افزایش سودآوری فولاژ با مدیریت سبد محصولات
به گزارش روند بورس امروز، روح الله جعفری مدیر امور سهام شرکت فولاد آلیاژ ایران با اشاره به تولید محصولات خاص آلیاژی گفت: این تولیدات طیفی از مشتریان خاص به خود را دارد و با ثبت سفارش از واحدهای مهندسی و فروش شرکت، درخواست را با آنالیز و ترکیب متالوژی مورد نیاز به واحدهای فروش […]
به گزارش روند بورس امروز، روح الله جعفری مدیر امور سهام شرکت فولاد آلیاژ ایران با اشاره به تولید محصولات خاص آلیاژی گفت: این تولیدات طیفی از مشتریان خاص به خود را دارد و با ثبت سفارش از واحدهای مهندسی و فروش شرکت، درخواست را با آنالیز و ترکیب متالوژی مورد نیاز به واحدهای فروش و سپس به واحد تکنولوژی تولید شرکت ارسال می کنیم. در نهایت محصولات بر اساس درخواست مشتری تولید می شود.
جعفری افزود: شرکت فولاد آلیاژی ایران برای جلوگیری از هرگونه تله نقدینگی و حبس پول، محصولات را بر اساس سفارش مشتری تولید کرده و فرآیند تولید و فروش کاملا user oriented می باشد. در حال حاضر با شرایطی کاملا ایده آل و مناسب ثبت سفارش محصولات انجام شده است. شرکت سیاست تولید و فروش محصولات را با محوریت محصولات پر آلیاژ در دستور کار دارد که تغییر در ترکیب فروش شرکت طی سه ماهه نخست سال ۱۳۹۸ بر اساس صورت های مالی حسابرسی نشده است. افزایش ۷۰۰ درصدی سود هر سهم نسبت به دوره مشابه سال قبل گواه این مهم می باشد که تغییر در نگاه مدیریت شرکت در سبد تولید محصولات است که همانا افزایش ثروت سهامداران بوده.این رسالت به خوبی در کنار تغییر در ترکیب فروش همراه با تمهیدات مناسب در حوزه قیمت تمام شده است.
راهکارهای شرکت برای کاهش قیمت تمام شده
مدیر امور شرکت فولاد آلیاژ ایران در ادامه به برخی از راهکارهای شرکت برای کاهش قیمت تمام شده اشاره کرد که به شرح زیر می باشد:
- تعریف ۲۲ پروژه ارتقا که منجر به کاهش قیمت تمام شده می گردد.
- انعقاد قرارداد با شرکت های خارجی جهت پروژه NEW CHEMICAL PACKAGE در راستای کاهش الکترود مصرفی، انرژی و افزایش ظرفیت تولید.
- ایجاد واحد تست ذرات مغناطیسی جهت افزایش ظرفیت تولید در واحد عملیات حرارتی شرکت.
- ارتقاء واحد نورد سنگین و سبک جهت بالا بردن کیفیت و ظرفیت تولید و کاهش هزینه تولید.
- انجام پروژه های بهبود و توسعه ای بمنظور تکمیل سبد تولید، افزایش ظرفیت و کاهش هزینه های تولید شامل ارتقاء CCM1 به منظور افزایش سطح مقطع با جایگزین کردن اینگات با بلوم جهت تولید با سایز های بزرگتر و کاهش هزینه تمام شده.
- کاهش محصولات نا منطبق و کاهش موجودی انبار محصولات
- مکانیزه نمودن برنامه ریزی فولاد سازی (MS Plan)
جعفری خاطر نشان کرد: شرکت فولاد آلیاژی ایران گام بسیار مهمی در کاهش مصرف الکترود داشته که در گزارشات میان دوره ای شش ماهه کاملا خود را نشان خواهد داد. همچنین شرکت فولاد آلیاژی ایران در راستای اصلاح ساختار مالی و اتکا به منابع داخلی خود، دریافت تسهیلات را از بازار پول به حداقل رساند، به طوری که میزان هزینه های مالی شرکت طی ۳ ماهه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل خود ۵۳ درصد کاهش داشته است.