چرا کسب و کارهای کوچک باید بیمه شوند؟
به گزارش بورس امروز، قطعاً همه ما تبلیغات بیمه را در آگهی ها دیده و یا ازکارشناسان بیمه شنیده ایم؛ اما کمتر به اهمیت و نقش آن در زندگی روزمره خود فکر کردیم. اتفاقات غیرقابل پیش بینی و همواره خطراتی که هرفرد را تهدید میکند نیاز به حمایت هایی را احساس می شود تا این […]
به گزارش بورس امروز، قطعاً همه ما تبلیغات بیمه را در آگهی ها دیده و یا ازکارشناسان بیمه شنیده ایم؛ اما کمتر به اهمیت و نقش آن در زندگی روزمره خود فکر کردیم. اتفاقات غیرقابل پیش بینی و همواره خطراتی که هرفرد را تهدید میکند نیاز به حمایت هایی را احساس می شود تا این کمبود ها جبران شود. در اینجا بیمه به عنوان حامی برای حفظ منافع کارمندان و به عنوان وسیله ای برای کاهش یا حذف خطرات جانی و مالی به خصوص در کسب و کارهای کوچک و بزرگ نقش خود را ایفا میکند. بسیاری از مدیران و کارفرمایان موظفند کارمندان خود را بیمه کنند و از بروز خطرات احتمالی جلوگیری کنند.
مدیران و صاحبین کسب و کار، پس از مشخص کردن حقوق کارمند خود، باید در پرداخت بیمه کارمندان هر چه سریع تر اقدام کنند وکارفرما یا مدیر باید ورود کارمندان جدید و ترک کارمندان قبلی را به سازمان تامین اجتماعی اعلام کند و این تغییرات را در فهرست خود ثبت کند. در اول یا آخر هر ماه نیز باید این موارد محاسبه و بررسی شوند. از جمله برخی از مزایای بیمه شامل : ۱. کاهش ضررهای مالی ۲. کارآِیی کسب و کارها ۳. تداوم کسب و کارها ۴. رفاه کارکنان ۵. پوشش دادن هزینه های پزشکی و رفاه اقتصادی است. با آشکار شدن اهمیت بیمه و نقش آن در زندگی و کسب و کارهای کوچک و بزرگ سازمان بیمه تعاون خدماتی را ارائه کرده که افراد و کسب و کار های کوچک را در برابر چنین زیان هایی با جبران منابع مالی محافظت می کند و اما چرا بیمه تعاون کسب و کارهای کوچک را حمایت میکند و این نقش مهم را ایفا میکند؟
پاسخ روشن است؛ تأمین شغل مناسب و ایجاد فرصت های اشتغال همواره یکی از نیازهای مهم و اساسی جامعه بوده است. دراین زمینه کسب وکارهای کوچک و اشتغال خرد با نیاز به سرمایه حداقلی و مبتنی برظرفیت های کارآفرینی جامعه امکان استفاده مؤثر از منابع را فراهم می آورند. اما از آنجا که انسان همواره در معرض خطر انواع مختلف بیماریها قرار دارد و به ناچار برای معالجه بیماری و بهبودی، متقبل هزینههای سنگین پزشکی میشود؛ پس کسب و کارهای خرد هم مانندکلان ناگزیر به پرداخت هزینه های پزشکی و درمانی سنگین با توجه به افزایش هزینه ها در شرایط جامعه فعلی است.
لذا منطقی است با داشتن بیمه مناسب درمانی که از مهمترین بخشهای سبد کالای خانوار به شمار میرود و موجب کاهش هزینه های درمان بیماری خواهد شد بهره ببریم. به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون، شرکت بیمه تعاون علاوه بر رفع محدودیت تعداد نفرات در پوشش بیمه تکمیلی، طرحهای متنوعی با پوششهای کامل هزینههای پزشکی تحت عنوان کسب و کارهای کوچک ارائه کرده است. در این طرح بیمه تعاون با رفع محدودیت تعداد حداقل ۵۰ نفر و ارائه انواع طرحها و پوششهای کامل به کسب و کارهای کوچک، قدرت انتخاب براساس توان مالی و تعداد نیروی انسانی را ارائه میدهد. بر این اساس صاحبان مشاغل می توانند بسته به نوع کسب و کارشان از انواع مختلف بیمه نامه های بیمه تعاون استفاده کنند که در ذیل جدول آن را رسم کردیم در جدول زیر شرایط بیمه های مختص کسب و کارهای کوچک را مشاهده میکنید.
و اما گام های بعدی بیمه تعاون در این مسیر جلب اعتماد سهامداران خرد و حضور جدی صنعت بیمه در بازار سرمایه است چرا که بازار سرمایه محل مورد اعتمادی است که ضمن سرمایه گذاری مطمئن میتوانند کسری های خود را تامین و پرداختی های خود را جبران کنند.
طرح های درمان تکمیلی گروهی مختص کسب و کارهای کوچک (SME) زیر ۲۰۰نفر ( شرکت بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲)