۹۴۸ ریال متوسط سود نقدی سهام در بورس تهران!
به گزارش بورس امروز؛ بازار بورس اوراق بهادار تهران متشکل از صنایعی متفاوتی است .صنایعی مانند: هتل و رستوران، حمل و نقل، انبار داری و اطلاعات، انبوه سازی و املاک و مستغلات، لاستیک و پلاستیک، مخابرات، سایر محصولات کانی غیرفلزی را می توان نام برد. همچنین در بخش رایانه و فعالیت وابسته به آن، بانک […]
به گزارش بورس امروز؛ بازار بورس اوراق بهادار تهران متشکل از صنایعی متفاوتی است .صنایعی مانند: هتل و رستوران، حمل و نقل، انبار داری و اطلاعات، انبوه سازی و املاک و مستغلات، لاستیک و پلاستیک، مخابرات، سایر محصولات کانی غیرفلزی را می توان نام برد.
همچنین در بخش رایانه و فعالیت وابسته به آن، بانک ها و موسسات اعتباری، سیمان و آهک و گچ، مواد و محصولات دارویی، قند و شکر، سایر واسطه گری های مالی، بیمه و صندوق بازنشستگی به جز تامین اجتماعی، محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر، محصولات کاغذی، ماشین آلات و دستگاه های برقی، فراوده های نفتی، کک و سوخت هسته ای، خودرو و ساخت قطعات، محصولات شیمیایی، کاشی و سرامیک، زراعت و خدمات وابسته، سرمایه گذاری ها، شکت های چند رشته ای صنعتی، استخراج کانی های فلزی، فعالیت های کمکی به نهادهای مالی واسط، فلزات اساسی و …، است.
متوسط عملکرد تقسیم سود بورس در اردیبهشت ۱۴۰۲
در دوره یکماهه اردیبهشت ۱۴۰۲، متوسط درآمد واقعی هر سهم از ۱۲ شرکتی که در صنعت سیمان، آهک و گچ در بازار بورس و اوراق بهادار در حال کار هستند، چهار هزار و ۷۴۴ ریال بود.
صنعت سیمان، آهک و گچ در دوره یکماهه اردیبهشت ۱۴۰۲ با ایجاد متوسط درآمدی که برای هر سهم از سهام شرکت های فعال در این صنعت ایجاد کرد توانست به هر سهم از سهام ۱۲ شرکت فعال در این صنعت به طور متوسط، سود نقدی چهار هزار و ۴۳۷ ریال را اختصاص دهد.
در صنعت محصولات شیمیایی سه شرکت فعال در بازار بورس اوراق بهادار توانستند درآمدی را معادل با ۱۱ هزار و ۵۱۱ ریال را برای هر سهم از سهام شرکت های فعال در این صنعت فراهم نمایند.
بر همین اساس متوسط سود نقدی که به هر سهم از سهام شرکت های فعال در صنعت محصولات شیمیایی اختصاص یافت معادل با ۱۱ هزار و ۲۵۶ ریال بود.
در سه شرکت فعال در شرکت های چند رشته ای صنعتی نیز در بازار مذکور، به هر سهم از سهام این شرکت ها، به صورت متوسط درآمدی دو هزار و ۲۲۷ ریال اختصاص یافت.
با اختصاص درآمد دو هزار و ۲۲۷ ریالی به هر سهم از سهام شرکت های چند رشته ای صنعتی می توان گفت: به صورت میانگین سود نقدی که به هر سهم از سهام اینگونه شرکت ها اختصاص یافته است معادل با یک هزار و ۸۰۰ ریال بود.
لازم به ذکر است که شرکت های چند رشته ای صنعتی به صورت مجموع با ایجاد درآمدی ۴۱۵ هزار و ۲۶۰ میلیارد و ۳۵۴ میلیون ریالی در اردیبهشت ۱۴۰۲، بیشترین درآمد بازار بورس را در طی این دوره به خود اختصاص دادند.
پس از شرکت های چند رشته ای صنعتی بیشترین درآمد ایجاد شده در اردیبهشت ۱۴۰۲ به صنعت فعال در محصولات شیمیایی با ایجاد درآمدی ۴۵ هزار و ۴۶۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال اختصاص داشت.
در صنعت زراعت و خدمات وابسته نیز ۲ شرکت فعال در بازار بورس و اوراق بهادار در اردیبهشت ۱۴۰۲ توانستند در مجموع درآمد واقعی ۲۶ هزار و ۴۰۷ میلیارد و ۲۹۵ میلیون ریال را کسب نمایند.
شرکت های صنعت زراعتی و خدماتی با ایجاد درآمد واقعی خود در اردیبهشت ۱۴۰۲، متوسط به هر سهم از سهام خود درآمدی دو هزار و ۵۷۵ ریالی و سود نقدی ۷۶۱ ریالی را اختصاص دهند.
دو شرکت فعال در صنعت انبوه سازی، املاک و مستغلات نیز در اردیبهشت ۱۴۰۲ با ایجاد مجموعا درآمدی ۲۶ هزار و ۴۰۷ میلیارد و ۲۹۵ میلیون ریال توانست به هر سهم از سهام خود، متوسط درآمدی ۴۷۶ ریال اختصاص دهد.
