صادرات محصولات “خزامیا”به روسیه، ونزوئلا، آفریقا/همکاری مجدد با ایویکو
به گزارش بورس امروز، سید محسن مرتضوی مدیر عامل شرکت زامیاد گفت: یکی از برنامه های مهم شرکت استفاده از ظرفیت های صادرات محصولات خود است. وی افزود: بازاریابی جهت صادرات به کشور های آسیایی،آفریقایی و آسیای شرقی نیز در حال انجام است. مرتضوی ابراز داشت: نصب قطعه تاخوگراف بر روی خودرو های تولیدی این […]
به گزارش بورس امروز، سید محسن مرتضوی مدیر عامل شرکت زامیاد گفت: یکی از برنامه های مهم شرکت استفاده از ظرفیت های صادرات محصولات خود است.
وی افزود: بازاریابی جهت صادرات به کشور های آسیایی،آفریقایی و آسیای شرقی نیز در حال انجام است.
مرتضوی ابراز داشت: نصب قطعه تاخوگراف بر روی خودرو های تولیدی این شرکت الزام سازمان استاندارد است . همچنین، با توجه استعلام مجدد اخذ شده از سازمان مزبور، حذف آن BOM محصولات امکان پذیر نمی باشد و شرکت ملزم به اخذ ذخیره لازم بابت قطعه مذکور در حساب های مالی است .
وی در اشاره به هدف نهایی تعداد و زمانی برنامه های شرکت در تولید ون – هامون گفت: پروژه ساخت و تولید خودرو ون – هامون در حال انجام بوده و همچنین اقدامات اجرایی جهت تجاری سازی و تولید انبوه آن در جریان است. در ادامه؛ پیش بینی این شرکت جهت تولید و عرضه آن در سه ماه آخر ۱۴۰۲ بوده است.
همکاری مجدد با ایویکو
وی خاطر نشان ساخت: مذاکرات من باب همکاری مجدد با ایویکو با توجه به انتصاب مدیر پروژه واردات کامیون و کامیونت ایویکو(نو یا دسته دوم بودن محصولات وارداتی) در حال انجام است .
مرتضوی افزود: استفاده از ظرفیت های نمایندگی و خدمات پس از فروش از محل نمایندگی ایویکو، نیسان وسایر ظرفیت ها با راه اندازی واردات در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیر عامل شرکت زامیاد در پاسخ به میزان پیشرفت پروژه شاهرود و در خواست انشعاب آب، برق و گاز و همچنین تصریح زمان بهره برداری فاز اول و ظرفیت احتمالی فاز اول شاهرود گفت: برق کارگاهی تامین گردیده و فاز اول با ظرفیت تولید آزمایشی تا پایان سال جاری راه اندازی خواهد شد.
وی در توضیح قراردادهای احتمالی با وزارت کشور و شهرداری ها گفت: درحال حاضر در مرحله ی اخذ تست های استانداری است.
مرتضوی خاطر نشان ساخت: در حال حاضر هیچ گونه قراردادی با سازمان های فروش ون و یا شهرداری ها و تاکسیرانی ها و آموزش و پرورش منعقد نگردیده است.
مدیر عامل شرکت زامیاد به ظرفیت ایران کاوه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این شرکت در شرایط بسیار مطلوبی قرار گرفته است و بخشی از قطعات مورد نیاز شرکت زامیاد از جمله شاسی و اتاقبار در این شرکت تولید می شوند. همچنین، استفاده بیشتر از ظرفیت های آن شرکت نیز در دستور کار قرار دارد.
مرتضوی افزود: : شرکت زامیاد ارومیه و میزان ظرفیت، پیشرفت و بهره برداری این شرکت جز برنامه های شرکت زامیاد محسوب نمی شود.
تولید محصول مشترک ون برقی با شرکت مپنا
این کارشناس ارشد بازار گفت: شرکت در حال بررسی تولید محصول مشترک ون برقی با شرکت مپنا و همچنین رد و بدل اطلاعات فنی است.
وی در پاسخ به مشخص شدن زمان تقریبی به تولید رسیدن محصولات جدید با توجه به انتصاب مدیر پروژه ها گفت: پروژه وانت ۳۵۱ بر روی پلتفرم خودرو آریا به صورت تک کابین و دوکابین در حال بررسی است. . همچنین پروژه وانت JMC و suvl10 در حال بررسی فنی و اقتصادی است که در صورت مغایرت با استاندارد های ۸۵ گانه سازمان استاندارد به تولید C.K.D اقدام خواهد شد .
