بازدهی ۱۵ درصدی بوعلی با سپری شدن تنها دو ماه
به گزارش بورس امروز، با بررسی شاخص کل بازار سرمایه خواهیم دید، که شاخص کل در پنجم فروردین ۱۴۰۲ در ارتفاع یک میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۸۱ واحدی قرار داشت. در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ شاخص کل با ۱۶ درصد رشد تا ارتفاع دو میلیون و ۳۲۴ هزار و ۱۳۳ واحدی صعود کرد. اما رشد […]
به گزارش بورس امروز، با بررسی شاخص کل بازار سرمایه خواهیم دید، که شاخص کل در پنجم فروردین ۱۴۰۲ در ارتفاع یک میلیون و ۹۹۸ هزار و ۲۸۱ واحدی قرار داشت.
در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ شاخص کل با ۱۶ درصد رشد تا ارتفاع دو میلیون و ۳۲۴ هزار و ۱۳۳ واحدی صعود کرد.
اما رشد شاخص کل ادامه پیدا نکرد و با افتی اندک در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ به ارتفاع دو میلیون و ۳۰۲ هزار و ۷۰۵ واحد نزول کرد.
نهایتا شاخص کل بازار سرمایه در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ نسبت به ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ با افتی کمتر از یک درصد همراه شد.
بر همین اساس برآیند شاخص کل بازار بورس در پنجم فروردین ۱۴۰۲ لغایت ۳۱ اردیبهشت پس از سپری شدن ۳۶ روز کاری بازدهی ۱۵ درصدی را به همراه داشت.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا توانست درآمد عملیاتی خود را در دوره دو ماهه منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ نسبت به دوره مشابه خود در سال ۱۴۰۱، حدود ۲۱ درصد افزایش دهد.
درآمد عملیاتی این شرکت در دوره دو ماهه منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶۳ هزار و ۳۴۵ میلیارد و ۱۳۵ میلیون ریال بود.
نهایتا درآمد عملیاتی این شرکت در دوره دو ماهه منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۲ به ۷۶ هزار و ۴۰۳ میلیارد و ۶۶۳ میلیون ریال افزایش یافت.
در نتیجه درآمد عملیاتی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در دوره دو ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ نسبت به دوره مشابه آن در سال ۱۴۰۰ رشدی ۲۱ درصدی را به همراه داشت.
با افزایش درآمد “بوعلی” در دو ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲، قیمت پایانی سهام این شرکت نیز ۱۶ درصد افزایش پیدا کرد.
قیمت پایانی سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در پنجم فروردین ۱۴۰۲، ۴۶ هزار و ۵۲۰ ریال درج گردید که ارزش بازاری معادل با ۶۶۷ هزار و ۵۶۲ میلیارد ریال را برای شرکت رقم زد.
قیمت پایانی سهام “بوعلی” در ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ نسبت به پنجم فروردین ۱۴۰۲ با رشدی ۱۲ درصدی به ۵۲ هزار و ۱۱۰ ریال رسید.
با افزایش ۱۲ درصدی قیمت سهام این شرکت، ارزش بازار شرکت نیز به ۷۴۷ هزار و ۷۷۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.
در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ نسبت به ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ که واحد شاخص کل بازار حدود یک درصد با افت همراه شد، قیمت سهام شرکت پتروشیمی بوعلی سینا حدود سه درصد افزایش پیدا کرد.
با افزایش قیمت پایانی سهام “بوعلی” در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ تا ۵۳ هزار و ۹۲۰ ریال، نهایتا ارزش بازار این شرکت نیز به ۷۷۳ هزار و ۷۵۲ میلیارد ریال صعود کرد.
بازدهی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا از پنجم فروردین ۱۴۰۲ لغایت ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، حدود ۱۶ درصد بود، در حالیکه بازدهی شاخص کل بازار در این محدوده زمانی ۱۵ درصد بود.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در ششم خرداد ۱۴۰۲، ۷۸ میلیون برگ سهم از شرکت پتروشیمی مارون را خریداری کرد.
“بوعلی” مالکیت یک درصد از سهام شرکت پتروشیمی مارون را در بازار دوم فرابورس به قیمت ۱۴ هزار و ۹۶۵ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال بدست آورد.
لازم به ذکر است که خرید سهام پتروشیمی مارون توسط شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به صورت نقد انجام شد و وجه لازم این معامله در تاریخ مقرر تسویه گردید.
در نمودار زیر تغییرات بازدهی شاخص کل در طول دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۲ و طول دوره یکماهه اردیبهشت ۱۴۰۲ با بازدهی قیمتی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا مقایسه گردید.