تقاضای بالای جهانی برای محصولات “چدن سازان”
به گزارش بورس امروز؛ گروه صنعتی چدن سازان شامل چهار شرکت تولیدی چدن سازان و غلتک سازان سپاهان، سنگین صنعت کوهپایه و شرکت نواندیشان است. شرکت چدن سازان بعنوان شرکت مادر با ظرفیت فعلی ۱۴ هزارتن غلتک که برای چشم انداز ۱۴۰۴، تولید ۱۷هزارو ۵۰۰تن را تعریف کرده است. شرکت غلتک سازان تولیدکننده شمش و […]
به گزارش بورس امروز؛ گروه صنعتی چدن سازان شامل چهار شرکت تولیدی چدن سازان و غلتک سازان سپاهان، سنگین صنعت کوهپایه و شرکت نواندیشان است. شرکت چدن سازان بعنوان شرکت مادر با ظرفیت فعلی ۱۴ هزارتن غلتک که برای چشم انداز ۱۴۰۴، تولید ۱۷هزارو ۵۰۰تن را تعریف کرده است. شرکت غلتک سازان تولیدکننده شمش و قطعات سنگین فولادی و چدنی با ظرفیت فعلی ۳۰۰هزار تن که در افق ۱۴۰۴ به ۱۵۰هزار تن خواهد رسید و شرکت سنگین صنعت کوهپایه بعنوان مکمل، فعالیت اصلی آن ماشین کاری انواع غلتک و تولید انواع قطعات صنعت فولاد با ظرفیت ۱۶هزار تن که در ۱۴۰۴ به ۱۸هزار تن خواهد رسید.
از مهمترین اقدامات انجام شده این مجموعه میتوان به افزایش ظرفیت تولید برای کاهش زمان تحویل، تدوین نقشه استراتژیک، کسب گواهینامهها، تهیه و تدوین چندجلد کتاب توسط کارشناسان فنی مجموعه چدن سازان، توسعه بازار صادرات، احداث سایت جدید ماشین کاری، استارت تدوین نقشه استراتژیک در افق ۱۴۱۰، توسعه سبد فروش محصولات، گسترش ارتباط با مشتریان و خدمات پس از فروش و بویژه افزایش میزان سرمایه گذاری در ۴سال گذشته و توسعه زیرساخت اشاره کرد.
بال پرواز صادرات چدن سازان اوج میگیرد
مدیرعامل شرکت چدن سازان در چهارمین همایش تخصصی غلتک و نورد که اخیرا برگزار شد خبرهای خوشی را از افزایش صادرات و تولیدات خود به استماع حاضرین رساند و گفت:این مجموعه با بیش از ۱۲۰مشتری داخلی، توانسته صادرات خود را به ۲۰ مشتری بزرگ و معتبر در ۱۲ کشور جهان عرضه کند و از لحاظ کیفی، این تاییدیه را از مجموعه های فولادی معتبر دنیا اخذ نماید. وی صافی این دستاوردها را مرهون مجموعه ای از عوامل ازجمله اعتماد و همراهی مشتریان داخلی چدن سازان و متخصصان و کارکنان مجموعه میداند و مجموعه چدن سازان را در پاسخ به اعتماد و همراهی مشتریان، خود متعهد به نوآوری مستمرمعرفی کرد.
چدنسازان؛ دانش بنیان تنومند در بازار سرمایه
باید خاطرنشان کرد از آنجا که مجموعه چدن سازان بعنوان یک شرکت سهامی عام، دانش بنیان و پذیرفته شده در بازار سرمایه فعالیت میکند، گواهی تعهد در سودآوری همگام با ارتقای دانش، اختصاص سهم مشخصی از فروش سالیانه به تحقیق و توسعه و تولید نسل جدیدی از کوره های عملیات حرارتی در سایت شرکت در حال بارگذاری است.
فلسفه وجودی گروه چدن سازان، تلاش برای ورود به عرصه رقابت جهانی با استفاده از دانش روز، ارتقای تکنولوژی با استفاده از افراد توانمند و برخوردار صلاحیت های علمی است. از این رو بنیانگذار مجموعه چدن سازان با اذعان به اینکه در راه اندازی این مجموعه، صرفا موضوع اهداف ثروت اندوزی برای هیچیک از صاحبان آن مطرح نبوده ، تاکید میکنند وسعت دید و نگرش سهامداران موجب موفقیت مجموعه چدن سازان شده و امروز می توان ادعا کرد که نظیر کارخانه چدن سازان در دیگر کشورهای جهان نیز وجود ندارد. رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی چدن سازان در همایش اخیر نیز شرکت خود را وام دار حمایت شرکت هایی ازجمله فولاد مبارکه می داند و همواره از این حمایت قدردانی کرده است. انصاری با اشاره به مباحث بورسی این شرکت گفت: «ما یک شرکت تولیدی هستیم و برای کسانی که با نگاه سودجویی اقدام به خرید سهام این شرکت می کنند، سود غیرمتعارف نداریم و این نگاه در مجموعه چدن سازان جایگاهی ندارند».
انصاری دربخش دیگری از سخنان به موضوع مهمی در خصوص ایجاد تحول و پوست اندازی در مجموعه چدن سازان پرداخت و و تصریح کرد:« مدیران جدید باید با تجربه و آشنایی به علم روز وارد این مجموعه شوند. ضمن آنکه، رویکرد تبدیل شدن به یک واحد اقتصادی متعالی مدنظر است. چون برای ارتقای محصول خود هزینه می کنیم. همچنین برخی گریدهایی غلتک در این مجموعه تولید می شود که در ایران قابل مصرف نیست و به کشورهایی ازجمله هند و ایتالیا صادر می شوند. انصاری، خرید مواد اولیه و محدود نبودن به موانع تحریم را، از دیگر شاخص های توانمندی مجموعه چدن سازان عنوان کرد».
نگاه بلندمدت این مجموعه به بحث توسعه پایدار و کیفی کاملا مشهود است. این مجموعه ثابت کردهاند هیچ وقت کیفیت را فدای منافع خود نکرده و با خوانشی دقیق و اقتصادی برنامه های خود را پیریزی کرده و نگاهی جهان گستر به آینده خود دارند. همین امر خود به تنهایی نویدی است به سهامداران. چرا که کیفیت و به روز بودن دو شاخصه مهم توفیق در بازارهای جهانی امروز است. از همین رو می توان به آینده مجموعه چدن سازان امیدوار بود.