ارزش ایران مال مشخص شد/ایرانمال ناجی «بانک آینده» میشود؟
به گزارش بورس امروز؛ شعبان مرادی سرپرست بانک آینده به ارزیابی بخش های فیزیکی بزرگ ایران مال متعلق به شرکت توسعه بین الملل ایران که دارندهی آن بانک آینده است اشاره کرد و گفت: پروژه ایران مال بیش از ۲۵۵هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده است. در ادامه گزارش هیئت کارشناسان رسمی دادگستری در این […]
به گزارش بورس امروز؛ شعبان مرادی سرپرست بانک آینده به ارزیابی بخش های فیزیکی بزرگ ایران مال متعلق به شرکت توسعه بین الملل ایران که دارندهی آن بانک آینده است اشاره کرد و گفت: پروژه ایران مال بیش از ۲۵۵هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده است.
در ادامه گزارش هیئت کارشناسان رسمی دادگستری در این خصوص اعلام شده است .
براین اساس؛ با توجه به ابلاغیه شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری در ۲۴ دی ۱۴۰۱ آبان در ۱۳ آذر ۱۴۰۱ هیئت کارشناسان در خصوص تجدید ارزیابی پروژه بازار بزرگ و تعیین قیمت پایه سهام شرکت توسعه بین الملل ایران مال و همچنین شرکت بهار اقتصاد کامیاران به بازدید و انجام معاینات پرداختند.
در ادامه؛ خلاصه ارزیابی بخش های فیزیکی و امتیازات بازار بزرگ ایران مطابق با ملاحظات و مندرجات گزارش های کارشناسان در ۳ آذر ۱۴۰۱ اعلام شد .
براین اساس؛ ازریابی فیزیکی محل مذکور برابر با ۲ هزار و ۵۵۵ میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال که معادل ۲۵۵ هرازو ۵۳۳ میلیارد تومان است مشخص گردید.
جدول ذیل خلاصه ارزیابی بخش های فیزیکی و امتیازات بازار بزرگ ایران است.
این گزارش می افزاید: شعبان مرادی سرپرست بانک آینده به برگزاری مجمع عمومی این شرکت اشاره کرد
وی گفت: بانک آینده مکلف به برگزاری مجمع مجمع عمومی صاحبان سهام برای افزایش سرمایه به صورت ترکیبی و هم زمان از محل آورده نقدی سهامداران و همچنین تجدید ارزیابی سرمایه گذاری ها گردید.
برای اساس؛ برگزاری این مجمع مشروط بر این بوده که حداقل ۱۵۰ هزار میلیارد ریال از منابع لازم برای افزایش سرمایه از محل آورده های نقدی سهامداران تامین گردد.
در ادامه؛ ارزیابی دارایی های شرکت های فرعی و متعاقبا ارزیابی سهام شرکت های فرعی به عنوان مقدمه افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بخشی از دارایی های فیزیکی و سرمایه گذاری های بانک در سهام توسط کارشناسان رسمس دادگستری و قوه قضاییه ارزیابی شده است .
مرادی خاطر نشان ساخت: به دلیل عدم صدور مجوز برگزاری مجمع تعیین حسابرس مستقل و بازرس قانونی توسط بانک مرکزی موضوع افزایش سرمایه نا تمام باقی مانده است .
وی گفت: تکمیل فرآیند افزایش سرمایه منوط به انتخاب حسابرس مستقل و بازرس قانونی جهت رسیدگی به گزارش توجیهی افزایش سرمایه و برگزاری مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام در خصوصو افزایش سرمایه بانک است . همچنین اخذ مجوز ار بانک مرگزی و سازمان بورس و اوراق بهادار است.
مرادی تصریح کرد: با توجه به نامه اخیر معاون امور بانکی و بیمه شرکت های دولتی وزارت اقتصادی و دارایی در ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲مقدمات و فرآیند مجامع بانک در حال پیگیری است که نتایج تا پایان خرداد اعلام خواهد شد .