صنعت انبوه سازی، املاک و مستغلات با اختصاص درآمدی ۴۷۶ ریال به هر سهم از سهام خود نهایتا به طور متوسط به هر سهم از سهام خود سود نقدی ۲۳۲ ریالی را اختصاص داد.
شرکت های سرمایه گذاری نیز در اردیبهشت ۱۴۰۲ برای بازار بورس و اوراق بهادار مجموعا درآمد قابل توجهی ای را معادل با ۲۳ هزار و ۴۶۹ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال را ایجاد نمود.
سه شرکت فعال در صنعت سرمایه گذاری بازار بورس در اردیبهشت ۱۴۰۲ نهایتا به صورت متوسط به هر سهم از سهام خود درآمدی ۸۸۱ ریال و سود نقدی ای معادل با ۴۳۳ ریال را اختصاص داد.
متوسط سود نقدی و بازده بازار بورس در خرداد ۱۴۰۲
در خرداد ۱۴۰۲ سه شرکت چند رشته ای صنعتی در بازار اوراق بهادار درآمد ۴۱۵ هزار و ۲۶۰ میلیارد و ۳۵۴ میلیون ریالی را ایجاد می کنند.
بر همین اساس شرکت های چند رشته ای صنعتی از مجموع درآمد ایجاد شده در بازار اوراق بهادار در دوره یکماهه خرداد ۱۴۰۲ بیشترین درآمد را که حدود ۳۷ درصد از مجموع درآمد ایجاد شده در این بازار را در طی دوره مذکور است را به خود اختصاص دادند.
متوسط درآمد واقعی که به هر سهم از سهام شرکت های چند رشته ای صنعتی تعلق داشت در خرداد ۱۴۰۲، دو هزار و ۲۲۷ ریال بود و نهایتا متوسط سود قابل تقسیم به هر سهم از سهام این شرکت ها حدود یک هزار و ۸۰۰ ریال تعیین گردید.
پس از شرکت های چند رشته ای صنعتی بیشترین درآمد ایجاد شده بازار اوراق بهادار در خرداد ۱۴۰۲ که معادل با ۱۸۲ هزار و ۱۱۶ میلیارد و ۲۱۴ میلیون ریال بود به شرکت های فعال در صنعت محصولات شیمیایی اختصاص داشت.
لازم به ذکر است که ۹ شرکتی که در صنعت محصولات شیمیایی در بازار بورس فعالیت داشتند، با ایجاد درآمد بیش از ۱۸۲ هزار میلیارد ریالی توانستند در خرداد ۱۴۰۲ به هر سهم از سهام خود به طور متوسط پنج هزار و ۵۳۷ ریال درآمد اختصاص دهند.
پس از صنعت محصولات شیمیایی بیشترین درآمد ایجاد شده از مجموع درآمد این بازار در خرداد ۱۴۰۲ که معادل با ۷۹ هزار و ۲۰۸ میلیارد و ۹۷۲ میلیون ریال بود، متعلق به صنعت مواد و محصولات دارویی بود.
متوسط درآمد واقعی هر سهم از سهام شرکت های فعال در صنعت مواد و محصولات دارویی در خرداد ۱۴۰۲ و همچنین متوسط سود نقدی هر سهم به ترتیب یک هزار و ۸۹۹ ریال و یک هزار و ۵۴۲ ریال لحاظ گردید.
هشت شرکت فعال در صنعت فلزات اساسی در خرداد ۱۴۰۲ درآمدی ۷۵ هزار و ۹۵۵ میلیارد و ۶۶۶ میلیون ریال را برای بازار اوراق بهادار ایجاد کرد.
قابل توجه است که به صورت متوسط به هر سهم از سهام شرکت های فعال در صنعت فلزات اساسی در خرداد ۱۴۰۲ درآمدی ۴۳۳ ریال اختصاص یافت.
با ایجاد درآمد ۴۳۳ ریالی به ازای هر سهم از سهام شرکت های فعال در صنعت فلزات اساسی، به طور میانگین سودی که به هر سهم از سهام شرکت های فعال در این صنعت اختصاص نمود ۳۵۵ ریال بود.
صنعت سیمان و آهک و گچ که به طور متوسط در اردیبهشت ۱۴۰۲ در بازار بورس به هر سهم از سهام خود درآمدی چهار هزار و ۷۴۴ ریال را اختصاص داد در خرداد ۱۴۰۲، متوسط درآمد هر هم آن به سه هزار و ۵۳۴ ریال کاهش یافت.
متوسط سود نقدی که به هر سهم از سهام شرکت های فعال در صنعت سیمان و آهک در خرداد ۱۴۰۲ اختصاص یافت سه هزار و ۲۷۰ ریال بود.
صنعت مخابرات در خرداد ۱۴۰۲ درآمدی معادل با ۵۰ هزار و ۴۵۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال را برای بازار اوراق بهادار رقم زد.
درآمد واقعی هر سهم از سهام شرکت های فعال در صنعت مخابرات به طور متوسط ۶۷۱ریال بود که سبب گردید متوسط سودی که به هر سهم از سهام شرکت های این صنعت در خرداد ۱۴۰۲ اختصاص یابد، ۴۴۹ ریال باشد.