وی در خصوص پروژه وانت ZNA گفت: با توجه به این که این شرکت شریک تجاری قبلی بوده و در زمان تحریم ها قطع رابطه نموده بود. مجددا با رایزنی های انجام شده قرارداد های قبلی اجرا می گردد.
پیشبینی تولید ۵۱۶ دستگاه پیکاپ در سال جاری
وی به میزان تولید وانت پیکاپ زاگرس اشاره کرد و افزود: تولید پیکاپ زاگرس در سال ۱۴۰۱ آغاز گردیده است و در سال مزبور ۶۷ دستگاه از خودروی مذکور تولید گردیده است ودر سال ۱۴۰۲ تولید ۵۱۶ دستگاه پیش بینی شده است.
مدیر عامل شرکت زامیاد در پاسخ به خرید سهام مدیریتی سایپا دیزل گفت: خرید سهام مدیریتی سایپا دیزل در حال حاضر در دستور کار این شرکت نیست.
خرید زمین فنر سازی زر
وی به شفاف سازی خرید زمین فنر سازی زر و برنامه شرکت در مورد تملک سهام مدریتی یا زیر ساخت های شرکت مزبور به دلیل نزدکی به شرکت اصلی زامیاد اشاره کرد.
براساس گفته های وی؛ در حال حاضر تصمیمی مبنی بر خرید زمین و یا تملک سهام شرکت فنر سازی در دستور کار شرکت نیست و در صورت هر گونه تصمیم جدید در سامانه کدال اطلاع رسانی خواهد شد.
این کارشناس ارشد بازار در خصوص تعیین تکلیف نهایی حساب فی مابین زامیاد و شرکت های گروه سایپا بابت انتقال شرکت مزبور به سایپا گفت: هیچ گونه مانده بدهی یا طلب از بابت پروژه مزبور در حساب های شرکت زامیاد با شرکت های گروه سایپا وجود ندارد. همچنین شرکت سایپا کاشان در سال ۱۳۸۹ به سایپا انتقال یافته است.
وی در پاسخ به برنامه شرکت برای خدمات فنی رنا و چگونگی همکاری و شراکت با سایپا دیزل اذعان کرد: شرکت خدمات فنی رنا شرکت خدمات پس از فروش خودرو های سنگین شرکت سایپا دیزل بوده است . همچنین در حال حاضر در خصوص همکاری شرکت زامیاد با شرکت خدمات فنی رنا تصمیم نهایی اخذ نشده است.
سرمایه گذاری زامیاد در صندوق هایی با درآمد ثابت
مرتضوی در پاسخ به سرمایه گذاری زامیاد درسال مالی ۱۴۰۱ در صندوق های با درآمد ثابت گفت: سرمایه گذاری در این صندوق ها بخشی از برنامه ی کوتاه مدت شرکت در راستای بهینه سازی منابع نقدی و حداکثر نمودن ارزش افزوده منابع مالی بوده است.
وی ادامه داد: بنا بر ضرورت مالی خصوصا در بخش توسعه ای شرکت و همچنین خرید مواد اولیه و سایر ملزومات مورد نیاز تولید این عمل صورت گرفته است که در روند فعالیت شرکت امری طبیعی است.
زامیاد و بهره برداری و توسعه زمین کفش ملی و نحوه شراکت با سایپا و مگاموتور
مرتضوی گفت: زمین کفش ملی موسوم به اسماعیل آباد از طریق مزایده عمومی و به مبلغ ۱۵/۵ میلیارد ریال خریداری گردیده است . برنامه شرکت انتقال پارکینگ و اداره تحویل شرکت به آن مجموعه می باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر اداره تحویل زامیاد در ملک اجاره ای در محل زمین های اتکا مستقر است.
مدیر عامل شرکت زامیاد در مورد افزایش سرمایه مجدد این شرکت توضیح داد.
وی گفت: با توجه به افزایش سرمایه این شرکت در سال ۱۴۰۱ که از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها صورت پذیرفت ، شرکت هیچ برنامه ای برای افزایش سرمایه از محل تجدیدارزیابی را ندارد .
مرتضوی افزود: استفاده بهینه از منابع و دارایی ها ی شرکت و همچنین استفاده از منابع و امکانات سهامداران شرکت در راستای توسعه شرکت در دستور کار است.