استراتژی جذاب پتروپالایش اصفهان برای ۱۴۰۵
به گزارش بورس امروز؛ شرکت پالایش نفت اصفهان فعالیت خود را در زمینه پالایش نفت خام و تولید فرآوردههای نفتی از سال ۱۳۵۸ شروع کرده و هماکنون حدود ۲۲ درصد از فرآوردههای نفتی مورد نیاز کشور را تولید میکند. ظرفیت تولید پالایشگاه نیز در حال حاضر ۳۶۰ هزار بشکه در روز است. این شرکت همچنین […]
به گزارش بورس امروز؛ شرکت پالایش نفت اصفهان فعالیت خود را در زمینه پالایش نفت خام و تولید فرآوردههای نفتی از سال ۱۳۵۸ شروع کرده و هماکنون حدود ۲۲ درصد از فرآوردههای نفتی مورد نیاز کشور را تولید میکند.
ظرفیت تولید پالایشگاه نیز در حال حاضر ۳۶۰ هزار بشکه در روز است. این شرکت همچنین در سال ۱۳۸۶ مشمول اصل ۴۴ قانون اساسی قرار گرفت و با عرضه سهام آن در بازار بورس، به بخش خصوصی واگذار شد و از آن پس با نماد « شپنا » و به عنوان یکی از پیشرانهای بازار سرمایه فعالیت میکند.
این شرکت برنامههای جذابی در زمینه های مختلف در دست اجرا دارد که چشماندازی روشن از افزایش ارزش ذاتی سهامش برای ما به ارمغان میآرود.
دکتر محسن قدیری مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در نشستی با اصحاب رسانه با اشاره به ۴۰۰ پروژه در حال اجرا در این هلدینگ گفت: ضریب پیچیدگی که به معنای استفاده از فناوریهای برتر و محصولات با کیفیتتر است، در پالایشگاه اصفهان در حال حاضر ۶.۵ است و در چشمانداز ما تا سال ۱۴۰۶ به ۱۲.۶ میرسد و بدین ترتیب در سطح شرکتهای برتر دنیا خواهیم بود.
پتروپالایش اصفهان قُطب تولید پروپیلن ایران میشود
وی با تاکید براینکه با اجرای برخی از پروژههای در دست اجرا به قُطب تولید پروپیلن ایران تبدیل خواهیم شد، تصریح کرد: عمده محصولات ما در این بخش، صادراتی خواهد بود و به جلوگیری از خام فروشی کمک خواهد کرد.
دکتر قدیری همچنین با تاکید براینکه چیزی به نام محدودیت یا تحریم در پالایشگاه اصفهان وجود ندارد، اظهار داشت: بومی سازی یکی از محورهای اصلی این شرکت است و طبق برنامهریزهای انجام شده ۹۵ درصد از تجهیزات مورد نیاز شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ پتروپالایش را از طریق ساخت در داخل تامین خواهیم کرد.
تولید محصولات راهبردی این پالایشگاه تا سال ۱۴۰۵ افزایش خواهد یافت و جلوگیری از خام فروشی و تولید محصولات با ارزش افزوده بالا در دستور کار قرار دارد.
توسعه حمل و نقل و ناوبری تا سال ۱۴۰۵
وی به برنامههای این شرکت در زمینه حمل و نقل و ناوبری نیز اشاره کرد و گفت: تا سال ۱۴۰۵ صاحب کشتی خواهیم شد و در حال ایجاد ۸۵ کیلومتر راهآهن از محل پالایشگاه به سمت “وَرتون”(در شرق اصفهان) هستیم که امید است تا سال آینده این خط آهن راه اندازی شود.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به ایجاد شرکتهای دیگر در زیرمجموعه این هلدینگ اظهار داشت: با ایجاد واحدهای جدید، گوگرد را که عنصری مزاحم است تا سال ۱۴۰۵ به ۱۲ محصول راهبردی تبدیل میکنیم که سالانه پنج هزار میلیارد تومان سود عاید این شرکت خواهد کرد.
محیط زیست مهمترین دغدغه پتروپالایش اصفهان
قدیری با اشاره به طرح کلان انتقال آب از دریای عمان توضیح داد: در این طرح، پالایشگاه، فولاد، ذوبآهن، شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان سهامدار میباشند که سهم فولاد ۴۰درصد و پالایشگاه و ذوبآهن هر کدام ۲۰درصد است.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه طول اجرای این طرح حدود ۵۰۰ کیلومتر است که تاکنون ۲۳درصد پیشرفت داشته است، اظهار امیدواری کرد: آب دریای عمان تا نیمه نخست سال آینده به اصفهان برسد.
وی کمک مالی برای آزادسازی زندانیان و برنامههای محیطزیستی را از رویکردهای این شرکت در زمینه مسوولیت اجتماعی دانست و در عین حال خاطرنشان کرد: فناوری جدیدی را از آلمان داریم که با استفاده از آن، میزان هدررفت آب به صفر میرسد.
وی، کمک مالی برای آزادسازی زندانیان و برنامههای محیط زیستی را از رویکرد این شرکت در زمینه مسوولیت اجتماعی دانست و در عین حال خاطرنشان کرد: فناوری جدیدی را از آلمان داریم که با استفاده از آن، میزان هدر رفت آب به صفر می رسد.