افزایش ۶۴ درصدی درآمد “قچار”
به گزارش بورس امروز، این شرکت در همان سال ۱۳۷۰، از محل آورده نقدی سازمان صنایع ملی سرمایه خود را به یک میلیارد ریال افزایش داد. در سال ۱۳۷۷ “قچار” از محل اندوخته قانونی سرمایه خود را ۲۰۰ درصد افزایش داد و به سه میلیارد ریال رساند. همچنین شرکت فراورده های غذایی و قند چهارمحال […]
به گزارش بورس امروز، این شرکت در همان سال ۱۳۷۰، از محل آورده نقدی سازمان صنایع ملی سرمایه خود را به یک میلیارد ریال افزایش داد.
در سال ۱۳۷۷ “قچار” از محل اندوخته قانونی سرمایه خود را ۲۰۰ درصد افزایش داد و به سه میلیارد ریال رساند.
همچنین شرکت فراورده های غذایی و قند چهارمحال در سال های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۵ به ترتیب سرمایه خود را ۲۵۰ درصد و ۷۱ درصد افزایش داد و نهایتا سرمایه خود را به ۱۸ میلیارد ریال رساند.
در سال ۱۳۹۰ شرکت مذکور سرمایه خود را که ۱۸ میلیارد ریال بود از محل تجدید ارزیابی دارایی ها با افزایش ۶۷۸ درصدی به ۱۴۰ میلیارد ریال افزایش داد.
افزایش سرمایه این شرکت از محل سود انباشته در سال ۱۳۹۹ انجام شد و این افزایش سرمایه، سرمایه “قچار” را ۳۰۰ درصد افزایش داد.
با افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی این شرکت در سال ۱۳۹۹، سرمایه شرکت به ۵۶۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
شرکت فراورده های غذایی و قند چهارمحال در سال ۱۴۰۰ با افزایش سرمایه ۴۳۸ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، دارایی های خود را به روز کرد و سرمایه دو هزار و ۴۵۵ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریالی را ثبت کرد.
آخرین افزایش سرمایه این شرکت غذایی در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسید.
با انجام آخرین افزایش سرمایه این کارخانه مواد غذایی از محل سود انباشته، به سرمایه آن یک هزار و ۴۴ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال افزوده گردید و در حال حاضر سرمایه آن را به سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رساند.
این شرکت می تواند از محل سود انباشته افزایش سرمایه دهد چرا که سود انباشته ای که “قچار” در پایان سال ۱۴۰۱ از خود بر جای گذاشت، یک هزار و ۵۶۰ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال بود.
تولید و فروش در “قچار”
شرکت فراورده های غذایی و قند چهارمحال درآمد عملیاتی خود را در سال مالی ۱۴۰۱ نسبت به سال مالی ۱۴۰۰، ۶۴ درصد افزایش داد.
درآمد عملیاتی این شرکت که در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، شش هزار و ۵۶۱ میلیارد و ۳۱ میلیون ریال بود، در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ به ۱۰ هزار و ۷۴۹ میلیارد و ۵۷۲ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
از مجموع درآمد حاصل شده در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۱، ۷۵ درصد به فروش شکر تولیدی از چغندر قند، ۱۱ درصد به فروش تفاله خشک، ۱۰ درصد شکر حاصل از تصفیه خام خریداری و چهار درصد نیز به فروش ملاس اختصاص داشت.
در جدول شماره (۱)، روند حجم فروش شکر تولیدی از چغندرقند شرکت فراورده های غذایی و قند چهارمحال را خواهیم دید.
همچنین نرخ فروش این محصول و سایر محصولات “قچار” در طی سه سال اخیر با افزایش چشمگیری همراه بوده است.
افزایش حجم فروش محصولات این شرکت و همچنین نرخ فروش آن ها در طی سه سال اخیر سبب ایجاد یک روند صعودی در درآمدزایی این شرکت از محل فعالیت اصلی خود گردید.
نمودار شماره (۲) روند درآمدزایی “قچار” را در سال های ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نشان میدهد.
لازم به ذکر است که در نمودار زیر علاوه بر درآمد حاصل از فروش محصولات تولیدی این شرکت، درآمد حاصل از ارائه خدمات ناشی از تصفیه شکر خام کارمزدی نیز لحاظ گردیده است.
با افزایش درآمد عملیاتی این شرکت در طی سه سال اخیر سود عملیاتی “قچار” و در پی آن سود خالص این شرکت نیز روندی صعودی را به خود گرفت.