عملکرد درخشان هیات مدیره سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات
به گزارش روند بورس امروز،جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۷ شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات( سهامی عام ) در ساعت۱۰ صبح روز سه شنبه ۱۱ تیر ماه ۹۸ درمحل تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از مسجد بلال ، نرسیده به چهارراه پارک وی ، […]
به گزارش روند بورس امروز،جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه سال ۱۳۹۷ شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات( سهامی عام ) در ساعت۱۰ صبح روز سه شنبه ۱۱ تیر ماه ۹۸ درمحل تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از مسجد بلال ، نرسیده به چهارراه پارک وی ، مجموعه فرهنگی و ورزشی وزارت کار و امور اجتماعی ، سالن تلاش، با حضور ۷۴/۹۲ درصد سهامداران برگزار شد.
ترکیب هیأت رئیسه مجمع با حضور آقای رضا یزدخواستی به عنوان رئیس مجمع و نظارت خانم نگار مولوی و آقای محمدرضا درخشنده و به دبیری آقای مرتضی علی اکبری تشکیل شد.همچنین نماینده سازمان بورس و نماینده موسسه حسابرسی آزموده کاران نیز در جلسه حضور داشتند.
مجمع عادی پس از قرائت گزارش فعالیت هیأت مدیره توسط آقای مهندس عزیز اله عصاری مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، تصمیمات ذیل را اتخاذ کرد.
- صورتهای مالی تلفیقی گروه وشرکت اصلی شامل ترازنامه وصورت سود و زیان و جریان وجوه نقد برای سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۷ مورد تصویب قرار گرفت.
- مقررگردید مبلغ ۴۵۰ ریال به ازای هر سهم به صورت خالص از محل سود قابل تخصیص به عنوان سود نقدی به سهامداران پرداخت گردد و الباقی پس از کسر پاداش مصوب مجمع به حساب سود و زیان انباشته منظور گردد.
- موسسه حسابرسی آزموده کاران بهعنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی آزمون پرداز ایران مشهود بهعنوان بازرس علیالبدل سال مالی ۹۸ انتخاب گردید.
- روزنامه ((دنیای اقتصاد)) بعنوان روزنامه کثیر الانتشار برای درج آگهی های رسمی شرکت انتخاب گردید.
بر اساس تصمیمات مجمع، اعضای هیئت مدیره دوره گذشته به مدت ۲ سال به عنوان اعضای هیئت مدیره جدید مجداداً انتخاب شدند.
پیام هیئت مدیره
مقام معظم رهبری :(تا چشم انداز را برای خود تعریف نکنیم هیچ کار درستی صورت نخواهد گرفت همه اش روزمرگی است بعد از آنکه تعریف کردیم اگر برنامه ریزی نکنیم کار بی برنامه به سامان نخواهد رسید بعد از آن که برنامهریزی کردیم اگر همت نکنیم حرکت نکنیم ذهن و عضلات خود را به تعبد نیندازیم و راه نیوفتیم به مقصد نخواهیم رسید اینها لازم است).
چشم انداز
تبدیل شدن به برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی تا افق ۱۴۰۴
ماموریت
شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با رویکرد سرمایه گذاری و بنگاه داری حفظ و ارتقاء ثروت سهامداران را مهمترین اصل برای خود میداند و می کوشد تا ضمن استفاده بهینه از سرمایه های انسانی و منابع مالی در زنجیره ارزش صنایعی که دارای مزیت رقابتی است سرمایه گذاری نماید تا با خلق ارزش در قالب ترکیب سود یا افزایش ارزش سرمایه گذاری ها رضایت مندی ذینفعان و سهامداران را محقق سازد.
اهداف
- رشد حداکثری سالانه در مقایسه با شرکت های همگروه در نسبت بازدهی دارایی ها
- رشد حداکثری از سالانه در مقایسه با شرکت های همگروه در نسبت بازدهی حقوق صاحبان سهام
- رشد حداکثری سالانه در مقایسه با شرکت های همگروه در ارزش بازار شرکت
- دستیابی به جایگاه ۵ شرکت با ارزش بازار بالاتر در میان شرکتهای بورس اوراق بهادار تهران
- کسب بیشترین ارزش افزوده و بازدهی سالانه از سرمایه گذاری ها در میان شرکتهای سرمایهگذاری کشور
- بالاترین سهم در رشد سالانه تولید ناخالص داخلی کشور در میان شرکتهای سرمایهگذاری کشور
ارزش های محوری
شفافیت مسئولیتپذیری و پاسخگویی نظارت و کنترل عدالت محوری آیندهنگری تخصصگرایی آموزش مستمر و توانمندسازی سرمایه های انسانی و حفظ کرامت انسانی
تجزیه و تحلیل ریسک شرکت
ریسک های موجود بر سودآوری شرکتهای سرمایه پذیر عمدتاً مربوط به قیمت های جهانی سنگ آهن و بیلت و شمش فولاد تغییر موجودی انبارهای سنگ آهن بنادر چین به عنوان بزرگترین مصرف کننده سنگ آهن جهان و سطح تقاضای این کشور و همچنین مربوط به عوامل تاثیر گذار سیاسی اقتصادی اجتماعی و بین المللی و در نتیجه تغییرات قیمت جهانی مس در بورس فلزات لندن و نیویورک و در نتیجه تاثیر پذیری سودآوری شرکت ملی مس ایران (با توجه به صادرات محور بودن شرکت( می باشد.این عوامل به تنهایی میتواند هم در قالب فرصت برای رشد قیمت سهام آن و با تهدید برای تنزل سودآوری و همچنین قیمت آن باشند اما برای کل پرتفوی معادن و فلزات وه بر مجموعهای از عوامل خارجی همچون تحریم های بانکی و نفتی نوسانات نرخ ارز نرخ بهره نرخ تورم تغییرات در قوانین و مقررات معدنی و صنعتی حقوق دولتی معادن عوارض صادراتی سهمیهبندی در تخصیص کندله و.. مجموعه از عوامل داخلی همانند استراتژی های داخلی تصمیمات هیئت مدیره شرکت نیز بر روند سودآوری و قیمت سهام تاثیر گذار می باشند.
