نماد “ناما” به بازار معرفی شد+تاریخچه شرکت
به گزارش بورس امروز، جلسه معرفی شرکت تولید مخازن گاز طبیعی آسیا ناما جهت اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور مهدی ملایی معاون اجرایی شرکت، عذرا بیانی مدیر سرمایه گذاری ساخت و ساز و صنایع وابسته شرکت سرمایه گذاری امید ، میثم بلگوریان نماینده ارزش گذار از تامین سرمایه لوتوس پارسیان برگزار شد […]
به گزارش بورس امروز، جلسه معرفی شرکت تولید مخازن گاز طبیعی آسیا ناما جهت اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور مهدی ملایی معاون اجرایی شرکت، عذرا بیانی مدیر سرمایه گذاری ساخت و ساز و صنایع وابسته شرکت سرمایه گذاری امید ، میثم بلگوریان نماینده ارزش گذار از تامین سرمایه لوتوس پارسیان برگزار شد تا این شرکت ۱۰۵ میلیارد تومان آماده عرضه اولیه سهام در آینده نزدیک شود.
تاریخچه و معرفی شرکت
بر اساس این گزارش، مهدی ملایی با اشاره به تاریخچه شرکت گفت: شرکت تولیدی مخازن گاز طبیعی آسیا ناما سال ۱۳۵۱ با نام تهران شامر با موضوع تولید نوشت افزار تاسیس شد تا سال ۵۷ کارخانه فعالیت داشت و بعد از سال ۵۷ شرکت توسط بنیاد مستضعفان مصادره شد و به قدس پلاستیک تغییر نام داد و با همان موضوع قبلی به فعالیت ادامه داد.
وی افزود: در دهه ۷۰ شرکت دچار بحران مالی و به بانک سپه مقروض شد. بانک سپه بهناچار مالک شرکت شد و دوباره به تامین نیاز افزاری آسیا تغییر نام داد. پس از چند سال واردات انواع نوشت افزار، شرکت رونقی نداشت و بانک سپه به هلدینگ سرمایه گذاری امید پیشنهاد انحلال شرکت را داد اما “وامید” با ارائه چند طرح و پیشنهاد خواستار ادامه فعالیت شرکت با موضوعیت جدید شد.
این مقام مسئول ادامه داد: شرکت از سال ۸۵ با پروژه راه اندازی خط تولید سی ان جی شروع به کار و با کمک بانک سپه و اخذ تسهیلات ارزی و ریالی اقدام به ساخت محل فعلی کارخانه در شهر صنعتی لیا کرد. همچنین با تسهیلات ارزی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته تولیدی را از آلمان و کره خریداری، وارد و نصب کرد. شرکت در سال ۹۰ به بهره برداری رسید. بهره برداری از کارخانه ۷ فروردین سال ۹۳ و همان سال عملاً تولید انبوه آغاز شد.
ملایی عنوان کرد: سرمایه اولیه شرکت یک میلیون تومان بوده که طی چند مرحله افزایش سرمایه به ۱۰۵ میلیارد تومان رسیده است. سرمایه گذاری امید مالکیت ۹۹.۹ درصدی سهام این شرکت را در اختیار دارد. اولین بار در سال ۹۷ به کشور قرقیزستان صادرات داشت. تولید مخازن CNG جزو اهداف اولیه بود اما به مرور زمان مخازن صنعتی و در دوره کرونا مخازن بیمارستانی تولید و در اختیار بیمارستانها قرار گرفت. تولید اصلی شرکت اکنون تولید مخازن سی ان جی خودرو است.
سهم ۹۰ درصدی از تقاضای شرکتهای خودروساز
به گفته وی، ۹۰ درصد از تقاضای شرکتهای خودروساز توسط آسیاناما تامین میشود و سهم از بازار غیرخودرویی حدود ۱۰ درصد است. محصولات تولیدی شامل مخازن CNG، مخازن طبی-صنعتی و کاپ است. تولید مخزن به دو روش صورت می گیرد. در روش اول تولید مخزن تحت فشار از لوله بدون درز است که تمامی شرکتهای داخلی از این روش استفاده میکنند. در روش دوم تولید مخزن تحت فشار از ورق نورد شده صورت می گیرد که مختص شرکت آسیا ناما است.
