جهان فولاد سیرجان؛ یک برند و نشان جهانی
به گزارش خبرنگار بورس امروز: شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان باهدف تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تأسیس گردید و سپس هدف خود را به تولید ۶ میلیون تن محصولات فولادی ارتقا داد.در چشمانداز توسعه این مجتمع، احداث ۶ کارخانه در دستور کار قرار دارد. ۲ کارخانه احیاء مستقیم به ظرفیت تولید ۲ میلیون و […]
به گزارش خبرنگار بورس امروز: شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان باهدف تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تأسیس گردید و سپس هدف خود را به تولید ۶ میلیون تن محصولات فولادی ارتقا داد.در چشمانداز توسعه این مجتمع، احداث ۶ کارخانه در دستور کار قرار دارد. ۲ کارخانه احیاء مستقیم به ظرفیت تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، ۲ کارخانه فولادسازی به ظرفیت تولید ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن شمش فولادی و ۲ کارخانه نورد و فولاد آلیاژی به ظرفیت تولید یکمیلیون تن محصولات نوردی و آلیاژی را در برنامههای خود دارد.
کارخانههای در حال بهرهبرداری
کارخانه احیای شماره یک «سردار شهید الله دادی»
به ظرفیت تولید سالانه یکمیلیون تن آهن اسفنجی در سال
این کارخانه در دیماه ۱۳۹۳ وارد فاز بهرهبرداری قرار گرفت و خوشبختانه به دلیل کیفیت بالای محصول تولیدی از همان ماههای اول در لیست صادرکنندگان آهن اسفنجی قرار گرفت. در بهمنماه ۱۳۹۳ اولین محصولات خود را صادر و در شهریورماه ۱۳۹۴ با حضور معاون اول ریاست جمهوری جناب آقای دکتر جهانگیری بهصورت رسمی افتتاح گردید.
کارخانه نورد بردسیرشهید ملک قاسمی
به ظرفیت تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع میلگرد در سال(از سایز ۸ الی ۳۲)
لازم به ذکر است پروژه ۵۰۰ هزار تُنی تولید میلگرد مذکور از بزرگترین پروژههای ملی در سطح کشور و منطقه جنوب شرق کشور محسوب میشود که در ۲۲ بهمن سال ۹۵ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی آقای دکتر لاریجانی و وزیر صنعت، معدن و تجارت بهصورت رسمی افتتاح گردید.
کارخانه بریکت سازی شهید عبدالمهدی مغفوری
به ظرفیت تولید ۱۲ تن در ساعت
کارخانه فولادسازی شماره یک سردار شهید زندی نیا
به ظرفیت تولید یکمیلیون و ۲۰۰ هزار تن شمش فولادی در سال به روش قوس الکتریکی که بزرگترین کارخانه ذوب استان کرمان می باشد.
کارخانه اکسیژن پلنت
با ظرفیت تولید ۱۰ هزار نرمال مترمکعب در ساعت تولید اکسیژن، نیتروژن و آرگون که در ابتدای سال ۹۸ به بهره برداری رسید و کلیه تجهیزات کارخانه از برند های معروف اروپایی و یا از تجهیزات معروف داخلی ساخته شده است.
احداث پست ۳۳/۴۰۰ کیلوولت
جهت انتقال قدرت و تأمین بار کارخانههای شرکت که در اسفند ماه ۱۳۹۶ مورد بهره برداری قرار گرفت.
کارخانه احیاء مستقیم شماره ۲ سردار شهید شول
با هدف تولید یکمیلیون و ۷۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال به روش هات لینک
کارخانه فولادسازی شماره ۲
باهدف تولید یکمیلیون و ۳۰۰ هزار تن شمش فولادی در سال
کارخانه فولاد آلیاژی بردسیر
باهدف تولید ۵۰۰ هزار تن شمش فولادی آلیاژی در سال و توسعه خط نورد برای تولید کلاف به ظرفیت ۳۵۰ هزار تن جزء طرحهای آتی شرکت است.خوشبختانه با شروع به کار کارخانه فولادسازی چرخه تولید محصولات فولادی در منطقه گل گهر از سنگ تا شمش تکمیل گردید و شهرستان سیرجان که دارای ذخایر غنی سنگ آهن است در زمره شهرستان های فولادی قرار گرفت.
مجتمع جهان فولاد سیرجان اولین تولیدکننده آهن اسفنجی و اولین تولیدکننده شمش فولادی در شهرستان سیرجان. میزان اشتغالزائی کل پروژههای شرکت ۲۴۰۰ نفر بهصورت مستقیم و ۷۲۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم است.
از مزیتهای نسبی شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان نسبت به شرکتهای مشابه میتوان به این موارد اشاره کرد:
تأمین گندله از شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به وسیله نوار نقاله و درنتیجه کاهش قیمت تمامشده محصول؛ نزدیکی به آبهای آزاد خلیجفارس و دسترسی آسان به بندر عباس جهت صادرات محصول؛ وجود راهآهن سراسری برای انتقال محصول به سراسر کشور ؛وجود زیرساختها از قبیل فرودگاه فعال و منطقه ویژه آزاد تجاری و اقتصادی و گمرک ؛وجود نیروگاه برق در جوار کارخانجات شرکت ؛وجود نیروی انسانی متخصص در منطقه.
بهمنظور ایفای رسالت زیستمحیطی، شرکت تاکنون ۱۵۰ هکتار فضای سبز احداث کرده و تکنولوژی کارخانههای احداثشده را از جدیدترین تکنولوژیهای روز انتخاب نموده که به سیستمهای پیشرفته پالایش آلایندگی مجهز بوده و از حداقل مصرف آب برخوردار است.
مدیران ارشد شرکت اعتقاد دارند که اصلیترین سرمایهیِ این مجموعه نیروی انسانی است و در همین راستا به طور مستمر دورههای آموزشی برگزار نموده و سطح مهارت و دانش آنان را ارتقاء میبخشند، از دیگر موارد توجه شرکت به این بوده که دورههای ایمنی برای تمامی کارکنان بهصورت مستمر برگزار و افسران ایمنی از اختیارات ویژه برخوردار هستند.
در راستای استانداردسازی، ارتقاء بهرهوری و ایجاد اطمینان برای مشتریان داخلی و خارجی شرکت، اقداماتی در خصوص دریافت استانداردهای بینالمللی به عملآورده و یا در دست اقدام دارد که نتایج این اقدامات منجر به دریافت گواهینامههای ISO9001 – ISO14001- ISO21500- OHSAS18001گردیده است.
شرکت ایفای مسئولیتهای اجتماعی را از وظایف خود دانسته و داوطلبانه اقداماتی را در منطقه محروم بلورد انجام داده است:
توانمندسازی و ایجاد کسبوکارهای خُرد، آموزش و توسعه گردشگری، استفاده از انرژی های پاک، بازسازی فضاهای موجود و فرسوده و تبدیل به مراکز ایجاد اشتغال، کمک به تکمیل آزمایشگاه بلورد، احداث ساختمان دیالیز در بردسیر، اصلاح الگوی کشت در زمینه گل محمدی و گیاهان دارویی در فاز اول به میزان ۸۰ هکتار، اطعام و اکرام ایتام بهزیستی و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در ماه مبارک رمضان به تعداد ۵ هزار نفر، تحت پوشش قرار دادن تعداد ۲۰۰ نفر از دانش آموزان مستعد تحت پوشش کمیته امداد. هم اکنون شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان به عنوان یک برند و نشان جهانی تبدیل شده است.