جزئیات ساخت خانههای اجارهای دولتی در بافت های ناکارآمد
به گزارش روند بورس امروز، سید محمد پژمان اظهار کرد: در جلسه اخیر با حضور ریاست جمهوری این مبحث که در سالهای اخیر نسبت اجارهنشینی به مالکیت افزایش داشته است مطرح شد. به دلایل مختلف بعضی افراد تمایل به استفاده از مسکن استیجاری دارند اما در حال حاضر بازار اجاره فقط توسط بخش خصوصی مدیریت […]
به گزارش روند بورس امروز، سید محمد پژمان اظهار کرد: در جلسه اخیر با حضور ریاست جمهوری این مبحث که در سالهای اخیر نسبت اجارهنشینی به مالکیت افزایش داشته است مطرح شد. به دلایل مختلف بعضی افراد تمایل به استفاده از مسکن استیجاری دارند اما در حال حاضر بازار اجاره فقط توسط بخش خصوصی مدیریت میشود و نظامات، اهداف و ارقام آن با این بخش است. به همین لحاظ دولت و شهرداریها باید نقش بیشتری به عهده بگیرد.
وی افزود: در حوزه اجاره با دو مشکل ضعف قوانین و پایین بودن سطح مداخله دولت مواجهیم. نهایتا این جمعبندی حاصل شد که مطابق عملکرد کشورهای توسعهیافته، شهرداریها وارد حوزه اجارهداری شوند و مسکن استیجاری تولید کنند. با توجه به اینکه مدیریت این بخش باید در اختیار گروههای شهروندی باشد قرار شد که شهرداریها با کمک دولت در این موضوع ورود کنند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری تصریح کرد: هنوز محدوده این طرح قطعی نشده ولی عمدتا در مناطقی خواهد بود که شهرداری یا دولت زمین در اختیار دارند. تولید مسکن استیجاری در بافتهای ناکارآمد نیز امکانپذیر است.
موافقت اولیه بانک مرکزی با افزایش وام بافت فرسوده
پژمان با اشاره به جلسهای که هفته گذشته با مسوولان بانک مرکزی برگزار شده گفت: در این جلسه درباره افزایش سقف تسهیلات ساخت در بافتهای ناکارآمد صحبت شد که مورد موافقت مسوولان بانک مرکزی قرار گرفت. صورت جلسه در حال تهیه اولیه است و اگر به امضا برسد نتیجه به اطلاع عموم خواهد رسید. کلیت موضوع مورد تایید بانک قرار گرفته و فقط درباره این موضوع که منابع مورد نیاز چگونه تامین شود شیوهای ارایه دادند که باید به اطلاع وزیر برسانیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: استنباط مدیران بانکی این است که اگر سقف تسهیلات افزایش پیدا کند احتمالا تعداد باید کاهش یابد.