از طرفی تمامی شرکتهای زیر مجموعه در صورت کسری منابع احتمالی جهت پرداخت به بستانکاران و یا مشارکت در طرح های توسعه خود می توانند منابع مالی را از طریق استقراض و یا سایر روش های تامین نمایند که البته این فرآیند ها نیز ریسک ها و چالش های خاص خود را خواهند داشت.
با توجه به اینکه روند تعدیلات سایر سرمایه گذاری های شرکت در صنایع معدنی و فولادی در زمان رونق اقتصادی هنوز تکافوی مصرف داخلی در زمان شرایط عادی را نمی کنند و روند دورنمای جهانی آن نیز نشان از تهدید جدی در این صنعت نمی باشد لذا افزایش سرمایه گذاری ها مانند همه سرمایه گذاری های دیگر دارای ریسک مختص به خود می باشند که شرکت توسعه معادن و فلزات در صدد بوده که به سهم خود این ریسک را به حداقل ممکن برساند.
با توجه به موارد فوق عوامل تهدید بر سودآوری پیشبینی شده است علاوه بر سطح تقاضای داخل کشور اثرات نرخ های جهانی بر صنایع داخلی وجود خواهد داشت که البته این تاثیرپذیری بستگی زیادی به عوامل و فاکتورهای زیر در شرایط خاص خود دارند:
- چشم انداز اقتصاد جهانی
- سطح تقاضا و میزان واردات چین در پیش گرفتن سیاست های انقباضی و انبساطی در چین
- رونق و یا رکود بخش مسکن و ساختمان در آمریکا و چین
- میزان موجودی انبارهای سنگ آهن و فولاد
- وجود شرایط ناپایدار در حوزه یورو و اتحادیه اروپا و تغییرات ارزش یورو در برابر دلار
- تغییرات در نرخ بهره بانکی در کشورهای مطرح دنیا
- اعتصاب های کارگری در کشورهای که تولید کنندگان اصلی صنایع معدنی و فلزی هستند
- حجم سرمایه گذاری کشورها در صنایع فلزی و معدنی و بهره برداری یا توقف طرح های مزبور
- وجود محصولات جایگزین در حوزه صنایع آهن و فولاد
- تغییرات غیر قابل پیش بینی در متغیرهای کلان اقتصادی
- تورم یا رکود غیر منتظره ناشی از تحریم های بین المللی
- جذابیت تولید یا خدمات و بازارهای موازی کالایی
- محصولات جایگزین و تغییرات تکنولوژی
- وضع عوارض در صنایع معدنی و فولادی توسط کشورها
برنامه سال آتی شرکت
- صلاح ساختار سرم
- ایه گذاری های شرکت جهت بهینه سازی پرتفوی و بنتب آن افزایش سودآوری از طریق تعدیل پرتفوی سرمایه گذاری و خروج از دارایی ها و شرکت های کم بازده
- پیگیری تملک دارایی ها و شرکت های ارزنده در حال واگذاری از سوی دولت و نهادهای عمومی و همچنین عرضه های بلوکی سهام شرکتهای اصل ۴۴ در جریان واگذاری های بانک ها و سازمان ها
- بررسی ابزارهای نوین تامین مالی متناسب با نیاز طرح ها و سرمایه گذاری های جدید
- تامین مالی جهت تکمیل زنجیره تولید و اجرای طرحهای توسعه
- توسعه توان لجستیکی گروه جهت پشتیبانی از حمل و نقل سریع و ارزان محصولات به بازارهای هدف
- پیگیری ثبت افزایش سرمایه در جریان
- پرداخت به موقع بدهی ها و سود سهامداران
- پیگیری طرح های توسعه ای و پروژه های شرکت های زیر مجموعه
- کمک به افزایش تولید و صادرات شرکت های تابعه و وابسته و انتقال مطالبات ارزی به کشور
- افزایش تعداد و بازبینی هیئت مدیره در شرکتهای تابعه و وابسته جهت ارتقاء کنترل بهره وری و نوآوری در شرکت ها
- تلاش در جهت توسعه فعالیت های اکتشافی به منظور کشف معادن جدید و ارزشمند سنگ آهن پلی متال ها
- تلاش در جهت توسعه دانش فنی و تکنولوژیک گروه از طریق بهره گیری از توان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی
- تنوع بخشی به سبد محصولات متناسب با نیازها و الزامات بازارهای بین المللی
- تلاش جهت افزایش رتبه شفافیت و پاسخگویی شرکتهای تابعه به بازار سرمایه
- ارتقاء سطح خدمات رسانی و پاسخگویی به سهامداران از طریق توسعه زیرساخت های ارتباطی