چرا فولاد مبارکه “فجر” را واگذار کرد؟
معاون مالی و اقتصادی فولاد مبارکه اصفهان در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز؛ به فروش بلوک ۵۳ درصدی شرکت فولاد امیر کبیر کاشان از سوی این شرکت فولادی اشاره کرد. معاون مالی و اقتصادی “فولاد” در خصوص عرضه بلوک ۵۳ درصدی فولاد امیر کبیر کاشان گفت: این واگذاری در قالب تهاتر در کنار […]
معاون مالی و اقتصادی فولاد مبارکه اصفهان در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز؛ به فروش بلوک ۵۳ درصدی شرکت فولاد امیر کبیر کاشان از سوی این شرکت فولادی اشاره کرد.
معاون مالی و اقتصادی “فولاد” در خصوص عرضه بلوک ۵۳ درصدی فولاد امیر کبیر کاشان گفت: این واگذاری در قالب تهاتر در کنار سهام شرکت توکاریل صورت گرفت.
کویتی اظهارداشت: این واگذاری در راستای استراتژِی های شرکت برای اصلاح سبد سرمایه گذاری ها بوده است.
وی تصریح کرد: در برابر واگذاری فجر ۱۰۰ درصد از سهام شرکت فولاد توان آورآسیا (تولید کننده ۱۵۰،۰۰۰ تن قلع اندود در سال) و ۳۲ درصد از سهام شرکت توکاریل از سوی فولاد مبارکه تملک شده است.
به گفته معاون مالی و اقتصادی “فولاد”؛ شرکت فولاد توان آور آسیا در زمینه راه اندازی و بهره برداری از کارخانجات گالوانیزه، قلع اندود و نورد ورق های فولادی فعالیت دارد.
لازم به ذکر است که ۵۲.۵۷ درصد از سهام این شرکت توسط سهامدار عمده (شرکت فولاد مبارکه اصفهان) به شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان واگذار گردید.
این واگذاری در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ انجام شد.
تعداد سهام واگذار شده “فجر” به شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان ۴ میلیارد و ۴۴۶ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۶۶۴ سهم بود.
با این تفاسیر در حال حاضر سهامدار عمده بیش از نیمی از سهام شرکت فولاد امیر کبیر کاشان، شرکت سرمایه گذاری تجاری شستان است.
در مجموع معادل ۵۷ هزار ۸۰۱ میلیارد و ۹۷۳ میلیون ریال این واگذاری انجام گردید .
شرکت فولاد مبارکه اصفهان سود و زیان واگذاری پس از کسر مخارج انتقال برای “فولاد” را، ۵۶ هزار و ۲۷۵ میلیارد و ۶۷۴ میلیون ریال اعلام کرد.
برنامه های تامین مالی در “فولاد“
کویتی به برنامه های تامین مالی فولاد مبارکه در سال جاری برای اجرای طرح ها، پروژه ها و سرمایه گذاری های جدید اشاره کرد.
معاون مالی و اقتصادی “فولاد” گفت: استراتژی شرکت برای تامین منابع مالی در سال ۱۴۰۲ برای اجرای طرح های توسعه و سرمایه گذاری ها ی جدید از دومحل بازار سرمایه و بازار پول برنامه ریزی شده است.
وی از احتمال بالای افزایش سرمایه در این شرکت خبر داد.
کویتی ادامه داد: پس از تهیه مدارک و مستندات و گزارش های توجیهی، طرح افزایش سرمایه از محل سود انباشته نیز در دست بررسی است.
وی تصریح کرد: این افزایش سرمایه پس از نهایی شدن مراحل آن اطلاع رسانی سهاداران از طریق سامانه کدال انجام شد.
اوراق در فولاد مبارکه
کویتی به دریافت مجوز انتشار اوراق ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراق اجاره در دو رکن از سوی فولادمبارکه اشاره کرد و افزود؛ مجوز انتشار این اوراق در دو رکن ضامن و بدون ضامن است.
معاون مالی و اقتصادی فولاد مبارکه ادامه داد: از این محل ۴ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ منتشر شد و مابقی نیز در طی سال جاری انجام خواهد شد.