توسعه ریلی ایران مدیون ذوب آهن اصفهان
به گزارش بورس امروز، شرکت ذوب آهن اصفهان از کارخانه های فولاد ایران، یک بازیگر کلیدی در تامین نیازهای فولاد ایران مطرح شده و نقشی محوری در توسعه اقتصادی و رشد صنعتی کشور ایفا می کند. این کارخانه به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در خاورمیانه، با موفقیت به تقاضای حیاتی فولاد در داخل […]
به گزارش بورس امروز، شرکت ذوب آهن اصفهان از کارخانه های فولاد ایران، یک بازیگر کلیدی در تامین نیازهای فولاد ایران مطرح شده و نقشی محوری در توسعه اقتصادی و رشد صنعتی کشور ایفا می کند. این کارخانه به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در خاورمیانه، با موفقیت به تقاضای حیاتی فولاد در داخل ایران، کاهش وابستگی این کشور به واردات فولاد و تقویت خودکفایی، پرداخته است.
این شرکت از طریق تعهد به نوآوری، کارایی و کیفیت، خود را به عنوان یک تولید کننده پیشرو فولاد در ایران تثبیت کرده است. امکانات پیشرفته، فنآوریهای پیشرفته و نیروی کار ماهر، این شرکت را قادر به تولید طیف وسیعی از محصولات فولادی با کیفیت بالا کرده است که به توسعه صنایع مختلف و پروژههای زیربنایی کمک میکند. کارخانه ذوب آهن اصفهان با تامین نیازهای فولاد کشور، نه تنها موجب رشد اقتصادی شده است، بلکه نقش بسزایی در شکلدهی به منظر صنعتی ایران داشته است. با تعهد خود به تعالی، این شرکت همچنان به عنوان یک ستون حیاتی در برآوردن نیازهای فولاد کشور و پیشبرد پیشرفت در سالهای آینده باقی میماند.
ذوبآهن شاهراه توسعه ریلی ایران
کشور ما در مرز رازی به راهآهن ترکیه، در مرز جلفا به راهآهن جمهوری آذربایجان، در مرزهای اینچه برون، لطفآباد و سرخس به راهآهن ترکمنستان، در مرز شمتیغ به افغانستان، در بندر امیرآباد به کشورهای حوزه دریای خزر، در بنادر چابهار، عباس و امامخمینی به آبهای آزاد بینالمللی متصل بوده و پل ارتباطی شمال-جنوب و شرق-غرب محسـوب میشود. دسترسی به آبهای آزاد، برخورداری از بندر اقیانوسی و استراتژیک چابهار، قرار گرفتن در مسیر چهارراه ریلی دنیا و البته دسترسی به بازار بزرگ کشورهای آسیای میانه است که توان کشور را در جابهجایی کالاها توسط راهآهن، بالا برده است.
ذوب آهن اصفهان به عنوان تنها تولید کننده ریل در غرب آسیا، از ابتدای سال جاری تاکنون به موازات تولید سایر محصولات، حدود ۵ هزار و پانصد تن انواع ریل تولید کرده و حدود ۳۰ هزار تن ریل نیز سفارش گرفته است و تولید ۱۰۰ هزار تنی ریل را نیز تا پایان سال جاری در برنامه کارخانه قرار داده است. محصول ارزش افزایی که از اوایل مردادماه سال جاری ، افزایش تولید ۳۰ درصدی آن به ثمر می نشیند و همچنین ۶۰ هزار تن از آن نیز در محورهای ریلی اقصی نقاط کشور نصب شده است. توسعه خطوط ریلی در کشور با تولید ریل در ذوب آهن اصفهان پیوند جدایی ناپذیر دارد؛ طوری که خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن،بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در این باره میگوید، «برای تامین ریل مورد نیاز پروژه ها، صرفاً روی ذوب آهن اصفهان حساب می کنیم ».
خطیبی همچنین موفقیتهای سازمان را در پروژه های در دست اجرا مدیون ذوبآهن دانست و از افتتاح راه آهن تبریز- بستان آباد به زودی زود خبر داد. همچنین مقرر شده برای ساخت راه آهن رشت-کاسپین نیز یک محموله ۵۰۰ تنی ریل طی چند روز آینده از ذوب آهن اصفهان ارسال و باقی مانده آن که حدود ۳ هزار تن است، به زودی تامین گردد.در پروژه های راه آهن همدان – سنندج نیز به طول ۱۵۱ کیلومتر و پیشرفت ۹۲ درصدی،راه آهن میانه- اردبیل به طول ۱۷۵ کیلومتر و پیشرفت ۸۸ درصدی نیز ریل ذوب آهن اصفهان استفاده شده است که این پروژه ها نیز به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرند. همچنین در پروژه چابهار- زاهدان، محدوده خاش ،ایرانشهر به طول ۱۵۰ کیلومتر نیز به ریل نیاز است که تامین آن را ذوب آهن اصفهان برعهده دارد.