یکسالگی “حگهر” در بازار سرمایه و بازدهی ۱۷۸ درصدی به سهامداران
به گزارش بورس امروز؛ سهام شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ به قیمت شش هزار و ۶۱۰ ریال در بازار اول فرابورس کشف گردید و در نهایت با قیمت پایانی پنج هزار و ۹۴۳ ریال بسته شد. حجم معاملات سهام این شرکت در اولین روز بازگشایی نماد […]
به گزارش بورس امروز؛ سهام شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ به قیمت شش هزار و ۶۱۰ ریال در بازار اول فرابورس کشف گردید و در نهایت با قیمت پایانی پنج هزار و ۹۴۳ ریال بسته شد. حجم معاملات سهام این شرکت در اولین روز بازگشایی نماد در بازار اول فرابورس ۴۳۰ میلیون سهم بود که به ارزش دو هزار و ۵۵۳ میلیارد و ۸۲۹ میلیون و ۷۹۰ هزار ریال معامله شد.
بازدهی سهام این شرکت از ابتدای فعالیت آن در بازار سرمایه تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷۸ درصد بود چرا که قیمت پایانی سهام این شرکت از پنج هزار و ۹۴۳ ریال به ۱۶ هزار و ۵۰۰ ریال افزایش یافت.
“حگهر” در دوره ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۱ از ایجاد درآمد ۲۶ هزار و ۸۷۱ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریالی خود توانست سود خالص خود را در طول این دوره ۹ ماهه نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰ با ۱۰۸ درصد رشد همراه کند و به پنج هزار و ۴۸۲ میلیارد و ۵۳۴ میلیون ریال برساند. سود خالص این شرکت در دوره ۹ ماهه ۱۴۰۰ معادل با دو هزار و ۶۳۲ میلیارد و ۴۴ میلیون ریال بود.
بازدهی “حگهر” برای سهامداران
ارزش بازار این شرکت در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ که اولین روز بازگشایی این نماد بود از ۲۶ هزار و ۳۶۹ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال ۷۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ رسید. شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان در طول یکسال فعالیت خود در این بازار برای سهامداران خود بازدهی ۱۷۸ درصدی را ایجاد نمود.
فعالیت های شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان
شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان درآمد عملیاتی خود را از خدمات ناشی از درآمد تعمیر و نگهداری خطوط شرکت گل گهر، نیروی کشش با استفاده از لکوموتیوها برای شرکت های گل گهر و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، حمل خودروهای سبک سایر شرکت ها و شرکت های گل گهر، پاریز پیشرو، شرکت توسعه آهن، شرکت نظم آوران و شرکت گل گهر و همچنین حمل و نقل داخلی پروژه های شرکت های، شرکت نظم آوران، شرکت توسعه آهن، شرکت جهان فولاد و شرکت گل گهر و سایر شرکت ها و حمل و نقل ریلی ( واگن) شرکت هایی از قبیل، شرکت های گل گهر، فولاد کاوه جنوب کیش، فولاد هرمزگان و سایر شرکت ها و حمل و نقل جاده ای و پایان جاده ای شرکت های فولاد هرمزگان، توسعه آهن، گل گهر و سایر شرکت ها را انجام می دهد.
رشد ۴۶ درصدی درآمد شرکت
این شرکت حمل و نقل از فروش و ارائه خدمات خود در فروردین ۱۴۰۱ درآمدی دو هزار و ۴۱ میلیارد و ۷۶۱ میلیون ریالی را کسب کرد.روند فعالیت شرکت به نحوی بود که در یکماهه فروردین ۱۴۰۲ درآمدی که این شرکت از محل فعالیت های عملیاتی خود کسب نمود نسبت به فروردین ۱۴۰۱، ۴۶ درصد رشد یافت و به دو هزار و ۹۹۱ میلیارد و ۸۳ میلیون ریال رسید.
این شرکت در اسفند ۱۴۰۱ درآمد دو هزار و ۹۱۷ میلیارد و ۸ میلیون ریالی را کسب نمود که در فروردین ۱۴۰۲ این درآمد با رشدی ۲ درصدی همراه گردید.
از مجموع درآمدی که شرکت حمل و نقل ترکیبی مواد معدنی گهر ترابر سیرجان در فروردین ۱۴۰۲ کسب نمود بیشترین درآمد کسب شده به شرکت گل گهر اختصاص دارد. بر این اساس ۳۰ درصد از درآمد دو هزار و ۹۹۱ میلیارد ریالی این شرکت(مجموع درآمد کسب شده فروردین ۱۴۰۲)، به حمل و نقل داخلی پروژه های گل گهر، ۱۲ درصد به حمل و نقل جاده ای و پایانه جاده ای این شرکت اختصاص داشت.
به علاوه اینکه در اسفند ۱۴۰۱ نیز ۲۷ درصد از مجموع درآمد حاصل شده شرکت از حمل و نقل جاده ای و پایان جاده ای گل گهر و ۲۱ درصد نیز از حمل و نقل داخلی پروژه های این شرکت ایجاد گردید.
لازم به ذکر است که میزان درآمدزایی این شرکت در یکسال مالی ۱۴۰۱ نسبت به یکسال مالی ۱۴۰۰ از رشد چشمگیری برخوردار است. مجموع درآمد این شرکت که در دوره ۱۲ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۰، ۱۹ هزار و ۷۴۵ میلیارد و ۵۵۴ میلیون ریال بود در دوره ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ با رشدی ۸۰ درصدی به ۳۵ هزار و ۶۰۶ میلیارد و ۷۱۹ میلیون ریال افزایش یافت.