرگذار بر قیمت طلا یعنی دلار را نیز، به شدت تحت تاثیر قرار میدهد و تشدید این تاثیر را میتوان در رشد قیمت طلا در این دوره زمانی، به خوبی شاهد بود.
به گزارش بورس امروز؛ سیاستهای فدرال رزرو مبنی بر افزایش نرخ بهره در جهت کاهش نرخ تورم و رشد اقتصادی، چالش بزرگی را برای آمریکا رقم زده که ممکن است ادامه این سیاستهای انقباضی منجر به تقویت رکود اقتصادی و ضربهای بر اقتصاد جهانی شود. اگرچه این تصمیمات در حال حاضر منجر به تقویت شاخص دلار و تضعیف طلا میشود؛ اما در دراز مدت با تشدید بحران اقتصادی در نهایت منجر به رشد قیمت طلا خواهد شد.
آنچه که مسلم است شرایط جنگ نیز تحریککننده قیمت طلا به عنوان نقطه امن سرمایهگذاران محسوب میشود و شرایط فعلی و درگیریها در خاورمیانه نه تنها سیگنال افزایش قیمت را به انس به عنوان منطقه حفظ ارزش سرمایهگذاری سیگنال میکند بلکه در کشور ما، دیگر متغیر تاثیرگذار بر قیمت طلا یعنی دلار را نیز، به شدت تحت تاثیر قرار میدهد و تشدید این تاثیر را میتوان در رشد قیمت طلا در این دوره زمانی، به خوبی شاهد بود.
انس در ادامه روند بلندمدت صعود، اصلاح کوتاه مدت خود را انجام داده و در واکنش به محدوده حمایتی در ۱۸۰۰ و نیز التهابات سیاسی حاضر، به محدوده مقاومت قبلی بازگشت و مجددا به سمت کانال ۲۰۰۰ حرکت میکند. درحالیکه انتظارات را برای شکست سقف قبلی در ۲۰۷۰ تقویت میکند، میتوان دستیابی به محدوده ۲۴۰۰ را در گام بعد دنبال کرد.
نویسنده: پروین ترکی – کارشناس تحلیل و معاملهگر واحد مشتقه کارگزاری فارابی