رشد ۲۶۲ درصدی درآمد سپردهگذاریهای “وسینا”
درآمدزایی بانک سینا از محل سپردهگذاریهای آن در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته که ۴۳۳ میلیارد و ۵۸۱ میلیون ریال بود با رشدی ۲۶۲ درصدی همراه گردید.
به گزارش بورس امروز؛ درآمد مشاع بازار سرمایه در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۲ نسبت به دوره یکماهه مرداد ۱۴۰۲ با رشدی سه درصدی همراه شد.
درآمد عملیاتی بانک سینا در مرداد ۱۴۰۲، ۹ هزار و ۸۰۱ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال بود که در شهریور ۱۴۰۲ به ۱۰ هزار و ۱۱۹ میلیارد و ۲۸۳ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
این بانک در شهریور سال گذشته درآمدی معادل با هفت هزار و ۴۵۱ میلیارد و ۹۶۶ میلیون ریال را کسب کرد. نهایتا درآمد عملیاتی بانک سینا در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته با افزایشی ۳۶ درصدی همراه گردید.
منبع ایجاد درآمدهای مشاع این بانک از محل تسهیلات اعطایی، سپردهگذاری، اوراق بدهی، سرمایهگذاری و کارمزد تأمین میگردد.
روند درآمدزایی حاصل از تسهیلات اعطایی “وسینا”
درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی بانک سینا در شهریور ۱۴۰۲ نسبت به ماه گذشته آن با افزایش ۹ درصدی از شش هزار و ۳۰۳ میلیارد و ۸۰۲ میلیون ریال، به شش هزار و ۸۴۸ میلیارد و ۶۹۴ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی “وسینا” در شهریور ۱۴۰۱ معادل با پنج هزار و ۷۵۳ میلیارد و ۳۸۷ میلیون ریال بود.
بر این اساس افزایش درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی این بانک در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته با رشدی ۱۹ درصدی همراه شد.
روند درآمدزایی حاصل از سپردهگذاریها و اوراق بدهی بانک سینا
درآمد سپردهگذاری بانک سینا در شهریور ۱۴۰۲ نسبت به مرداد ۱۴۰۲ از یک هزار و ۵۶۳ میلیارد و ۹۷۷ میلیون ریال، به یک هزار و ۵۶۸ میلیارد و ۷۷۸ میلیون ریال افزایش یافت.
درآمدزایی این بانک از محل سپردهگذاریهای آن در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته که ۴۳۳ میلیارد و ۵۸۱ میلیون ریال بود با رشدی ۲۶۲ درصدی همراه گردید.
درآمد حاصل از اوراق بدهی “وسینا” در شهریور ۱۴۰۲ نسبت به مرداد ۱۴۰۲ با رشدی ۱۰ درصدی از ۶۷۱ میلیارد و ۸۲۲ میلیون ریال به ۷۳۹ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
در شهریور سال گذشته درآمد این بانک از محل اوراق بدهی خود معادل با ۳۶۷ میلیارد و ۳۸۴ میلیون ریال بود که بر این اساس در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته درآمد حاصل از اوراق بدهی این بانک با افزایشی ۱۰۱ درصدی همراه گردید.
در مرداد سال جاری درآمد حاصل از سرمایهگذاریهای بانک سینا ۱۸۲ میلیارد و سه میلیون ریال بود که با افتی ۶۶ درصدی در شهریور ۱۴۰۲ به ۶۲ میلیارد و ۵۸۷ میلیون ریال کاهش یافت.
در شهریور سال گذشته این بانک نه تنها از محل سرمایهگذاریهای خود درآمدی نداشت بلکه متحمل زیانی معادل با ۶۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال نیز گردید.
روند درآمدزایی بانک سینا از محل کارمزدها
در شهریور سال جاری بانک سینا از محل کارمزدهای خود درآمدی ۸۹۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی را حاصل کرد که نسبت به مرداد ۱۴۰۲ که درآمد این بانک از این محل یک هزار و ۷۹ میلیارد و ۹۹۱ میلیون ریال بود، کاهشی ۱۷ درصدی را به همراه داشت.
درآمدزایی بانک سینا از محل کارمزدهای خود در شهریور سال جاری نسبت به شهریور سال گذشته از ۸۹۷ میلیارد و ۶۱۴ میلیون ریال به ۸۹۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.