عملکرد ششمین ماه از سال جاری “وتجارت”
درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی بانک تجارت در شهریور ۱۴۰۲ نسبت به ماه گذشته آن با افزایش هفت درصدی از ۶۱ هزار و ۸ میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال، به ۶۵ هزار و ۵۵۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
به گزارش بورس امروز؛ درآمد مشاع بانک تجارت در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۲ نسبت به دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۲ با افتی ۲۰ درصدی همراه شد.
درآمد عملیاتی این بانک در مرداد ۱۴۰۲، ۱۰۴ هزار و ۳۸۸ میلیارد و ۸۳۹ میلیون ریال بود که در شهریور ۱۴۰۲ به ۸۳ هزار و ۹۱۸ میلیارد و ۱۳۶ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
این بانک در شهریور سال گذشته درآمدی معادل با ۹۴ هزار و ۱۴۹ میلیارد و ۸۸۶ میلیون ریال را کسب کرد.
نهایتا درآمد عملیاتی بانک تجارت در شهریور سال جاری نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با افتی ۱۱ درصدی همراه گردید.
منبع ایجاد درآمدهای مشاع این بانک از محل تسهیلات اعطایی، سپرده گذاری ها، اوراق بدهی، سرمایه گذاری ها و کارمزد تأمین می گردد.
روند درآمدزایی بانک تجارت از محل تسهیلات اعطایی
درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی بانک تجارت در شهریور ۱۴۰۲ نسبت به ماه گذشته آن با افزایش هفت درصدی از ۶۱ هزار و ۸ میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال، به ۶۵ هزار و ۵۵۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
درآمد تسهیلات اعطایی “وتجارت” در شهریور ۱۴۰۱ معادل با ۴۷ هزار و ۳۴۷ میلیارد و ۳۰۹ میلیون ریال بود.
بر این اساس افزایش درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی این بانک در شهریور ۱۴۰۲ نسبت به شهریور ۱۴۰۱ با رشدی ۳۸ درصدی همراه شد.
روند درآمدزایی “وتجارت” از محل سپرده گذاری ها و اوراق بدهی
درآمد حاصل از سپرده گذاری های بانک تجارت در مرداد ۱۴۰۲ معادل با سه هزار و ۶۵ میلیارد و ۸۸۳ میلیون ریال بود که با افتی ۲۶ درصدی در شهریور ۱۴۰۲ به دو هزار و ۲۷۹ میلیارد و ۱۳۸ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
همچنین درآمدزایی این بانک از محل سپرده گذاری های آن در شهریور ۱۴۰۱ معادل با پنج هزار و ۴۵۲ میلیارد و ۲۸۷ میلیون ریال بود.
بر این اساس شاهد افت ۵۸ درصدی درآمد حاصل از سپرده گذاری های این بانک در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته بودیم.
در حالیکه درآمد حاصل از اوراق بدهی “وتجارت” در شهریور سال جاری نسبت به مرداد سال جاری با افزایشی چهار درصدی همراه گردید و از دو هزار و ۳۹۵ میلیارد و ۱۸۴ میلیون ریال به دو هزار و ۴۹۹ میلیارد و ۸۱۴ میلیون ریال رسید.
درآمدزایی این بانک از محل اوراق بدهی در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته که تنها یک هزار و ۷۱۷ میلیارد و ۵۶۲ میلیون ریال بود با رشدی ۴۶ درصدی همراه گردید.
روند درآمدزایی بانک تجارت از محل سرمایه گذاری ها و کارمزد
درآمد حاصل از سرمایه گذاری های بانک تجارت در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۲ نسبت به دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۲ با کاهشی ۸۹ درصدی همراه شد و از ۲۶ هزار و ۹۷۶ میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال به سه هزار و ۴۱ میلیارد و ۴۰۸ میلیون ریال رسید.
این بانک در شهریور سال گذشته از محل سرمایه گذاری های خود درآمدی ۳۲ هزار و ۵۴۵ میلیارد و ۷۲۶ میلیون ریال را حاصل کرد.
بر این اساس درآمد حاصل از سرمایه گذاری های بانک تجارت در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته با افتی ۹۱ درصدی همراه گردید.
از منابع دیگر درآمدزایی بانک تجارت کارمزد است که در مرداد سال جاری معادل با ۱۰ هزار و ۹۴۲ میلیارد و ۶۸۸ میلیون ریال بود و در شهریور ۱۴۰۲ با افتی چهار درصدی به ۱۰ هزار و ۵۴۵ میلیارد و ۱۹۸ میلیون ریال کاهش پیدا کرد.
در حالیکه درآمد این بانک از محل کارمزدهای آن در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته با رشدی ۴۹ درصدی همراه گردید چرا که درآمد حاصل از کارمزد “وتجارت” در شهریور سال گذشته هفت هزار و ۸۷ میلیارد و دو میلیون ریال بود.