قرارداد با خودروسازان
معاون اجرایی آسیا ناما ادامه داد: ورق مود نیاز از شرکت فولاد اکسن خوزستان خریداری می شود که نرخ میانگین خرید در نیمه نخست سال مالی جاری بالغ بر ۴۲.۸ هزار تومان بود. همچنین ۱۲۰۰ لوله هم از چین وارد شده که شروع تولید از این روش هم آغاز خواهد شد. طبق قرارداد اکنون ساخت ۳۰ هزار مخزن برای مگا موتور، ۴۰ هزار برای ایران خودرو و ۲۰ هزار مخزن برای زامیاد در حال تولید است.
برنامه افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی
ملایی از بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی به سرمایه گذاری امید خبر داد و گفت: پس از عرضه اولیه با موافقت سهامدار عمده ، برنامه افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی در دستور کار است. برای سال مالی ۱۴۰۲ بالغ بر ۵۹۳.۹ میلیارد تومان فروش و سود خالص ۱۳۵.۷ میلیارد تومانی و سود ۱۳۰۰ ریالی برای هر سهم پیش بینی شده است. سود شرکت با توجه به عدم قیمتگذاری دستوری، تضمین شده است و بازدهی حداقل ۲۵ درصدی خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: با افزایش بهای تمام شده ناشی از مواد اولیه می توان به خودروسازها تقاضای تعدیل نرخ داد که در این راستا از زامیاد و ساپکو مجوز افزایش ۲۵ درصدی نرخ ها دریافت شد.
دوره پرداخت خودروسازان و محل صرف منابع حاصل از عرضه اولیه
ملایی در پاسخ به سوال بورس پرس درباره دوره پرداخت خودروسازان گفت: دوره پرداخت سه شرکت ساپکو، زامیاد و مگاموتور به ترتیب ۱۲۰، ۶۰ و ۶۰ روزه است که میزان مطالبات در سر رسید صفر است و مطالباتی از خودروسازان باقی نمی ماند.
عذرا بیانی مدیر سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری امید نیز در پاسخ به سوال دیگر بورس پرس مبنی بر محل صرف منایع حاصل از عرضه اولیه گفت: منابع حاصل صرف طرح توسعه خواهد شد که در گام اول افزایش سرمایه در دستور کار قرار می گیرد.
ارزش کل شرکت و ارزش هر سهم / پیش بینی نرخ تورم
میثم بلگوریان نماینده تامین سرمایه لوتوس پارسیان به عنوان ارزشگذار نیز درخصوص روشهای ارزشگذاری گفت: مهمترین متغیر اثر گذار در گزارشهای ارزشگذاری، نرخ تورم است که برای سال جاری و دو سال آینده به ترتیب، تورم ۴۳، ۳۰ و ۲۵ درصدی در نظر گرفته شد. نرخ فروش محصولات به نرخ ورق فولادی وابسته است که پیش بینی شده نرخ فروش هر محصول از ۷.۲ میلیون تومان در سال جاری به ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ میرسد.
وی افزود: میزان تولید مخازن ۷۲ هزار عدد برای ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است.سود خالص برای سال جاری و آینده ۱۶۳ و ۲۶۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است. داراییهای فعلی ۹۶۰ میلیارد تومان است که طبق پیشبینیها در سال ۱۴۰۶ به ۱.۸۵ هزار میلیارد تومان میرسد. با بررسی روش های ارزش گذاری، ارزش کل شرکت ۱.۰۳ هزار میلیارد تومان و ارزش هر سهم ۹۸۱۳ ریال برآورد شد.